Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η υπηρεσία υπάρχει και συγκεκριμένα την έχω χρησιμοποιήσει για παραλαβή από σκρουτζομαγαζα χωρίς χρέωση σε box της γειτονιάς μου(υπάρχουν σχετικά αρκετά για Αθήνα και επαρχία) 

https://p2p.boxnow.gr/shipment-step-one

Μέχρι τις 22/11(ήταν μέχρι 12/11 αλλά το επέκτειναν) ότι μέγεθος δέμα στείλετε (υπάρχουν τρία είδη και όριο 20κιλων στο μεγαλύτερο δέμα) από box σε box θα χρεωθειτε 1€ μόνο. Για μεταφορά από box σε διεύθυνση, μέσα στο link που έδωσα θα βρείτε τον κατάλογο. 

Αφού επιλέξετε τη Θυρίδα που θέλετε να σας ανοίξει θα σας στείλε ένα pin που θα το καταχωρίσετε στο keypad στο εκάστοτε box, ώστε να ανοιξει η Θυρίδα. 

Από εκεί το αντίστοιχο θα συμβεί και στον παραλήπτη (θα λάβει pin) για την παραλαβή. 

Χρόνοι παραδοσης και όροι, στο link που παρέθεσα 

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χρησιμοποίησα πρώτη φορά πριν λίγες μέρες.

Φουλ απλό και ωραίο.

Πας βάζεις το pin και φεύγεις σε λιγότερο από 10 sec.

• Like 2
Δημοσ.

Μία από τα ίδια. Το έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές, εξυπηρετεί φουλ. Και απ' ότι βλέπω προσθέτουν όλο και περισσότερα σημεία σε μαγαζιά. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lightname είπε

Rattlehead: Τι εννοείς το χρησιμοποίησες για παραλαβή; 

Το μαγαζί είχε επιλογή παραλαβής από box χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής. Μαγαζί εντός Αττικής, να διευκρινίσω 

Δημοσ.

Παντως πριν κανα 20ημερο, μια βαση gopro που παρηγγειλα (17Ε) ηρθε απο Αθηνα-Πατρα, σε 1 εργασημη, 50 μετρα απ το σπιτι μου σε βενζιναδικο Ελιν, και ΔΩΡΕΑΝ.

• Like 1
Δημοσ.

Παρά πολύ καλή περίπτωση το χρησιμοποίησα πρόσφατα από φαρμακείο, πραγματικά πολύ εξυπηρετικό. Μόνο μείον ότι έχεις 48 ώρες να πάρεις το δέμα σου και άμα δεν έχεις πολύ κοντά είναι ένα θέμα. 

Ερώτηση σε όποιον ξέρει, υπάρχει κ άλλη εταιρεία με τα ίδια χρώματα που να έχει τέτοια? Γιατί έχω ένα πολύ κοντά αλλά δεν λέει κάτι ούτε το βγάζει ενεργό στο boxnow 

Δημοσ.

Τα εχω χρησιμοποιησει και εγω για παραλαβες απο online φαρμακεια και απο αλυσιδα αθλητικων. Σε λιγοτερο απο 24ωρες ηταν στο box.

Δημοσ.

Σε Θεσσαλονίκη είναι ψιλοάθλια η κάλυψη, ενώ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απρόσμενα καλή. Ελπίζω να επεκταθούν περισσότερο, μοιάζει πολύ καλή υπηρεσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...