Dimitris156 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/22995077/Bosch-KGN49XIEA-Ψυγειοκαταψύκτης-438lt-Total-NoFrost-Υ203xΠ70xΒ67εκ-Inox.html?from=home_price_drops Χαμηλό 669€ Σε νέο κατάστημα με ελάχιστες κριτικές, ωστόσο έχει την ασφάλεια του σκρουτζ, δε ξέρω αν είναι όμως λάθος τιμολόγηση. Σε περίπτωση που ψάχνει κάποιος μπορεί να δοκιμάσει υποθέτω, έχει και αντικαταβολή.
thodoris_9 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Είναι ακριβώς το ψυγείο που ετοιμάζομαι να πάρω με το "Ανακυκλώνω". Θεωρώ σίγουρο το "λάθος" στο μαγαζί, δεν μπαίνω καν στην διαδικασία. Φαντάζομαι και συ το βρήκες ψάχνοντας για το ίδιο πρόγραμμα;
Dimitris156 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Όχι, απλά μου το έβγαλε πρώτο πρώτο με το που μπήκα στο σκρουτζ. Και εγώ για λάθος το κόβω, αλλά εφόσον υπάρχει το ανέβασα σε περίπτωση που κάποιος θέλει να δοκιμάσει, δεν υπάρχει ιδιαίτερο ρίσκο με αντικαταβολή και ίσως δώσει και κάνα κουπόνι το σκρουτζ σε περίπτωση ακύρωσης.
levou72 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Παντως αν προχωρήσεις με την πληρωμη, σου βγαζει μονο για πιστωτικη κάρτα και οχι αντικαταβολη..
dali13gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, levou72 είπε Παντως αν προχωρήσεις με την πληρωμη, σου βγαζει μονο για πιστωτικη κάρτα και οχι αντικαταβολη.. Προφανώς, αφού το συνολικό ποσό μαζί με τα μεταφορικά ξεπερνάει τα 500€ που μπορείς να κάνεις συναλλαγή με μετρητά.
levou72 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, dali13gr είπε Προφανώς, αφού το συνολικό ποσό μαζί με τα μεταφορικά ξεπερνάει τα 500€ που μπορείς να κάνεις συναλλαγή με μετρητά. Δε ξεπερναει.. Λιγο κατω απο 470 ειναι
SabotazNic Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, dali13gr είπε Προφανώς, αφού το συνολικό ποσό μαζί με τα μεταφορικά ξεπερνάει τα 500€ που μπορείς να κάνεις συναλλαγή με μετρητά. Παμε παλι. Μπορεις να πληρωσεις αντικαταβολη >500, απλα μονο με καρτα. (θεωρητικα, γτ εχω αγορασει gpu με 750 μετρητα)
ObeyWario! Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά δεν παίζει να ισχύει μισή τιμή απτον ανταγωνισμό
Doubt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Ούτε εγώ βλέπω τίποτα. Παρακαλώ να ανεβάζετε τις "προσφορές" όπως πρέπει, από τη σελίδα του καταστήματος με λινκ. Ούτε καν έχει γραφτεί το κατάστημα στο πρώτο ποστ.
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Λέει "έχει την ασφάλεια του σκρουτζ", άρα μάλλον η παραγγελία γινόταν μέσω σκρουτζ... Για να εξαφανίστηκε σίγουρα κάτι παίζει.
SabotazNic Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Dantε είπε Εγω δε βλεπω τη τιμη παντως καπου. 1 ώρα πριν, Doubt είπε Ούτε εγώ βλέπω τίποτα. Παρακαλώ να ανεβάζετε τις "προσφορές" όπως πρέπει, από τη σελίδα του καταστήματος με λινκ. Ούτε καν έχει γραφτεί το κατάστημα στο πρώτο ποστ. Ηταν μεσω καλαθιου σκρουτζ στα 439. Ακυρο/εληξε
andreaspA Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Το εχουν ξεφτιλισει. Στις 29/01/2019 ψώνισα το LG GBP20PZCZS στα 429€. Εχουν διαπλασιάσει τις τιμές. 1
deadp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Έχω εδώ και δεκαπέντε χρόνια ένα εβδομηντάρι (49) ψυγείο της Siemens. Πολύ ευχαριστημένος. Μια βλάβη μόνο με ένα ανταλλακτικό των 100€. Βέβαια βγαίνουν μπόλικα τύπου 49 και από τις τρεις εταιρίες της BSH. Εγώ το είχα πάρει το 2007 προσφορά στα… 1000€.
elpenor Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, andreaspA είπε Το εχουν ξεφτιλισει. Στις 29/01/2019 ψώνισα το LG GBP20PZCZS στα 429€. Εχουν διαπλασιάσει τις τιμές. Υπερβολές, τα σημερινά που έχουν μικρότερη κατανάλωση, λιγότερο θόρυβο, λίγο περισσότερο χώρο, ένα ακόμα συρτάρι με φίλτρα (και επιλογές για είδος τροφίμων και στα δύο συρτάρια), μπροστινούς αεραγωγούς και αρκετά πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη έχουν 640 ευρώ. Αν βάλεις στην εξίσωση τον πληθωρισμό, την άνοδο του πετρελαίου και τον τετραπλασιασμό του κόστους στις θαλάσσιες μεταφορές καταλαβαίνεις ότι δεν "το έχουν ξεφτιλίσει", απλά έχουν αλλάξει γενικότερα τα πράγματα. Όσο για το ψυγείο της προσφοράς απλά too good to be true. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από elpenor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα