Προς το περιεχόμενο

remove libreoffice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι επαρκεις οι πληροφοριες. Στο λινουξ με 4 (το πολυ) τροπους μπορεις να εγκαταστησεις ενα πακετο.

1. Απο το ρεπο της διανομης. Αυτη την στιγμη το libreoffice στο ρεπο του ubuntu 20.04.3 ειναι στην εκδοση 7.3.6 , αν δεν κανω λαθος.
2. Flatpak πακετο. Το libreoffice σε flatpak μορφη ειναι στην εκδοση 7.4.2.3  .
3. Snap πακετο. Το libreoffice σε snap μορφη ειναι στην εκδοση 7.4.2.3 .
4. Appimage πακετο. Δεν ξερω σε τι εκδοση ειναι στο appimage , δεν βρισκω πληροφοριες , υποθετω στην τελευταια.

Αρα προκυπτει το ερωτημα , πως ειναι εγκατεστημενες οι εκδοσεις που αναφερεις.

1. apt search libreoffice* | grep installed
2. flatpak list
3. snap list

και ποσταρε τις πληροφοριες που θα βγαλουν οι εντολες.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mphxths είπε

Αρα προκυπτει το ερωτημα , πως ειναι εγκατεστημενες οι εκδοσεις που αναφερεις.

1. apt search libreoffice* | grep installed

WARNING: apt does not have a stable CLI interface. Use with caution in scripts.

βγάζει αυτό το πρόβλημα 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jemadux είπε

βγάζει αυτό το πρόβλημα 

Δεν ειναι προβλημα. Ειναι προειδοποιηση. Προχωραει κανονικα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mphxths είπε

Δεν ειναι προβλημα. Ειναι προειδοποιηση. Προχωραει κανονικα.

το libreoffice το εχω εγκαταστημένο μεσω πακέτου deb στο jammy .. 
και για μου εμφανίσει αυτό που λές πρέπει να το κάνει αναλόγα το localization .. προσωπικά ατο μηχάμημα μου είναι στα ελληνικά  και το shell το έχω στο zsh 
πχ η εντολή που δουλεύει και στα δυο shell είναι 

apt search libreoffice | grep εγκατεστημένα 

προς τον @TS  άμα το μηχάνημα σου είναι στα ελληνικά και δεν σου εμφανίσει αποτελεσμάτα δοκιμάσε την πάνω εντολή 

https://i.postimg.cc/nrhVx4nG/2022-11-07-16-35-59.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jemadux είπε

προσωπικά ατο μηχάμημα μου είναι στα ελληνικά 

Το κολλημα που εχετε να βαζετε το λειτουργικο στα ελληνικα , δεν το εχω καταλαβει ακομα. Αντε πες οτι στα windows οι χρηστες ειναι λιγο...ανοιωθοι.. αλλα και οι linux users ? Μηπως ηρθε η ωρα να μαθετε Αγγλικα ? Στον κοσμο της πληροφορικης δεν κανεις προκοπη με τα ελληνικα. Αν εχεις καποιο προβλημα και το μηνυμα λαθους ειναι στα ελληνικα , πιστευεις οτι αν το γοογλαρεις θα βγαλεις ακρη ? Ο κοσμος λειτουργει με τα αγγλικα.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, mphxths είπε

Το κολλημα που εχετε να βαζετε το λειτουργικο στα ελληνικα , δεν το εχω καταλαβει ακομα. Αντε πες οτι στα windows οι χρηστες ειναι λιγο...ανοιωθοι.. αλλα και οι linux users ? Μηπως ηρθε η ωρα να μαθετε Αγγλικα ? Στον κοσμο της πληροφορικης δεν κανεις προκοπη με τα ελληνικα. Αν εχεις καποιο προβλημα και το μηνυμα λαθους ειναι στα ελληνικα , πιστευεις οτι αν το γοογλαρεις θα βγαλεις ακρη ? Ο κοσμος λειτουργει με τα αγγλικα.

