panagiotis1988 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Thresh είπε Ούτε αγγλικά? Στα τουρκικά μου το έβγαζε...αν μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλω να μου πεις τι να κάνω...
pcos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Στα τουρκικά μου το έβγαζε...αν μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλω να μου πεις τι να κάνω... μαθε τουρκικα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 6 minutes ago, panagiotis1988 said: Στα τουρκικά μου το έβγαζε...αν μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλω να μου πεις τι να κάνω... Δεν έχω. Με κλειστό vpn?
vaggospro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, eko13 είπε Ντρέπομαι να το γυρίσω από Ταγιπ που βγαίνει γύρω στα 12 τον χρόνο 😂😂😂😂 Eντιτ: τελικά βγαίνει λιγότερο και από την Ινδία 😂😂😂 Μήπως έχεις εύκαιρη τη μέθοδο; Θα το εκτιμούσα. 1
panagiotis1988 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν έχω. Με κλειστό vpn? Είναι κλειστό το vpn. Χρειάζεται μόνο για την αρχική πληρωμή 27 λεπτά πριν, pcos είπε μαθε τουρκικα Πότε των ποτών όμως...αγγλικά μόνο κ πολύ μου είναι...
alexpap Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, rodosf1 είπε πάμε αδέρφια, στο δρόμο που χάραξε ο Μέγας Αλέξανδρος στις μακρινές Ινδίες, αγοράζουμε όλες τις ετήσιες και στακαρουμε συνδρομές για δεκα χρόνια!! Για βουτιές στο μακρυνό Γάγγη ποταμό. Βέβαια έχεις και την δεύτερη επιλογή αφού πληρώσεις τη συνδρομή να δηλώσεις στο ρουτερ χώρα Ινδία και μετά να πας στο μπάνιο να λουστείς με φουντούνια για να δουλέψει. Σημείωση: Το παρών δεν είναι Διαφημιστικό.
leo066 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, vaggospro είπε Μήπως έχεις εύκαιρη τη μέθοδο; Θα το εκτιμούσα. Μπαίνεις στο τουρκικό Amazon .com.tr και ξεκινάς τη συνδρομή. 48 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Στα τουρκικά μου το έβγαζε...αν μπορείς να με βοηθήσεις σε παρακαλω να μου πεις τι να κάνω... Τι εννοείς? Δεν έχει σχέση από που έχεις συνδρομή. Γυρνάς την εφαρμογή στα ελληνικά ή στα αγγλικά.
vaggospro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, leo066 είπε Μπαίνεις στο τουρκικό Amazon .com.tr και ξεκινάς τη συνδρομή. Έτσι απλα απο υπολογιστή με vpn; Δεν θέλει revolut κλπ;
leo066 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, vaggospro είπε Έτσι απλα απο υπολογιστή με vpn; Δεν θέλει revolut κλπ; Δεν θέλει vpn, έτσι απλά. Αν έχεις λογαριασμό στο Amazon μπαίνεις με αυτόν και ξεκινάς. Ίσως χρειαστεί μια τουρκική διεύθυνση, βάλε μια ότι ναναι. Πρόσεξε μην την κάνεις primary όμως. 1
vali Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Έχει κάνει κανείς πρόσφατα τουρκική συνδρομή στο amazon? Και τι τρόπο πληρωμής χρησιμοποίησε; Πριν ένα χρόνο έκανα την δική μου χωρίς πρόβλημα με vpn και έβαλα μια virtual zen MasterCard. Προχθές που δοκιμάσαμε με έναν φιλο να κάνει συνδρομή δεν του δέχονταν καμία κάρτα, ούτε zen, ούτε revolut.
rodosf1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, vali είπε Έχει κάνει κανείς πρόσφατα τουρκική συνδρομή στο amazon? Και τι τρόπο πληρωμής χρησιμοποίησε; Πριν ένα χρόνο έκανα την δική μου χωρίς πρόβλημα με vpn και έβαλα μια virtual zen MasterCard. Προχθές που δοκιμάσαμε με έναν φιλο να κάνει συνδρομή δεν του δέχονταν καμία κάρτα, ούτε zen, ούτε revolut. amazon turkey με vpn και κάρτα Revolut παίρνει κανονικά. Απλά βγάλε μια νέα άυλη για αυτό το σκοπό καλύτερα.
jspawn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 0,44 cent τον μήνα με συνδρομή Τουρκίας και όλα μπόμπα ότι καλύτερο.
Bourdoulas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, vali είπε Έχει κάνει κανείς πρόσφατα τουρκική συνδρομή στο amazon? Και τι τρόπο πληρωμής χρησιμοποίησε; Πριν ένα χρόνο έκανα την δική μου χωρίς πρόβλημα με vpn και έβαλα μια virtual zen MasterCard. Προχθές που δοκιμάσαμε με έναν φιλο να κάνει συνδρομή δεν του δέχονταν καμία κάρτα, ούτε zen, ούτε revolut. Εγώ έβαλα Curve και την πήρε κανονικά
webenergy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, HERTHAN είπε 5,40 ευρω μου βγηκε η χρονια απο Ταγιπ. Δοκίμασα με ελληνική και revolut και μου ελεγε οτι δεν δεχετε την καρτα αλλης χώρας. Εννοείτε VPN. Εσύ πως το εκανες, τι κάρτα εβαλες;
geopapa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Thresh είπε Θα πάρουν φωτιά τα VPN... Δεν χρειαζεται οταν μεσω Τουρκίας βγαίνει στο 40λεπτο ο μήνας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα