Προς το περιεχόμενο

Εκτροπή σε κινητό , τι γίνεται όταν καλώ απο αυτό το νούμερο προς αυτό που έκανα εκτροπη?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδία.Χρειάζεται να κάνω κάποιες φορές εκτροπή από σταθερό οικίας στο κινητό μου.Παλίοτερα είμαι 100% σίγουρος οτι αν έπαιρνα από το κινητό μου στο σταθερό αυτό, καλούσε κανονικά και ήταν ένας τρόπος να μπορείς να επικοινωνείς με το σταθερό από το οποίο έχεις κάνει την εκτροπή.Τώρα κάνω εκτροπή στο κινητό μου και όταν πάρω απο το κινητό προς το σπίτι μου βγάζει μήνυμα τηλεφωνητή στο κινητό (σαν να επέστρεψε η κλήση στο κινητό από το οποίο πήρα)

Ξέρει κανείς τι έχει παιχτεί? Στον οτέ που ρώτησα μου είπε η κοπέλα πάντα έτσι ήταν, που δεν ισχύει όμως σίγουρα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εκτρεπομενο νούμερο δεν μπορεί να απάντηση σε καμία κλήση, αν θελεις και καποιος να σηκωνει το εκτρεπόμενο τοτε βαλε έμμεση εκτροπή με *61*αριθμός κινητού για προώθηση# και ιχι *21 που βάζεις τωρα, οπότε χτυπάει τρεις φορές και μετά θα εκτρέπεται η κλήση 

On 07/11/2022 at 01:34, achillesgr said:

Καλησπέρα παιδία.Χρειάζεται να κάνω κάποιες φορές εκτροπή από σταθερό οικίας στο κινητό μου.Παλίοτερα είμαι 100% σίγουρος οτι αν έπαιρνα από το κινητό μου στο σταθερό αυτό, καλούσε κανονικά και ήταν ένας τρόπος να μπορείς να επικοινωνείς με το σταθερό από το οποίο έχεις κάνει την εκτροπή.Τώρα κάνω εκτροπή στο κινητό μου και όταν πάρω απο το κινητό προς το σπίτι μου βγάζει μήνυμα τηλεφωνητή στο κινητό (σαν να επέστρεψε η κλήση στο κινητό από το οποίο πήρα)

Ξέρει κανείς τι έχει παιχτεί? Στον οτέ που ρώτησα μου είπε η κοπέλα πάντα έτσι ήταν, που δεν ισχύει όμως σίγουρα!

στην αμεση εκτροπη ετσι δουλευε παντα οπως σου ειπε η κοπελα. υπαρχουν πολλα ειδη εκτροπης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μάλλον έχω μπερδεψει τα χρόνια και ηταν αρκετα παλιότερα.Εκανα εκτροπη από στο κινητό μου.Απο το κινητό μου μπορούσα να καλέσω στο σπττι...Αν θυμάται κάποιος παλιότερος ας μας πει.Κριμα που δεν γίνεται τώρα...

On 21/11/2022 at 22:50, achillesgr said:

Μάλλον έχω μπερδεψει τα χρόνια και ηταν αρκετα παλιότερα.Εκανα εκτροπη από στο κινητό μου.Απο το κινητό μου μπορούσα να καλέσω στο σπττι...Αν θυμάται κάποιος παλιότερος ας μας πει.Κριμα που δεν γίνεται τώρα...

οπως σου ανεφεραν οι εκτροπες ειναι συγκεκριμενες και δεν υπαρχει εξαιρεση. υπαρχει πχ

αμεση εκτροπη.οτι και να γινει ειτε παρεις τον ευατο σου ειτε παρεις το σταθερο σου ειτε οτιδηποτε αυτο θα σε προωθησει στο νουμερο που εχεις βαλει. δεν αναγνωριζει εξαιρεσεις ή κατι αλλο. δεν φτανει καν η κληση σε σενα.

υπαρχει εκτροπη οταν δεν απαντησεις σε 4-5 χτυπηματα που μαλλον αυτο ειχες κανει.αν δεν απαντησεις μεσα σε χ rings τοτε αυτοματα στο κανει προωθηση .υπαρχει προωθηση οταν μιλας και παει λεγοντας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...