ntopas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Επειδή σήμερα ενημέρωσα κάποιους φίλους που δε το γνώριζαν, το βάζω και εδώ, ισχύει όμως κάθε χρόνο! (οι τιμές διαφοροποιούνται από χρόνο σε χρόνο, με τέτοιο πληθωρισμό λογικό είναι..) https://www.viva.gr/tickets/cinema/tiff63-10pack/ Προσοχή όμως αν δεν έχετε λογαριασμό στην viva ή δεν θέλετε να ανοίξετε λογαριασμό (ακόμη), αν και με όλα τα pass της κοροϊδίας οι περισσότεροι αναγκαστήκατε να κάνετε λογαριασμό, θα χρεωθείτε σημαντικές προμήθειες συναλλαγής 2,40 ευρώ ανά πακέτο 10 εισιτηρίων. δε ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμη αυτή η χρέωση, αλλά δε ξέρω και που θα έπρεπε (αν πρέπει ) να κάνουμε καταγγελία. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν ισχύει για τα εισιτήρια On line προβολών στο δικό μας χώρο. 3
The_Judas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομιμη προμήθεια είναι απο την viva. Προσωπικά εχω φτιάξει λογαριασμό viva wallet και δεν πληρωνω καμία προμήθεια. Δεν ειναι δύσκολο, γίνεται ηλεκτρονικα και χρειάζεται μονο μια βιντεοκληση (καλύτερα μεσω κινητου εγω ειχα θεμα μεσω pc) για να γίνει ταυτοπροσωπεια με την ταυτότητά σου. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από The_Judas
barman_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 4 hours ago, ntopas said: Επειδή σήμερα ενημέρωσα κάποιους φίλους που δε το γνώριζαν, το βάζω και εδώ, ισχύει όμως κάθε χρόνο! (οι τιμές διαφοροποιούνται από χρόνο σε χρόνο, με τέτοιο πληθωρισμό λογικό είναι..) https://www.viva.gr/tickets/cinema/tiff63-10pack/ Προσοχή όμως αν δεν έχετε λογαριασμό στην viva ή δεν θέλετε να ανοίξετε λογαριασμό (ακόμη), αν και με όλα τα pass της κοροϊδίας οι περισσότεροι αναγκαστήκατε να κάνετε λογαριασμό, θα χρεωθείτε σημαντικές προμήθειες συναλλαγής 2,40 ευρώ ανά πακέτο 10 εισιτηρίων. δε ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμη αυτή η χρέωση, αλλά δε ξέρω και που θα έπρεπε (αν πρέπει ) να κάνουμε καταγγελία. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν ισχύει για τα εισιτήρια On line προβολών στο δικό μας χώρο. Ωραίο. Μέχρι πότε είναι το φεστιβάλ? Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα εισιτήρια 2 άτομα?
Actinidio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Αν αγοραστούν τα εισιτήρια από την αποθήκη 2 που γίνεται το φεστιβάλ δεν υπάρχει προμήθεια, απλά μετά έχετε ένα κωδικό και όταν κάνετε κράτηση μηδενίζει το εισιτήριο 1
ntopas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 το φεστιβάλ ρίχνει αυλαία αύριο, συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. το γνωρίζω ότι στα εκδοτήρια δεν έχει τα νταβατζιλίκια της Viva, αλλά άντε να βρεις να παρκάρεις εκεί κοντά... συνήθως στις πρώτες προβολές αγοράζουμε τα εισιτήρια για τις επόμενες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μιας και το φερατε ψηλα, να ρωτησω: Yπαρχει καποιος τροπος να γλυτωσεις την προμηθεια στο ticketmaster.gr ; Κατι σαν αυτο που εγραψε ο judas για αγορες απο viva για λογαριασμο με χρηση viva wallet;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα