Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την είχα ανεβάσει την προσφορά πριν μια βδομάδα. Δεν έκανα ξεχωριστό θέμα γιατί η συγκεκριμένη τηλεόραση έχει πολλά θέματα και δεν πιάνει φωτεινότητα πάνω από 500 nits άρα ανύπαρκτο hdr. Τώρα αν σε θες φθηνή 75αρα οκ πάσο. Οι άλλες σε αυτά τα λεφτά είναι 60hz. Περιμένετε λίγο μερικές μέρες ξεκινάει το bf. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Έχουμε κάποια άποψη γι αυτή? 

Σε σχέση με την Samsung gn90 65''

Εάν εννοείς την qn90 της Samsung,  της οποίας την εικόνα είδα live το προηγούμενο Σάββατο σε showroom στον Κωτσόβολο κ θεωρώ ότι πιο κοντινό σε οπτικό αποτέλεσμα σε σχέση με τις OLED (κάτοχος σειράς B της LG) και σε αυτή την τιμή (της προσφοράς) πιστεύω θα είναι κατά πολύ υποδεέστερη.

Πραγματικά, επειδή έχω συνηθίσει στο οπτικό αποτέλεσμα της OLED τόσα χρόνια (σε σημείο που θεωρώ πως δεν υπάρχει επιστροφή) όλες οι υπόλοιπες έμοιαζαν τραγικά ελλειπείς εκεί μέσα (εκτός από την QN90...που κ αυτή κρατάει υψηλή τιμή/ σε σχέση με την Neo-qled τεχνολογία...για το μέγεθος που με ενδιαφέρει)....αν κ δεν την έχω δει live την συγκεκριμένη (TCL) κρατάω πολύ "μικρό καλάθι"  κ γι'αυτήν.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ παιδιά πήγα την είδα από κοντά και τη χτύπησα. Οκ δεν είναι Oled, αλλά σε τέρμα φωτισμένο κατάστημα, είχε αξιοπρεπέστατα μαύρα, ικανοποιητική φωτεινότητα και όχι ιδιαίτερο glare. Πολύ εντυπωσιακή σε μέγεθος φυσικά. 

Για κάποιον που θέλει κιόλας να πάρει με τιμολόγιο, η τιμή είναι πολύ καλή, καθώς δεν μπλέκεις με επιστροφές-καταστροφές και με δωροεπιταγές κλπ, αλλά κανεις άμεσα την αγορά αυτή καθαυτή.

Ξαναλεω το μαύρο της μου φάνηκε πραγματικά αξιοπρεπέστατο σε σχέση με Samsung qled που έχουν υψηλότερη τιμή σε λιγότερες ίντσες. Σε σχέση δε με άλλες «απλές» 70-75”των 700-800€ (κάτι sharp κλπ), φαινόταν λες και ήταν oled δίπλα τους. 😂

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

"Κατω απο τον ηλιο" ολες φαινεται να εχουν καλα μαυρα. Οπως... σε μια συναυλια ακουγονται "αθορυβα" ολα τα πισι. Το θεμα ειναι τι κανουν σε σκοτεινο δωματιο.

Με απλα λογια δεν μπορειτε να ξερετε για τα μαυρα μιας τιβι βλεποντας την μεσα σε ενα τετοιο μαγαζι με τοσα εντονα φωτα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

"Κατω απο τον ηλιο" ολες φαινεται να εχουν καλα μαυρα. Οπως... σε μια συναυλια ακουγονται "αθορυβα" ολα τα πισι. Το θεμα ειναι τι κανουν σε σκοτεινο δωματιο.

Δε διαφωνώ, απλώς λέω ότι στο ίδιο ολοφώτιστο κατάστημα η συγκεκριμένη δεν είχε σχέση με τις 75αρες των 700-800€ και ηταν on par με τις Samsung qled. Και φαινόταν η διαφορά τους, οπως φαινόταν και η διαφορά των qled με τις Oled.

Λογικά Τετάρτη θα την έχω, όποτε για την ιστορία θα κάνω update.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

VA panel έχει οπότε το μαύρο της καλό θα ναι. Εγώ πήγα να τη δω αλλά είχε μόνο την 55αρα και μου φάνηκε πολύ καλή η χρήση που θέλω είναι ps5 netflix disney και eon .Αν δεν ήταν το BF θα την έπαιρνα τώρα. Θα κάνω υπομονή 2 βδομάδες. Εδώ κάποια χαρακτηριστικά

https://www.kitele.com/el/tv-tcl-75c735

Επεξ/σία από Satzik
Δημοσ.

Κοιτά να σου πω, είναι γενικά καλή σε αυτήν την τιμή (ειδικά και με τα 120hz για κονσόλες), αλλά το wow factor είναι οι 75 ίντσες και μετά τα υπόλοιπα.

Αν πήγαινα σε 55αρα θα κοίταγα σίγουρα oled προσωπικά. Στα 2,4 μέτρα που την έχω τη δική μου (va 55”) άρχισε να μου φαίνεται «μικρή», ειδικά από τότε που δουλεύω σε 32αρα στο pc.

Το μέγεθος μετράει παιδιά 😂

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι κ γω για αντικατάσταση 55αρας  θέλω. Έψαχνα για 65αρα 120hz και είδα αυτή στις 75 και με όλα τα χαρακτηριστικά που θα θελα να έχει χωρίς να ξεφύγω πολύ από τα 1000. 

Επεξ/σία από Satzik
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Satzik είπε

VA panel έχει οπότε το μαύρο της καλό θα ναι. Εγώ πήγα να τη δω αλλά είχε μόνο την 55αρα και μου φάνηκε πολύ καλή η χρήση που θέλω είναι ps5 netflix disney και eon .Αν δεν ήταν το BF θα την έπαιρνα τώρα. Θα κάνω υπομονή 2 βδομάδες. Εδώ κάποια χαρακτηριστικά

https://www.kitele.com/el/tv-tcl-75c735

Υπάρχει περίπτωση να δούμε καλύτερες προσφορές σε black Friday? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μοντέλα του 2022 όπως αυτή δε νομίζω να χει πολύ καλές . Συνήθως ξεστοκαρισμα κανουν περσινά μοντέλα.Ισως έχουν και δώρο επιταγές κ πόντους ή επιστροφές από τις τράπεζες 

Επεξ/σία από Satzik
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Satzik είπε

Για μοντέλα του 2022 όπως αυτή δε νομίζω να χει πολύ καλές . Συνήθως ξεστοκαρισμα κανουν περσινά μοντέλα.Ισως έχουν και δώρο επιταγές κ πόντους ή επιστροφές από τις τράπεζες 

Εγώ δεν πρόλαβα την προσφορά της 55qn90b στα mediamarkt....

Σκέφτομαι να την τσιμπήσω από πλαίσιο που δίνει και την prepaid 300 ευρώ.

Αξίζει λες η να περιμένω? 

1000 βγαίνει άμα αφαιρέσεις την pre-paid της samsung. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή τηλεόραση αλλά θα μετανιώσεις πιστεύω για 55. Και γω 55 πήρα πριν 3 χρόνια κ μετάνιωσα. Ανάλογα το χώρο βέβαια αλλά αν πας πάνω από 1000 ευρώ κοίτα για 65  κ πάνω. Αφού δεν πρόλαβες περιμενε είναι η γνώμη μου 

Επεξ/σία από Satzik
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...