Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δουλευω πανω στο it τα τελευταια 8 χρονια..πιο πολυ σαν system engineer αλλα εχω δουλεψειι και σαν network engineer..ειχα περασει μια συνεντευξη σε μαι εταιρια στο κωλονακι που ειχε παει αρκετα καλα..μεσα σε δυο μερες ειχα κανει και τους δυο κυκλους συνεντευξεων..η θεση που ειχα κανει αιτηση ηταν για system engineer..Αυτοι μου εστειλαν offer ομως για network engineer (οχι junior) με καλες αποδοχες αλλα με ενα μεγαλο μειον για μενα..συμβαση ορισμενου χρονου (6 μηνες)..Σκεφτομαι να τους ακυρωσω..Καμια εμπειρια με τετοιες εταιριες?καμια συμβουλη?
Δημοσ.

Μετα την συμβαση θα υπαρξει καποια αλλη συμβαση? Τι σου ειπαν? Αν ειναι να αφησεις μονιμη θεση για συμβαση 6 μηνων το θεωρω κακη ιδεα. Στο βιογραφικο σου θα χτυπησει ασχημα ενα τοσο συντομο περασμα.

Δημοσ.

Αξιολογηση και βλεπουμε..Αυτο το σκεπτικο εχω και εγω..6 μηνες και μετα στη γυρα..πιο πολυ κακο παρα καλο θα εκανε στο βιογραφικο..

Δημοσ.

Αν δεν ανανεωθει η θεση και μεινει σαν εξαμηνο στο βιογραφικο σου θα ειναι αρνητικο. Ειδικα αν εχεις κι αλλα περασματα κατω του χρονου απο αλλες εταιριες. Μπορεις βεβαια να το βαλεις σαν contract ωστε ο επομενος εργοδοτης να ξερει οτι δεν εφαγες ακυρο λογω κακης αποδοσης. Απο εμενα ειναι οχι.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Καθόλου αρνητικό δεν είναι το εξάμηνο στο βιογραφικό. Πήγα το φτιαξα κι έφυγα. Πολύ δυνατό. 

Συνήθως πληρώνουν και καλύτερα σε τέτοια πρότζεκτ. 

Μπα μην νομιζεις τα ιδια λεφτα επαιζαν και με αοριστου συμβαση..αντε ενα 50αρικο διαφορα..

Δημοσ.

Κοιτα καπως πρεπει να καλυψουν και αυτοι τον κωλο τους. Εχουμε παρει αρκετους με  ccna και δεν ξερανε να κανουν ping. Αν η εταιρια εχει ονομα δεν το θεωρω θεμα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Neo είπε

Κοιτα καπως πρεπει να καλυψουν και αυτοι τον κωλο τους. Εχουμε παρει αρκετους με  ccna και δεν ξερανε να κανουν ping. Αν η εταιρια εχει ονομα δεν το θεωρω θεμα.

Αυτό λύνεται με ένα καλό τεχνικό interview.

Εγώ πάντως θα πήγαινα. Δεν είναι κακό να ρωτήσεις βέβαια γιατί 6 μήνες και τι παίζει με ανανεώσεις. Κλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...