panatha1369 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δουλευω πανω στο it τα τελευταια 8 χρονια..πιο πολυ σαν system engineer αλλα εχω δουλεψειι και σαν network engineer..ειχα περασει μια συνεντευξη σε μαι εταιρια στο κωλονακι που ειχε παει αρκετα καλα..μεσα σε δυο μερες ειχα κανει και τους δυο κυκλους συνεντευξεων..η θεση που ειχα κανει αιτηση ηταν για system engineer..Αυτοι μου εστειλαν offer ομως για network engineer (οχι junior) με καλες αποδοχες αλλα με ενα μεγαλο μειον για μενα..συμβαση ορισμενου χρονου (6 μηνες)..Σκεφτομαι να τους ακυρωσω..Καμια εμπειρια με τετοιες εταιριες?καμια συμβουλη?
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μετα την συμβαση θα υπαρξει καποια αλλη συμβαση? Τι σου ειπαν? Αν ειναι να αφησεις μονιμη θεση για συμβαση 6 μηνων το θεωρω κακη ιδεα. Στο βιογραφικο σου θα χτυπησει ασχημα ενα τοσο συντομο περασμα.
panatha1369 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Αξιολογηση και βλεπουμε..Αυτο το σκεπτικο εχω και εγω..6 μηνες και μετα στη γυρα..πιο πολυ κακο παρα καλο θα εκανε στο βιογραφικο..
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Αν δεν ανανεωθει η θεση και μεινει σαν εξαμηνο στο βιογραφικο σου θα ειναι αρνητικο. Ειδικα αν εχεις κι αλλα περασματα κατω του χρονου απο αλλες εταιριες. Μπορεις βεβαια να το βαλεις σαν contract ωστε ο επομενος εργοδοτης να ξερει οτι δεν εφαγες ακυρο λογω κακης αποδοσης. Απο εμενα ειναι οχι.
panatha1369 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Το ακυρωσα ουτως η αλλος..Δεν ειμαι για πισωγυρισματα ..καλυτερα να περιμενω για κατι πιο σιγουρο.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Καθόλου αρνητικό δεν είναι το εξάμηνο στο βιογραφικό. Πήγα το φτιαξα κι έφυγα. Πολύ δυνατό. Συνήθως πληρώνουν και καλύτερα σε τέτοια πρότζεκτ. 2
panatha1369 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Καθόλου αρνητικό δεν είναι το εξάμηνο στο βιογραφικό. Πήγα το φτιαξα κι έφυγα. Πολύ δυνατό. Συνήθως πληρώνουν και καλύτερα σε τέτοια πρότζεκτ. Μπα μην νομιζεις τα ιδια λεφτα επαιζαν και με αοριστου συμβαση..αντε ενα 50αρικο διαφορα..
Neo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Κοιτα καπως πρεπει να καλυψουν και αυτοι τον κωλο τους. Εχουμε παρει αρκετους με ccna και δεν ξερανε να κανουν ping. Αν η εταιρια εχει ονομα δεν το θεωρω θεμα.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Neo είπε Κοιτα καπως πρεπει να καλυψουν και αυτοι τον κωλο τους. Εχουμε παρει αρκετους με ccna και δεν ξερανε να κανουν ping. Αν η εταιρια εχει ονομα δεν το θεωρω θεμα. Αυτό λύνεται με ένα καλό τεχνικό interview. Εγώ πάντως θα πήγαινα. Δεν είναι κακό να ρωτήσεις βέβαια γιατί 6 μήνες και τι παίζει με ανανεώσεις. Κλπ. 1
panatha1369 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Την εχω ηδη αποριψει τη θεση.Μια start up ηταν..Ηδη ψαχνομαι σε αλλο πλαισιο σε θεματα i.t
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα