Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για μεγεθος gpu και κουτι υπολογιστη.

Witcher1st

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω το NZXT Phantom 410. Στις προδιαγραφες γραφει το παρακατω :

VGA Clearance Maximum

305mm (w/o fan), 280mm (installed), 230mm (full pivot)

Χωραει να μπει μια καρτα 3070ti/3080; Τι ειναι αυτο το w/o fan που γραφει; Τωρα εχω μια 2070s και ειναι οριακα. Απ'οτι βλεπω ειναι 270mm. Αλλα οι καρτες που θελω δε πεφτουν κατω απο 300mm. Παω για αλλαγη κουτιου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Εχω το NZXT Phantom 410. Στις προδιαγραφες γραφει το παρακατω :

VGA Clearance Maximum

305mm (w/o fan), 280mm (installed), 230mm (full pivot)

Χωραει να μπει μια καρτα 3070ti/3080; Τι ειναι αυτο το w/o fan που γραφει; Τωρα εχω μια 2070s και ειναι οριακα. Απ'οτι βλεπω ειναι 270mm. Αλλα οι καρτες που θελω δε πεφτουν κατω απο 300mm. Παω για αλλαγη κουτιου;

To w/o fan σημαίνει with out fan ,δηλαδή χώρις να έχει εγκατεστημένο τον μπροστά ανεμιστήρα..

• Like 2

Εγώ πάλι δεν κατάφερα να βρω στα spec, τουλάχιστων όχι απο το "μαμά" site που μπορείς να εμπιστευτείς 100%.

305mm λογικά χωράει τις περισσότερες κάρτες, όταν δεις κάποια κάρτα που σου αρέσει, επισκέπτεσαι το site του κατασκευαστή και βλέπεις το ακριβές μήκος της.

Τα hdd cage τα έχεις γεμάτα; Είδες μήπως είναι αφαιρούμενα;

• Like 1

4 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Εγώ πάλι δεν κατάφερα να βρω στα spec, τουλάχιστων όχι απο το "μαμά" site που μπορείς να εμπιστευτείς 100%.

305mm λογικά χωράει τις περισσότερες κάρτες, όταν δεις κάποια κάρτα που σου αρέσει, επισκέπτεσαι το site του κατασκευαστή και βλέπεις το ακριβές μήκος της.

413068563_Screenshot2022-11-06at18-41-57NZXTPhantom410MidTowerCaseBlackNOPSU-Umart_com_au.png.c4b47a66b002b865dc3341e5543e8ad1.png

• Like 1

1 ώρα πριν, nickol-us είπε

Δεν νομιζω οτι βγαινει το hdd cage. Εχω 4 σκληρους δισκους.

2 ώρες πριν, niko13 είπε

To w/o fan σημαίνει with out fan ,δηλαδή χώρις να έχει εγκατεστημένο τον μπροστά ανεμιστήρα..

Ο μπροστα ανεμιστηρας του κουτιου; Που κολλαει;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/11/2022 στις 7:47 ΜΜ, Witcher1st είπε

Δεν νομιζω οτι βγαινει το hdd cage. Εχω 4 σκληρους δισκους.

Ο μπροστα ανεμιστηρας του κουτιου; Που κολλαει;

Εκεί που έχεις τα drivecage μπαίνει μπροστά άλλος ένας extra ανεμιστήρας για να στέλνει περισσοτερο αέρα στην κάρτα γραφικών.Αν τον έχεις βάλεις χάνεις σε μηκος.Δες απο τα 8.25 λεπτά

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 6/11/2022 στις 7:53 ΜΜ, niko13 είπε

Εκεί που έχεις τα drivecage μπαίνει μπροστά άλλος ένας extra ανεμιστήρας για να στέλνει περισσοτερο αέρα στην κάρτα γραφικών.Αν τον έχεις βάλεις χάνεις σε μηκος.Δες απο τα 8.25 λεπτά

Δεν εχω ανεμιστηρα εκει, οποτε παμε στα 305mm. Το θεμα ειναι ομως εαν μια καρτα που ειναι ακριβως 305mm μπορει να χωραει στο κουτι ή οχι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι, που θα τα πας τα καλωδια τροφοδοσίας.

Πάρε ένα μοντέρνο αξιοπρεπές φθηνό κουτάκι με ΟΚ χώρο να ησυχάσεις τύπου:

https://www.skroutz.gr/s/15309727/CoolerMaster-MasterBox-TD500L-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html

Δε ξέρω για Drive cage κουτάκια, εκεί μάλον κοιτάς για πάνω 100 ευρω με περισσότερα extras

Επεξ/σία από acalm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, acalm είπε

Οχι, που θα τα πας τα καλωδια τροφοδοσίας.

Πάρε ένα μοντέρνο αξιοπρεπές φθηνό κουτάκι με ΟΚ χώρο να ησυχάσεις τύπου:

https://www.skroutz.gr/s/15309727/CoolerMaster-MasterBox-TD500L-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html

Δε ξέρω για Drive cage κουτάκια, εκεί μάλον κοιτάς για πάνω 100 ευρω με περισσότερα extras

Βαριεμαι τερμα να στησω υπολογιστη ξανα απο την αρχη.. Βεβαια καποια στιγμη θα πρεπει να γινει. Κλεινω 10ετια σε λιγο με το συγκεκριμενο κουτι. Ακομα βασταει πολυ καλα! 130 το ειχα παρει τοτε.

Παντως, φανταζομαι οτι εχουν στα υποψιν τους και τα καλωδια τροφοδοσιας, αλλιως δεν θα εγραφε οτι χωραει max 305mm καρτα στο κουτι.

Επεξ/σία από Witcher1st

• 2 εβδομάδες αργότερα...
15 λεπτά πριν, dsi44 είπε

ρε παρε ενα κουτι επιτελους

αφηνεις να σε περιοριζει κατι τοσο ασημαντο.

Στην επομενη μεγαλη αναβαθμιση. Θα το κρατησω ακομα 2 χρονακια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...