Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Αν και αυτά τα calculators δεν έχουν καμιά τεράστια ακρίβεια αρκούν για να πάρουμε μια γεύση.

image.png.cd07d70da7a3928c095a519b171254a0.png

To video απο πάνω δείχνει utilization σε CPU + GPU εγώ δεν είδα bottleneck  , τώρα δεν ξέρω τι λέει το calculator

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

To video απο πάνω δείχνει utilization σε CPU + GPU εγώ δεν είδα bottleneck  , τώρα δεν ξέρω τι λέει το calculator

To bottleneck φίλε μου δεν είναι κάτι που το βλέπεις απαραίτητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.

bottleneck σημαίνει πως ένα κομμάτι του pc λειτουργεί στο 100% (πχ gpu) και το άλλο πχ στο 50% (cpu). Σχεδόν σε όλα τα pc υπάρχει bottleneck απλά αν είναι μικρό (<10%) θεωρείται ότι είναι οκ και δεν το λαμβάνουμε υπόψη. Καλό είναι πριν γράψουμε κάτι να γνωρίζουμε και 5 πράγματα γιατί μπορούμε να πάρουμε στο λαιμό μας ανθρώπους που ρωτάνε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

To bottleneck φίλε μου δεν είναι κάτι που το βλέπεις απαραίτητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.

bottleneck σημαίνει πως ένα κομμάτι του pc λειτουργεί στο 100% (πχ gpu) και το άλλο πχ στο 50% (cpu). Σχεδόν σε όλα τα pc υπάρχει bottleneck απλά αν είναι μικρό (<10%) θεωρείται ότι είναι οκ και δεν το λαμβάνουμε υπόψη. Καλό είναι πριν γράψουμε κάτι να γνωρίζουμε και 5 πράγματα γιατί μπορούμε να πάρουμε στο λαιμό μας ανθρώπους που ρωτάνε.

Και εσύ φίλε μου κατάλαβες ότι δεν γνωρίζω τι είναι το bottleneck  ή γενικά αν έχω γνώσεις που θα μου πεις ότι παίρνω και τον άνθρωπο στον λαιμό μου ?

Γιατί έχεις την τάση να προσβάλλεις τον κόσμο ? Ήδη σε ένα ποστ 2 σελίδων έχεις ειρωνευτεί 2 φορές.

Έχουμε γεμίσει ντίβες εδώ μέσα

Τέλος πάντων χαιρετώ το θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

τώρα δεν ξέρω τι λέει το calculator

Όταν μου γράφεις κάτι τέτοιο ή ειρωνεύεσαι πρώτος εσύ ή δε γνωρίζεις τι είναι το bottleneck. Διάλεξε μόνος σου τι ισχύει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Όταν μου γράφεις κάτι τέτοιο ή ειρωνεύεσαι πρώτος εσύ ή δε γνωρίζεις τι είναι το bottleneck. Διάλεξε μόνος σου τι ισχύει.

Για να μην τα γράφεις όπως σε βολεύει

Αυτό έγραψα και όχι μόνο την τελευταία πρόταση.

Το παραπάνω σημαίνει :

Δεν ξέρω τι λέει και γιατί βγάζει αυτο το αποτέλεσμα , αλλά υπάρχουν ένα κάρο video ακόμη και με 8100+1030 που βλέπεις ότι δεν υπάρχει bottleneck.

Επίσης αν θέλουμε να είμαστε ψείρες να πούμε ότι το συγκεκριμένο game έχει 4 presets Low,Medium,High,Ultra High και FPS Limiter.

Οπότε το ότι θα έχει bottleneck είναι πάλι σχετικό (αν και φαίνεται στο video Ultra High με 100+ FPS) γιατί παίζουν ρόλο και οι ρυθμίσεις.

Και τέλος επειδή απλά σου αρέσει να πετάς το μπαλάκι και να έχεις την τελευταία κουβέντα εγώ δεν έχω να γράψω κάτι άλλο , ας αποφασίσει ο TS ότι θέλει.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, tsofras είπε

αλλά υπάρχουν ένα κάρο video ακόμη και με 8100+1030 που βλέπεις ότι δεν υπάρχει bottleneck.

Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι δε γνωρίζεις το bottleneck.Λογικό είναι αν βάζεις χειρότερη cpu (8100 < 10100) να μειώνεται το bottleneck με την 1030. Αν μου έβαζες καλύτερη και έγραφες ακόμα και με την τάδε καλύτερη cpu θα σε παραδεχόμουν.

25 λεπτά πριν, tsofras είπε

Και τέλος επειδή απλά σου αρέσει να πετάς το μπαλάκι και να έχεις την τελευταία κουβέντα εγώ δεν έχω να γράψω κάτι άλλο , ας αποφασίσει ο TS ότι θέλει.

Ας αποφασίσει λοιπόν.

Δημοσ.

μπορω να πω οτι εχω μπερδευτει περισσοτερο πλεον.... με ποιες καρτες δεν θα υπαρχει bottleneck και θα τρεχει ομαλα το LOL σε 1080p και σε ultra ρυθμισεις? δεν ειμαι αρνητικος και σε μεταχειρισμενη καρτα φυσικα, αρκει να μη κοστιζει οσο το pc και περισσοτερα. (230 ευρω κοστος pc). 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgios... είπε

μπορω να πω οτι εχω μπερδευτει περισσοτερο πλεον.... με ποιες καρτες δεν θα υπαρχει bottleneck και θα τρεχει ομαλα το LOL σε 1080p και σε ultra ρυθμισεις? δεν ειμαι αρνητικος και σε μεταχειρισμενη καρτα φυσικα, αρκει να μη κοστιζει οσο το pc και περισσοτερα. (230 ευρω κοστος pc). 

Ολα τα συστηματα και οι συνθεσεις αντιμετωπιζουν bottleneck  , απλα αλλου ειναι πολυ και αλλου λιγοτερο , με βαση αυτα που ειπες στην αρχη οτι υπαρχουν σ'εβαλα λινκ , οτι αντεχει η τσεπη απο κει και περα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, triplex1 είπε

Ολα τα συστηματα και οι συνθεσεις αντιμετωπιζουν bottleneck  , απλα αλλου ειναι πολυ και αλλου λιγοτερο , με βαση αυτα που ειπες στην αρχη οτι υπαρχουν σ'εβαλα λινκ , οτι αντεχει η τσεπη απο κει και περα

λινκ? δε βλεπω κατι...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, georgios... είπε

λινκ? δε βλεπω κατι...

αν γυρισεις στη 2η σελιδα του θεματος που ανοιξες θα δεις και τα λινκ

Δημοσ.

τελευταια ερωτηση. κατα 99% θα παω προς τη 1030 οπως προτεινατε. αξιζει η αγορα της radeon RX 6400? η διαφορα με τη 1030 ειναι 40 ευρω περιπου. 4gb gddr6. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...