Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε

λινκ?

Κάτι τετοιο ή μάρκα topshak που βγάζει προσφορές συνέχεια. Περίμενε 11.11 που θα έχει sale το banggood να αγοράσεις. Για του θέματος, δεν έχω άποψη, για το topshak, ζει και βασιλεύει και "οργωνει" 

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, manosfp είπε

Κίνα με 30€ 250Α κλασεις ανώτερη.. 

Το λιγότερο θα σου βγει ένα πενηντάρικο γιατί χρειάζεται καλώδια και τσιμπιδες. Τα 250 αμπέρ που λες, γνωρίζεις ότι δεν είναι ούτε 180. Οπότε παίρνεις μια helix 140a στα 70€ με duty cycle  100%-108a και κολλάς όλη την ημέρα. 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Το λιγότερο θα σου βγει ένα πενηντάρικο γιατί χρειάζεται καλώδια και τσιμπιδες. Τα 250 αμπέρ που λες, γνωρίζεις ότι δεν είναι ούτε 180. Οπότε παίρνεις μια helix 140a στα 70€ με duty cycle  100%-108a και κολλάς όλη την ημέρα. 

νομίζω εχει δίκιο ο φιλος και εγώ άσχετος ειμαι και ήθελα να παρω μια ηλεκτροκόλληση να πειράματιστω και να κολλησω κατι καγκελα, να κοψω να κολλησω κατι σαπια σκαλοπατια. ελεγα να παρω την topshak αλλα οντως θελεις καλωδια και τσιμπιδες και σίγουρα δεν ειναι 250Α οπότε ειχα καταληξει στην ανωτέρω helix

Δημοσ.
Στις 6/11/2022 στις 9:25 ΜΜ, Rattlehead είπε

Κάτι τετοιο ή μάρκα topshak που βγάζει προσφορές συνέχεια. Περίμενε 11.11 που θα έχει sale το banggood να αγοράσεις. Για του θέματος, δεν έχω άποψη, για το topshak, ζει και βασιλεύει και "οργωνει" 

47,19 + 19,80 αποστολή + 21,45 τα φθηνά καλώδια + 8,27 αποστολη των καλωδιων  = 96,71€ λοιπον, με ανύπαρκτη εγγύηση.
Επισης φυσικα και δεν ειναι 200-250amp, που και αν ηταν ειναι παντελως αχρηστα. Εκτός και αν νομίζεις οτι θα πας να γινεις ηλεκτροσυγκολητης στο Πέραμα.
Οποτε δαγκωτό eshop Με 2 χρονια εγγυηση στο Μενίδι.

Δημοσ.

και εγω σχεδιαζα να αγορασω τη συγκεκριμένη ηλεκτροσυγκόλληση, η οποία πριν καιρό έκανε γύρω στο κατοστάρικο. Οπότε τα 120+ της αρχικής τιμής είναι απλά αύξηση...

Πάντως κάποιος που κολλάει 2.5άρι ηλεκτρόδιο πάνω απο 110-120 Α δύσκολα θα πάει, ενώ ταυτόχρονα η μηχανή αυτή για να δουλέψει πρέπει να συνδεθεί σε τουλάχιστον 16Α ασφάλεια, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει και κάποια άλλη συσκευή πάνω της...Συμπερασματικά,δύσκολα θα φτάσει κάποιος στο σπίτι του να κολλάει με 200Α.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, andreaspA είπε

47,19 + 19,80 αποστολή + 21,45 τα φθηνά καλώδια + 8,27 αποστολη των καλωδιων  = 96,71€ λοιπον, με ανύπαρκτη εγγύηση.
Επισης φυσικα και δεν ειναι 200-250amp, που και αν ηταν ειναι παντελως αχρηστα. Εκτός και αν νομίζεις οτι θα πας να γινεις ηλεκτροσυγκολητης στο Πέραμα.
Οποτε δαγκωτό eshop Με 2 χρονια εγγυηση στο Μενίδι.

Δεν του είπα να πάρει αυτό,απάντησα στο μύνημα που είπε ο πιο πάνω για το κινέζικο ηλεκτροσυγκόλλητη,ότι είναι πιο φτηνος.εγω απλά παρέθεσα ότι σε προσφορά το πήρα 30€ ,αλλά το 2020.ας πάρει ο,τι θέλει ο καθένας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα krausmann δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο μπορείς να βρεις 

καλυτερα να πας σε total η hyundai σε ερασιτεχνική κατηγορία τουλάχιστον 

Οι εταιρίες που ανέφερα έχουν και σέρβις εντός συνόρων εννοείται 

Επεξ/σία από bymas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείχνει ότι διαθέτει σύστημα lift-tig αλλά δεν σου δίνει την τσιμπίδα για tig.. 

Δώρο άδωρο κατά την γνώμη μου..

Η τσιμπίδα που δίνει είναι για κοινο ηλεκτρόδιο.

Επεξ/σία από matsakonistisbm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...