Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύο μέρες για αποστολή από Αθηνα-Φλωρινα.και η κανονική τιμή συμφέρει από box Αθήνα προς παραλήπτη(σπίτι του).Υποψιν με acs από Αθηνα-Πυργο ένα φάκελο με αυτια απόστολη. 12 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Εμάς μας έχει συμβεί να είμαστε έξω βόλτα και να έρχεται το μήνυμα ότι 10:00 το βράδυ έχει έρθει το δέμα και γυρίζοντας σπίτι να το πάρουμε

• Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Δύο μέρες για αποστολή από Αθηνα-Φλωρινα.και η κανονική τιμή συμφέρει από box Αθήνα προς παραλήπτη(σπίτι του).

Γιατι, κανει παραδοση και σπιτι του; Μονο παραλαβη απο box νομιζω εχει.

Το οποιο box locker το επιλεγει μονο του με βαση την διευθυνση που βαζεις ή επιλεγεις εσυ ( ο αποστολεας ή ο παραληπτης; ) αυτο που σε βολευει;

Εχω διαβασει ολα οσα εχει στα help-readme κλπ και δεν εχω βρει καποιες πληροφοριες - πανω σε αυτη την ερωτηση για παραδειγμα δεν λεει τιποτα.

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

https://p2p.boxnow.gr/shipment-step-one

5-10€ ανάλογα την περιοχή και το μέγεθος.

Α, ωραια. Επομενως οχι στην τιμη του τιτλου ή εστω στην κανονικη που αναφερθηκε στην αρχη του τοπικ για 1.90€.

Δεν εχει αδικο ο φιλος, χωρις να γνωριζω βεβαια ποσο εχει να παει ενας φακελος απο Αθηνα-επαρχια με τις courrier. Προφανως το υπερβολικο στα αυτια μου 12 ευρω που λεει θα ισχυει, τι να πω. Και μη χειροτερα με την ακριβεια.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δεν εχει αδικο ο φιλος, χωρις να γνωριζω βεβαια ποσο εχει να παει ενας φακελος απο Αθηνα-επαρχια με τις courrier. Προφανως το υπερβολικο στα αυτια μου 12 ευρω που λεει θα ισχυει, τι να πω. Και μη χειροτερα με την ακριβεια.

Αποστολή σε Δασαρχείο συγκεριμενα.οταν μου είπε την τιμή,του λέω μήπως έκανες λάθος;όχι μου λέει 11,60€ και έκανε και 2 μέρες.

Με boxnow ,έκανε 2 μέρες Φλώρινα.

Επιλέγει ο αποστολέας το box αποστολής και (προφανώς )σε συννενόηση με τον παραλήπτη,πάει σε αντίστοιχο box.Ηρθε ο κωδικός σε εμένα και αντίστοιχα όταν έφτασε στον παραλήπτη.

Δημοσ.

Πάντως εγω το εχω χρησιμοποιήσει 2 φορές με αγορές απο ηλεκτρονικά φαρμακεία και η μεταφορές ηταν πολύ γρήγορες, με βολεύει γιατί λείπω από το σπίτι και γυρνώντας τα παίρνω, επίσης χρεωθηκα 1,5 ευρώ αντί για 3 που θα χρεωνομουν για παραλαβή στο σπίτι απο κούριερ, γενικά θα το προτιμώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...