TheoAlex50 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Narayan είπε Δεν μας έφταναν οι γαυροβάζελοι, έχουμε και τους χούλιγκαν των τραπεζών που τσακώνονται 😄 Αστείο λέγεται συμφορουμιτη... 😅 Άλλη δουλειά δεν είχαμε.. Να τσακωθούμε για ξένα λεφτά.. 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Οι ελληνικές τράπεζες απλά είναι για τα μπάζα, αλλα τι να κανουμε αυτες τις τράπεζες έχουμε με αυτες θα πορευτούμε 1
johnmegarythmos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 μεχρι στιγμης το payzy δουλευει αψογα και με αυτο πληρωνω πια! , ελπιζω να μην εχει και αυτη προβληματα διοτι μου εχει τυχει προβλημα στο internet banking και της εθνικης και της alpha bank και την πειραιως οταν θελεις να μπεις δεν μπορεις! . Με την eurobank δεν ειχα παρατηρησει καποιο θεμα. Παντως που μπηκα πριν της 23:00 στο internet banking της alpha bank μια χαρα μπαινεις και στις καρτες το εφτιαξαν!!. Παντως καμια εμπιστοσυνη σε καμια τραπεζα. Σημερα ειχε πεσει το συστημα της visa και οσοι ειχανε visa ετρωγαν ακυρο και δεν ητανε προβλημα της alpha bank , ευρυτερο στις 14:00-14:30 καπου εκει υπηρχε. Ρεζιλι. καμια εμπιστοσυνη! , καλες οι καρτες ναι αλλα υπαρχουνε τετοια προβληματα και δεν εχεις μαζι σου μετρητα δεν γινεται δουλεια και γινεσαι ρεζιλι. Οποτε παντα μαζι μας μετρητα καβαντζα και δεν αφηνουμε τα χρηματα μας σε μια μονο τραπεζα αλλα τα μοιραζουμε σε παραπανω απο μια τραπεζα , ετσι ωστε οταν εχει προβλημα ή μια τραπεζα να μπαινουμε στην αλλη και να μπορουμε να εξυπηρετηθουμε!! .
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Έκανα παραγγελία από το adidas.gr και βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας(μόνο τους αριθμούς, ούτε καν το όνομα) η πληρωμή έγινε χωρίς καμία άλλη επιβεβαίωση. Δεν θυμάμαι με βεβαιότητα, αλλά έχω την εντύπωση πως σε παλιότερη αγορά από αυτό το site μου είχε κάνει επιβεβαίωση 2 βημάτων. Ζήτησε δηλαδή το πιν που στάλθηκε εκείνη την ώρα στο κινητό όπως και το e-com pin. Παίζει να έχει απενεργοποιηθεί κάπως το 2FA και να πρέπει να το ξαναενεργοποιήσω ή θυμάμαι λάθος και δεν υπήρχε σε αυτό το site? Επίσης τραγικό που για κάποιο λόγο δεν είναι έτσι από default σε όλες τις αγορές. Η ασφάλεια που προσφέρει είναι αναντικατάστατη
Bitbit Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Έκανα παραγγελία από το adidas.gr και βάζοντας τα στοιχεία της κάρτας(μόνο τους αριθμούς, ούτε καν το όνομα) η πληρωμή έγινε χωρίς καμία άλλη επιβεβαίωση. Δεν θυμάμαι με βεβαιότητα, αλλά έχω την εντύπωση πως σε παλιότερη αγορά από αυτό το site μου είχε κάνει επιβεβαίωση 2 βημάτων. Ζήτησε δηλαδή το πιν που στάλθηκε εκείνη την ώρα στο κινητό όπως και το e-com pin. Παίζει να έχει απενεργοποιηθεί κάπως το 2FA και να πρέπει να το ξαναενεργοποιήσω ή θυμάμαι λάθος και δεν υπήρχε σε αυτό το site? Επίσης τραγικό που για κάποιο λόγο δεν είναι έτσι από default σε όλες τις αγορές. Η ασφάλεια που προσφέρει είναι αναντικατάστατη μερικές φορές γίνεται αυτό με όλες τις κάρτες και δε καταλαβαίνω τα κριτήρια τους. πχ χθες... Χρησιμοποιώ την payzy συχνά. Ανα δεύτερη-τρίτη μέρα παραγγελία στο box. Πάντα ζητάει επιβεβαίωση, αλλά και σε άλλες συναλλαγές. Πάω να κάνω μια πληρωμή στη vodafone και πέρασε αέρα. πως εξηγείται τώρα αυτό; Αντί να περνάει αέρα στο box που έχω κάνει τόσες παραγγελίες και "με ξέρουν" πέρασε στη vodafone που αν θυμάμαι καλά είχα κάνει άλλη μια πληρωμή μόνο. Παρόμοια σκηνικά και με άλλες κάρτες και νομίζω με τη vodafone μου έχει ξανασυμβεί
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Έκανα πριν λίγο παραγγελία από site του εξωτερικού (redbubble.com) για πρώτη φορά, και βάζοντας μόνο τους αριθμούς της κάρτας χωρίς να χρειαστεί όνομα, η πληρωμή έγινε κατευθείαν! Έχει καταντήσει αηδία η αναξιοπιστία των τραπεζών, και κυρίως η λογική που ακολουθούν, αν υπάρχει δηλαδή Στις 25/1/2023 στις 10:48 ΠΜ, Bitbit είπε Χρησιμοποιώ την payzy συχνά. Ανα δεύτερη-τρίτη μέρα παραγγελία στο box. Πάντα ζητάει επιβεβαίωση, αλλά και σε άλλες συναλλαγές. Πάω να κάνω μια πληρωμή στη vodafone και πέρασε αέρα. πως εξηγείται τώρα αυτό; Αντί να περνάει αέρα στο box που έχω κάνει τόσες παραγγελίες και "με ξέρουν" πέρασε στη vodafone που αν θυμάμαι καλά είχα κάνει άλλη μια πληρωμή μόνο. Ακόμα και να έχεις ξαναγοράσει από το site δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην γίνεται επιβεβαίωση με sms. Έστω ότι έχω ιό στο pc και μου υποκλέπτουν τα στοιχεία της κάρτας. Μπορούν να κάνουν αγορά από το ίδιο site και εγώ να μην ενημερωθώ ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα