Προς το περιεχόμενο

[Bluetooth SmartTag] Samsung Galaxy Smart Tag 2 Pack - 37.90€ τα δύο κομμάτια @eshop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stcp είπε

Γιατι, δουλευει εκτος εμβελειας δικτυου? Ειστε σιγουροι? 

Ναι είμαι σίγουρος, όταν βρεθεί συσκευή samsung κοντά ανανεώνεται το στίγμα του. Το χω δοκιμάσει, έδωσα το ποδήλατο στον αδερφό μου που δεν είχε συσκευή samsung και είδα που σταμάτησε. Με μια μικρή καθυστέρηση αλλά το είδα. Βέβαια κινούνταν μέσα σε πόλη που υπάρχει κόσμος με κινητά...εκτός πόλης θα είναι πιο δύσκολο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, dimis_pj είπε

Ναι είμαι σίγουρος, όταν βρεθεί συσκευή samsung κοντά ανανεώνεται το στίγμα του. Το χω δοκιμάσει, έδωσα το ποδήλατο στον αδερφό μου που δεν είχε συσκευή samsung και είδα που σταμάτησε. Με μια μικρή καθυστέρηση αλλά το είδα. Βέβαια κινούνταν μέσα σε πόλη που υπάρχει κόσμος με κινητά...εκτός πόλης θα είναι πιο δύσκολο

Και το Airtag της Apple έτσι δουλεύει

Επεξ/σία από takjar
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, takjar είπε

Και το Airtag της Apple έτσι δουλεύει

Στο παρακάτω συγκριτικό το airtag της apple δεν τα πήγε και τόσο καλά σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Γενικότερα πάντως αυτές οι συσκευές προσωπικά πιστεύω οτι είναι πεταμένα λεφτά.Το λέει και στο video review οτι εαν ο κλέφτης έχει και αυτός κινητό μαζί του , μπορεί άνετα να βρει τη θέση του tag που έχει κρύψει κάποιος (πχ μέσα στο αμάξι).

Δημοσ.

Το κινητό μου samsung  z Fold 2. Αναφέρει ότι έχει την τεχνολογία των plus  ultra-wideband (UWB),

θεωρητικά θα έχω μεγαλύτερη ακρίβεια στον εντοπισμό αλλά μήπως παίζει ρόλο το δίκτυο στην Ελλάδα για να λειτουργήσουν έτσι? 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, godjet είπε

Το κινητό μου samsung  z Fold 2. Αναφέρει ότι έχει την τεχνολογία των plus  ultra-wideband (UWB),

θεωρητικά θα έχω μεγαλύτερη ακρίβεια στον εντοπισμό αλλά μήπως παίζει ρόλο το δίκτυο στην Ελλάδα για να λειτουργήσουν έτσι? 

πρεπει να παρεις τα Smart Tag+ που εχουν UWB. 

Δημοσ.

Τα Smart Tag+ είναι συμβατά με τα άλλα samsung? Ακόμα και αν δεν λειτουργεί το ultra-wideband?
Γιατι αυτα τα tags βασίζονται στο δίκτυο που δημιουργούν τα samsung για να βρεθούνε. Αν λειτουργούν μόνο σε ένα υποσύνολο (Ζ-S) δεν έχει νόημα το έξτρα κόστος.

Δημοσ.

Σε πρόσφατο μεγάλο ταξίδι με αρκετές πτήσεις,τα galaxy tag τα πήγαν τέλεια και μάλιστα κάποιες φορές πιο γρήγορα αποτελέσματα απο το airtag της apple...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικα παιζουν σε καθε samsung?
σε καθε android?
τροπος να παιξει σε καθε android?
πιανει σημα μονο απο τα samsung?

Επεξ/σία από akaloith
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω κάλυμμα για το smarttag +.σκοπεύω να το βάλω στο κατοικίδιό μου.

Βρισκω κάλυμμα μόνο σε καταστηματα του εξωτερικού.

Δημοσ.
Στις 13/2/2023 στις 1:33 ΜΜ, madmax21 είπε

Ξέρει κανεις που μπορώ να βρω κάλυμμα για το smarttag +.σκοπεύω να το βάλω στο κατοικίδιό μου.

Βρισκω κάλυμμα μόνο σε καταστηματα του εξωτερικού.

Για εμένα δεν χρειάζεσαι κάποιο κάλλυμα εφόσον έχει τρύπα το ίδιο το tag, απλά πέρασε το κολάρο του pet σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...