είναι δικαιώμα μας να έχουμε το συστημα σε οτι γλώσσα έχουμε ... πες οτι κάποιος δεν ξέρει αγγλικά και έχει linux τι θα κάνει ;; 
μήπως ξέρουμε αγγλικά και στο μυνήμα λάθους θα το μεταφράσουμε στα αγγλικά;; προσωπικά στο μυνημάτα λάθους μεχρι στιγμής 
δεν ειχα κανένα προβλημα .να το κάνω troubleshoting 

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, jemadux είπε

είναι δικαιώμα μας να έχουμε το συστημα σε οτι γλώσσα έχουμε

Ειναι.

49 λεπτά πριν, jemadux είπε

πες οτι κάποιος δεν ξέρει αγγλικά και έχει linux τι θα κάνει ;; 

Να παει να μαθει αγγλικα.

50 λεπτά πριν, jemadux είπε

μήπως ξέρουμε αγγλικά και στο μυνήμα λάθους θα το μεταφράσουμε στα αγγλικά;;

Δεν σε ενδιαφερει τι λεει το μηνυμα. Σε ενδιαφερει να μπορεις να βρεις λυσεις στο γοογλε απο αλλους που ειχαν παρομοιο προβλημα. 

50 λεπτά πριν, jemadux είπε

προσωπικά στο μυνημάτα λάθους μεχρι στιγμής 
δεν ειχα κανένα προβλημα .να το κάνω troubleshoting 

Γοογλαριζες μηνυματα λαθους στα ελληνικα και εβρισκες λυσεις ? Σε ποιο ονειρο το ειδες αυτο ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mphxths είπε

Δεν σε ενδιαφερει τι λεει το μηνυμα. Σε ενδιαφερει να μπορεις να βρεις λυσεις στο γοογλε απο αλλους που ειχαν παρομοιο προβλημα. 

επειδή ξέρω αγγλικά ...μπορω να το μεταφράσω απο τα ελληνικά στα αγγλικά ... piece of cake 

9 λεπτά πριν, mphxths είπε

Γοογλαριζες μηνυματα λαθους στα ελληνικα και εβρισκες λυσεις ? Σε ποιο ονειρο το ειδες αυτο ?

όλα τα μυνημάτα είναι τυποποιημένα ..

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, jemadux είπε

επειδή ξέρω αγγλικά ...μπορω να το μεταφράσω απο τα ελληνικά στα αγγλικά ... piece of cake 

Aν ηξερες κινεζικα , θα εβαζες την διανομη σου στα κινεζικα ? Γιατι σιγα..θα μεταφραζες τα κινεζικα στα ελληνικα και απο τα ελληνικα στα αγγλικα... piece of cake.
Δικαιωμα σου να βαζεις εμποδια στην ζωη σου ...

Εγω αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι , στον κοσμο της πληροφορικης , πρεπει να ξερει καποιος αγγλικα αλλιως δεν γινεται δουλεια. Απο κει και περα , βαλε το συστημα και στα αραμαικα ...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mphxths είπε

.

Εγω αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι , στον κοσμο της πληροφορικης , πρεπει να ξερει καποιος αγγλικα αλλιως δεν γινεται δουλεια. Απο κει και περα , βαλε το συστημα και στα αραμαικα ...

θα το βάλω στα σουαχιλι σε λίγο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ με τον @mphxths πλήρως. Άμα δω ελληνικά στο Linux ανακατεύομαι. Οι μεταφράσεις είναι για τα πανηγύρια πάρα πολλές φορές και δεν καταλαβαίνω καν τι θέλει να πει ο ποιητής. Στα αγγλικά είναι άμεσα κατανοητό. 

Επεξ/σία από RTW4ever
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Οι μεταφράσεις είναι για τα πανηγύρια

Θυμαμαι επι εποχες windows xp ή και πιο πισω ισως , που ειδα πρωτη φορα την μεταφραση του "ποντικιου" , που ηταν ... συσκευη καταδειξης. Κατι εσπασε μεσα μου... Δεν λεω , σωστη μεταφραση αν το παρεις τοις μετρητοις , αλλα ... δεν κολαει ρε φιλε.

Επεξ/σία από mphxths
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά έβαλα το ubuntu 22.04.01 LTS, αφού καταργησα το προηγούμνο και φυσικά όλα τα προγράμματα που ειχε. Έτσι λύθηκε και το θέμα που με απασχολησε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...