elpenor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ανοίγω ξανά το θέμα που άνοιξε νωρίτερα ο @Makis38 γιατί έκανα μία σχετική έρευνα και πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή προσφορά, εγώ προσωπικά αγόρασα. Το link για αγορά είναι το παρακάτω: https://www.e-shop.gr/samsung-galaxy-smart-tag-2-pack-ei-t5300mb-black-white-p-TEL.077476 Για περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.samsung.com/us/mobile/mobile-accessories/phones/samsung-galaxy-smart-tag-1-pack-black-ei-t5300bbegus/ https://www.samsung.com/gr/mobile-accessories/galaxy-smarttag-oatmeal-ei-t5300baegeu/ Στο skroutz το αντίστοιχο 2 Pack ξεκινάει από 59 ευρώ και το single από 27 ευρώ με παράδοση σε 10 ημέρες. Στο Best price δεν υπάρχει το 2 pack και το single ξεκινάει από 26,7 ευρώ. Άμεσα διαθέσιμο έχει 64 ευρώ το 2 pack και 39 το single και φυσικά τα άλλα καταστήματα δεν έχουν eshop points για δωρεάν μεταφορικά. Ιστορικά υπήρχαν φτηνότερες τιμές για το 2 pack από μαγαζιά που τώρα έχουν μόνο το single το οποίο πουλάνε σχεδόν 50% ακριβότερα από ότι το πουλούσαν 4 μήνες πριν οπότε φαίνεται ότι αυτές οι εποχές πέρασαν. Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και στα Amazon όπου η τιμή του έχει αυξηθεί πολύ από την αρχή του καλοκαιριού ενώ αντιθέτως του plus όλο πέφτει. Μπορεί να υπάρξουν και άλλες προσφορές από μαγαζιά που τους έχουν ξεμείνει τα απλά (όχι plus) μπορεί όμως και όχι... Κάντε tag και αναζήτηση εύκολα και έξυπνα με το SmartTag της Samsung και τέλος η ανησυχία για την απώλεια των σημαντικών σας αντικειμένων. Τα SmartTag που λειτουργούν με Bluetooth προσαρτώνται εύκολα σε κλειδιά, τσάντες ή ακόμα και στο κατοικίδιό σας. Αν χάσετε κάτι από αυτά και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, αλλά δε το βρίσκετε, πατήστε το κουμπί Ηχητικού Σήματος στο smartphone σας, ακολουθήστε τον ήχο του ringtone που χτυπά στην ένταση που το έχετε ρυθμίσει. Εντοπίστε τα αγαπημένα σας αντικείμενα ακόμα και από μακριά! Τα αντικείμενα που έχετε κάνει tag βρίσκονται εκτός εμβέλειας σύνδεσης; Κανένα πρόβλημα! Ακόμα και αν βρίσκονται εκτός σύνδεσης, το Δίκτυο Galaxy Find μπορεί να χρησιμοποιήσει την αναζήτηση μέσω άλλων Galaxy χρηστών και να βρει το αγαπημένο σας αντικείμενο, διατηρώντας το απόρρητο της θέσης του. Μπορείτε να παρακολουθήσετε εύκολα το ιστορικό των τοποθεσιών του SmartTag σας ώστε να το εντοπίσετε ξανά. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι τις άλλες Galaxy συσκευές σας για να βρείτε προσωπικά σας αντικείμενα. Με τα SmartTag , η χρήση του έξυπνου σπιτιού σας γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Τα SmartTags μπορούν να εκτελέσουν διάφορες ενέργειες για τις συσκευές IoT του σπιτιού σας με το πάτημα ενός κουμπιού, έτσι ώστε, για παράδειγμα, να ανοίξετε τα φώτα του σπιτιού σας πριν καν μπείτε μέσα. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 Smart-Tags. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από elpenor 1
elpenor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, manosfp είπε Μόνο με galaxy παίζει; Από ότι έχω καταλάβει μόνο με Galaxy. "Galaxy SmartTag is only compatible with Samsung Galaxy phones. Use with a Galaxy smartphone running Android 8.0 or higher with 2.0GB RAM and above. SmartThings app required." https://www.samsung.com/us/mobile/mobile-accessories/phones/samsung-galaxy-smart-tag-1-pack-black-ei-t5300bbegus/ Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από elpenor
delmparmpounel Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Το συγκεκριμένο προϊόν λειτουργεί μόνο με συσκευές Samsung δυστυχώς.
emperor4her Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, elpenor είπε Από ότι έχω καταλάβει μόνο με Galaxy. "Galaxy SmartTag is only compatible with Samsung Galaxy phones. Use with a Galaxy smartphone running Android 8.0 or higher with 2.0GB RAM and above. SmartThings app required." https://www.samsung.com/us/mobile/mobile-accessories/phones/samsung-galaxy-smart-tag-1-pack-black-ei-t5300bbegus/ Οχι, τα εχω χρησιμοποιησει σε Huawei με play services εννοειται και την εφαρμογη smart things edit: διαβαζω σε αυτο το θεμα οτι δεν γινεται.. εγω το ειχα συνδεσει πριν κανα 7μηνο και δουλεψε.. αν αλλαξαν κατι τωρα μεσω software δεν γνωριζω Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από emperor4her 1
dimis_pj Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο pixel 6 δεν δουλεύει παντως .. ούτε στο ipad που εβαλα την εφαρμογή smart things. Στο galaxy s9+ λειτουργεί κανονικά . Πριν κάνα μήνα πάντως είχα διαβάσει στο insomnia που έλεγε για συνεργασία Samsung και Google για καλύτερη σύνδεση των πλατφορμών SmartThings και Google Home.. τώρα τι ακριβώς θα γίνει... Και για να σιγουρευτώ ότι ακόμη δεν έχει αλλάξει κάτι, την ξανακατεβασα στο pixel και μου βγαζει αυτο Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από dimis_pj 1
SabotazNic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Στο πορτοφόλι πως το βάζετε? Δεν είναι αρκετό χοντρό? Έχω δερμάτινο ορθογώνιο και δεν ξέρω αν ενοχλεί. Οκ ένα ζευγάρι σίγουρα για κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου
tasanton Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Τόσο εύκολα χάνετε κλειδιά και πορτοφόλι ρε παιδιά; αν ναι, πως δεν χάνετε το κινητό σας; 2
TheoAlex50 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Πριν τα πάρετε σιγουρεψτε στο ίντερνετ ότι δουλεύουν στο κινητό σας.
dimis_pj Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, tasanton είπε Τόσο εύκολα χάνετε κλειδιά και πορτοφόλι ρε παιδιά; αν ναι, πως δεν χάνετε το κινητό σας; Εγώ στο ποδήλατο το χω κρύψει κάτω από τη σέλα μπας και βοηθήσει σε περίπτωση κλοπής...
SabotazNic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, tasanton είπε Τόσο εύκολα χάνετε κλειδιά και πορτοφόλι ρε παιδιά; αν ναι, πως δεν χάνετε το κινητό σας; Εσυ δεν εχεις ξεχασει ποτε κατι πισω? Το κινητο συνηθως ειναι τσεπη ετσι και αλλιως, ή μπροστα μας και το παιρνουμε.
d_gkal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 6 hours ago, dimis_pj said: Εγώ στο ποδήλατο το χω κρύψει κάτω από τη σέλα μπας και βοηθήσει σε περίπτωση κλοπής... Καλή σκέψη, όμως θα πρότεινα να το τοποθετήσεις σε άλλο σημείο(που και ποιο θα πεις-εχεις απόλυτο δίκιο). Στη σέλα είναι εύκολο να εντοπιστεί.
stcp Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, dimis_pj είπε Εγώ στο ποδήλατο το χω κρύψει κάτω από τη σέλα μπας και βοηθήσει σε περίπτωση κλοπής... Γιατι, δουλευει εκτος εμβελειας δικτυου? Ειστε σιγουροι? 9 ώρες πριν, SabotazNic είπε Στο πορτοφόλι πως το βάζετε? Δεν είναι αρκετό χοντρό? Έχω δερμάτινο ορθογώνιο και δεν ξέρω αν ενοχλεί. Οκ ένα ζευγάρι σίγουρα για κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου Ειναι αρκετα χοντρο, ναι. Εγω η μονη του χρησιμοτητα που εκμεταλλευομαι ειναι στο τηλεκοντρολ της TV που τα παιδια το εξαφανιζουν καθε μερα. Το εχω κολλησει απο κατω. Πραγματικα χρησιμο!
noFEARgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, stcp είπε Γιατι, δουλευει εκτος εμβελειας δικτυου? Ειστε σιγουροι? Ειναι αρκετα χοντρο, ναι. Εγω η μονη του χρησιμοτητα που εκμεταλλευομαι ειναι στο τηλεκοντρολ της TV που τα παιδια το εξαφανιζουν καθε μερα. Το εχω κολλησει απο κατω. Πραγματικα χρησιμο! Δουλεύει μέσω άλλον συσκευών δεν έχει gps το ίδιο. Γιαυτό μάλλον θέλει μόνο Samsung γιατί όλες οι συσκευές τις εταιρίες λειτουργούν σαν ένα δίκτυο για τον εντοπισμό Σε πορτοφόλι κανονικά το έχω βάλει εγώ προσωπικά σε μια υποτσεπη
stcp Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Δουλεύει μέσω άλλον συσκευών δεν έχει gps το ίδιο. Δουλευει μεσω αλλων συσκευων Samsung που εχουν smart things και εχουν εκχωρησει τις σχετικες αδειες ανιχνευσιμοτητας. Δεν ειναι tracker σε καμμια περιπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις