Bitbit Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 έχω έναν TOSHIBA MK6475GSX. Το sentinel μου βγάζει το εξής: Τώρα αυτόν τον εμπιστευόμαστε ή όχι; Μου τον έδωσε ένας φίλος για να μπει στο laptop του.
triplex1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μια χαρα τον βρισκω αλλα αν ειναι για λαπτοπ προτιμησε εναν ssd και ας ειναι και μικροτερος , αυτον τον κανεις εξωτερικο με μια θηκη Πολυ καλη τιμη σε σχεση με το μεγεθος https://www.e-shop.gr/ssd-kioxia-ltc10z480gg8-exceria-480gb-25-sata-3-p-PER.346261
hawkpilot Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Bitbit είπε έχω έναν TOSHIBA MK6475GSX. Το sentinel μου βγάζει το εξής: Τώρα αυτόν τον εμπιστευόμαστε ή όχι; Μου τον έδωσε ένας φίλος για να μπει στο laptop του. Φυσικά και δεν τον εμπιστεύεσαι. Είναι μηχανικός, έχει σημάδια που δείχνουν ότι θα χτυπήσει σύντομα με μόνο 255 μέρες λειτουργίας. Βάλε SSD. 1
Bitbit Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 παιδιά δεν είναι δικός μου ο δίσκος. Μου το έφερε φίλος να τον βάλω σε laptop του. Εγώ θα τον πετούσα και θα έβαζα ssd. Οπότε δε μπορώ να κάνω και πολλά. Τον βάζω ή του λέω ότι είναι ήδη χαλασμένος και πάει στα σκουπίδια;
Xristaras12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Τον ενημερώνεις ότι σαν δίσκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί άλλα είναι προβληματικός, κοινώς μπορεί ανα πάσα ώρα και στιγμή να βγάλει και άλλους αδύναμους η και κατεστραμμένους τομείς και να κολλάει όλο το λάπτοπ είτε μπορεί να μείνει όπως είναι για άλλα 10 χρόνια πχ. Ας πάρει εκείνος το ρίσκο, όχι εσύ. Προσωπικά ΔΕΝ θα τον χρησιμοποιούσα παρά μόνο για αποθηκευτικό χώρο που δεν θα με ένοιαζε κ αν χαθούν δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα