noFEARgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Ε προφανώς , δεν υπάρχει λόγος να μην το έχεις δώσει τις σχετικές άδειες, ανώνυμες είναι.
dimis_pj Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, stcp είπε Γιατι, δουλευει εκτος εμβελειας δικτυου? Ειστε σιγουροι? Ναι είμαι σίγουρος, όταν βρεθεί συσκευή samsung κοντά ανανεώνεται το στίγμα του. Το χω δοκιμάσει, έδωσα το ποδήλατο στον αδερφό μου που δεν είχε συσκευή samsung και είδα που σταμάτησε. Με μια μικρή καθυστέρηση αλλά το είδα. Βέβαια κινούνταν μέσα σε πόλη που υπάρχει κόσμος με κινητά...εκτός πόλης θα είναι πιο δύσκολο
takjar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, dimis_pj είπε Ναι είμαι σίγουρος, όταν βρεθεί συσκευή samsung κοντά ανανεώνεται το στίγμα του. Το χω δοκιμάσει, έδωσα το ποδήλατο στον αδερφό μου που δεν είχε συσκευή samsung και είδα που σταμάτησε. Με μια μικρή καθυστέρηση αλλά το είδα. Βέβαια κινούνταν μέσα σε πόλη που υπάρχει κόσμος με κινητά...εκτός πόλης θα είναι πιο δύσκολο Και το Airtag της Apple έτσι δουλεύει Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από takjar
tarantules Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, takjar είπε Και το Airtag της Apple έτσι δουλεύει Στο παρακάτω συγκριτικό το airtag της apple δεν τα πήγε και τόσο καλά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Γενικότερα πάντως αυτές οι συσκευές προσωπικά πιστεύω οτι είναι πεταμένα λεφτά.Το λέει και στο video review οτι εαν ο κλέφτης έχει και αυτός κινητό μαζί του , μπορεί άνετα να βρει τη θέση του tag που έχει κρύψει κάποιος (πχ μέσα στο αμάξι).
godjet Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Το κινητό μου samsung z Fold 2. Αναφέρει ότι έχει την τεχνολογία των plus ultra-wideband (UWB), θεωρητικά θα έχω μεγαλύτερη ακρίβεια στον εντοπισμό αλλά μήπως παίζει ρόλο το δίκτυο στην Ελλάδα για να λειτουργήσουν έτσι?
kazantzidis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, godjet είπε Το κινητό μου samsung z Fold 2. Αναφέρει ότι έχει την τεχνολογία των plus ultra-wideband (UWB), θεωρητικά θα έχω μεγαλύτερη ακρίβεια στον εντοπισμό αλλά μήπως παίζει ρόλο το δίκτυο στην Ελλάδα για να λειτουργήσουν έτσι? πρεπει να παρεις τα Smart Tag+ που εχουν UWB.
smpt Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Τα Smart Tag+ είναι συμβατά με τα άλλα samsung? Ακόμα και αν δεν λειτουργεί το ultra-wideband? Γιατι αυτα τα tags βασίζονται στο δίκτυο που δημιουργούν τα samsung για να βρεθούνε. Αν λειτουργούν μόνο σε ένα υποσύνολο (Ζ-S) δεν έχει νόημα το έξτρα κόστος.
arxontas2323 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Σε πρόσφατο μεγάλο ταξίδι με αρκετές πτήσεις,τα galaxy tag τα πήγαν τέλεια και μάλιστα κάποιες φορές πιο γρήγορα αποτελέσματα απο το airtag της apple...
akaloith Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) τελικα παιζουν σε καθε samsung? σε καθε android? τροπος να παιξει σε καθε android? πιανει σημα μονο απο τα samsung? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από akaloith
smpt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 https://www.samsung.com/gr/mobile-accessories/galaxy-smarttag-black-ei-t5300kbegeu/
madmax21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω κάλυμμα για το smarttag +.σκοπεύω να το βάλω στο κατοικίδιό μου. Βρισκω κάλυμμα μόνο σε καταστηματα του εξωτερικού.
Kag1ante Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Στις 13/2/2023 στις 1:33 ΜΜ, madmax21 είπε Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω κάλυμμα για το smarttag +.σκοπεύω να το βάλω στο κατοικίδιό μου. Βρισκω κάλυμμα μόνο σε καταστηματα του εξωτερικού. Για εμένα δεν χρειάζεσαι κάποιο κάλλυμα εφόσον έχει τρύπα το ίδιο το tag, απλά πέρασε το κολάρο του pet σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις