Salonica7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 αυτα ειναι σωστα παιδια να τα περασω στο bios ryzen 3600 με msi tomahawk b450 για gaming το ψαχνω για θερμοκρασιες χαμηλες με αποδοση. ΤΟ Global C-state Control θέλει Enabled ΤΟ CPPC θέλει Enabled ΤΟ CPPC Preferred Cores Θέλει Enabled ΤΟ AMD Cool'n'Quiet θέλει Enabled ΤΟ PBO θέλει Desabled
Salonica7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, nick0lis είπε Ναι, μια χαρά. ειναι ενταξει γνωριζεις?
Salonica7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, nick0lis είπε Ξέρεις τι σημαίνουν τα παραπάνω ; ξερω πανω κατω τι δουλεια κανουν αλλα δεν ξερω τι συμπεριφορα μπορει να εχουν αν τα κλεισω πχ το pbo...εγω ειδα και ενα βιντεακι και δεν ξερω αν στεκει γιατι κλεινει και το core boost
nick0lis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Salonica7 είπε πχ το pbo...εγω ειδα Το pbo δεν το χρειάζεσαι, εκτός και θέλεις υπέρ χρονισμό του επεξεργαστή.
Salonica7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, nick0lis είπε Το pbo δεν το χρειάζεσαι, εκτός και θέλεις υπέρ χρονισμό του επεξεργαστή. αρα να το εχω disable το pbo. το core Perfomance Boost να το κλεισω οπως κανει αυτος?
Salonica7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, nick0lis είπε disable το pbo. σε ευχαριστω για τον χρονο σου φιλε θα το κανω disable Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από Salonica7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα