Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρόβλημα οι κάρτες εδώ και ώρες και δεν μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε.....<_<

screenshot_129-removebg-preview.png

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ναι ενω η Alpha ειναι μαγαζαρα🤣

Αλλο είναι το πρόβλημά μας. Τα εσώψυχα σας αλλού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω προσπαθω απο τις 9:30 το βραδυ να μπω στο internet banking και να ενεργοποιησω τον διακοπτη για online αγορες και δεν μου εμφανιζει καμια καρτα! τηλεφωνο στην εξυπηρεητηση πελατων και μου λενε οτι υπαρχει και τεχνικο θεμα αλλα τελικα το εγραφε! και δεν το ειχα δει , υποτιθεται οτι ειναι ωρες το προβλημα! ,. Ελπιζω αγορες με καρτα στα pos να μπορει καποιος να κανει  . 

Παντως ακομα βγαζει το μυνημα στο internet banking << Σημαντική ενημέρωση (06.11.2022):Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος παρουσιάζεται αδυναμία εμφάνισης των υπολοίπων και κινήσεων των καρτών σας, όπως και αδυναμία ολοκλήρωσης συναλλαγών με τη χρήση αυτών. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό. >> 

Επεξ/σία από johnmegarythmos
Δημοσ.

Preview από το μέλλον όπου δε θα μπορείς ούτε φαγητό να αγοράσεις αν κάτσει καμιά στραβή στα συστήματα τους.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Μπορεί να έκλεισε το μαγαζάκι. 😅

22 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Δεν είναι η Πειραιώς.....

21 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ναι ενω η Alpha ειναι μαγαζαρα🤣

Δεν μας έφταναν οι γαυροβάζελοι, έχουμε και τους χούλιγκαν των τραπεζών που τσακώνονται 😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...