SabotazNic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, Doubt είπε Καλή ιδέα φαίνεται, ελπίζω να είναι και vandal proof. Εγώ πιο πολύ ανησυχώ σε μεταξύ ιδιωτών. Μπορεί να πει ο άλλος ότι το άφησε στο κουτί και μετά έκανε φτερά. Έχω και εγώ 2 κοντά μου στην επαρχία και δεν είχα ασχοληθεί να δω τι είναι. Πολύ εξυπηρετικό ότι στο site έχουν φώτο με τις τοποθεσίες, σε περίπτωση που δεν το βρίσκεις.
DownUNDERground Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Να μπορούσαμε να μάθουμε και ποια e-shops συνεργάζονται με Boxnow ωραία θα ήταν.. https://boxnow.gr/all-partners Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από DownUNDERground 3
leo066 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Βέβαια τα καταστήματα χρεώνουν περισσότερα από 2 ευρώ ενώ σαν ιδιώτης μπορείς να στείλεις με λιγότερα από 2. Σίγουρα έχουν καλύτερη συμφωνία τα καταστήματα οπότε προσωπικά όταν βλέπω ότι χρεώνουν πάνω από 2 ευρώ μπαίνουν σε blacklist από μένα. 2
SabotazNic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, leo066 είπε Βέβαια τα καταστήματα χρεώνουν περισσότερα από 2 ευρώ ενώ σαν ιδιώτης μπορείς να στείλεις με λιγότερα από 2. Σίγουρα έχουν καλύτερη συμφωνία τα καταστήματα οπότε προσωπικά όταν βλέπω ότι χρεώνουν πάνω από 2 ευρώ μπαίνουν σε blacklist από μένα. Σκεψου οτι βαζουν επιπλεον ατομο να τα παραδωσει στα Box ομως. 3
flo1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Στις 7/11/2022 στις 5:56 ΜΜ, ChrisN.S. είπε Να μπορούσαμε να μάθουμε και ποια e-shops συνεργάζονται με Boxnow ωραία θα ήταν.. Έχει λίστα αν μπεις στο site τα γράφει.
pankostas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, flo1 είπε Έχει λίστα αν μπεις στο site τα γράφει. Δηλαδή στα καταστηματα αυτά υπάρχει επιλογή παράδοσης boxbow? Γιατί αγόρασα από Ζαρα αλλά μάλλον δεν τη πρόσεξα αυτή την επιλογή.
barman_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 παιδια μου αφησαν δεμα αργα το βραδυ σημερα και ηδη προχωρησε στα κεντρικα τους..τι ωρες δουλευουν?Εχουν τπτ συμβασεις με ιδιωτες οπως τοτε στις φορτισεις πατινινων? Λεω γω τωρα...
SabotazNic Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, barman_ είπε παιδια μου αφησαν δεμα αργα το βραδυ σημερα και ηδη προχωρησε στα κεντρικα τους..τι ωρες δουλευουν? Καλά, δεν είναι και το πιο περίεργο η διακίνηση να γίνεται βραδινές ώρες, ειδικά σε τέτοια υπηρεσία που η έλλειψη κίνησης ευνοεί τους οδηγούς. 1
flo1 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Κι εγώ άφησα χθες το απόγευμα και τώρα είδα ότι 1 πάρα το βράδυ πήγε στα κεντρικά τους. 7 ώρες πριν, pankostas είπε Δηλαδή στα καταστηματα αυτά υπάρχει επιλογή παράδοσης boxbow? Γιατί αγόρασα από Ζαρα αλλά μάλλον δεν τη πρόσεξα αυτή την επιλογή. Στην εφαρμογή Ζαρα το βγάζει, πριν την πληρωμή πατας "σημείο παράδοσης" και βγάζει μια λίστα, με κοντινά boxnow και άλλα σημεία παράδοσης Γεν. Ταχ. 1
barman_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Ας ενημερωθεί ο τίτλος η προσφορά επεκτάθηκε για άλλες δέκα μέρες
DownUNDERground Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, barman_ είπε Ας ενημερωθεί ο τίτλος η προσφορά επεκτάθηκε για άλλες δέκα μέρες Για όλο το Νοέμβριο είχαν στείλει.
Rattlehead Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, barman_ είπε Ας ενημερωθεί ο τίτλος η προσφορά επεκτάθηκε για άλλες δέκα μέρες Done 🤘 14 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Για όλο το Νοέμβριο είχαν στείλει. Ναι και το άλλαξαν.το είχαν μέχρι 30/11
barman_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 8 hours ago, DownUNDERground said: Για όλο το Νοέμβριο είχαν στείλει. Ίσως είναι προσωπική προσφορά, το έχω και γω στο μέιλ. 1
Kag1ante Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Πιστεύω θα είναι βολικό αν θές να στείλεις σε κάποιον γνωστό/συγγενή σου πράγματα που σε μεταφορικές και κούριερ θα έδινες τάλιρο το λιγότερο
flo1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Πολυ βολικό. Από τη στιγμή που δεν πρέπει να πας courier ή Ελτά και μπορείς να το αφήσεις όποια ώρα θελεις στο locker διπλα στο σπιτι σου, όπως και να το παραλάβεις, εξυπρετεί πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα