lary7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Αμα τα χλμ είναι όντος 40Κ τότε εγώ θα έλεγα το Arona, είναι ξεφτύλα αμάξια 20Κ να μην έχουν μια τεχνολογία του 1990κατι απλά και μόνο για να δικαιολογήσουν την διαφορά τιμής. Επίσης πρέπει να σκεφτείς τι χρήση θα κάνεις, αν ειναι να κάνεις πολλά χλμ τότε το καινούργιο έχει νόημα, αλλά απο την άλλη το μοτέρ 1.5 και καλύτερες επιδόσεις θα έχει και λογικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αφού δουλεύει πιο ξεκούραστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ringo106 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Για 1.000 δεν αξιζει να παρεις 2ο χερι . Κουτα καλύτερα και σε 3 χρονια το δινεις και εσυ 20k . Πιο οικονομικό θα ειναι , μεγαλύτερη εγγύηση , καλή ροπή , δεν θα σου λείπουν 500cc .... οχι για 1.000 τουλάχιστον ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexdec Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, lary7 είπε Αμα τα χλμ είναι όντος 40Κ τότε εγώ θα έλεγα το Arona, είναι ξεφτύλα αμάξια 20Κ να μην έχουν μια τεχνολογία του 1990κατι απλά και μόνο για να δικαιολογήσουν την διαφορά τιμής. Επίσης πρέπει να σκεφτείς τι χρήση θα κάνεις, αν ειναι να κάνεις πολλά χλμ τότε το καινούργιο έχει νόημα, αλλά απο την άλλη το μοτέρ 1.5 και καλύτερες επιδόσεις θα έχει και λογικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αφού δουλεύει πιο ξεκούραστα. Τα χιλιόμετρα θα ελεγχθούν αυριο αλλα πρέπει να ειναι πραγματικά. Για δεύτερο αυτοκίνητο το θελω, χιλιομετρα 80-100 την εβδομάδα για πήγαινε ελα στο γραφείο, ψωνια και κανενα ταξιδακι, εχουμε.και το kamiq στην οικογένεια οπότε μοιράζονται. Την τελευταία χρονια εκανα μολις 7000 για αυτο.και δινω το πετρέλαιο που έχω τωρα 6 λεπτά πριν, Ringo106 είπε Για 1.000 δεν αξιζει να παρεις 2ο χερι . Κουτα καλύτερα και σε 3 χρονια το δινεις και εσυ 20k . Πιο οικονομικό θα ειναι , μεγαλύτερη εγγύηση , καλή ροπή , δεν θα σου λείπουν 500cc .... οχι για 1.000 τουλάχιστον ... Ναι, συμφωνω, το γκάζι ειναι γλυκο ομως το άτιμο.... Το χιλιάρικο δεν με απασχολεί, απλα θελω να παρω το καλύτερο για το ποσο που θα δωσω Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από hexdec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Εγω θα διάλεγα τον πλούσιο εξοπίσμό και τα άλογα, υπάρχει ενα ρίσκο αλλα λογικά το αμάξι ειναι σχεδόν καινούργιο, ακόμα και σαν μεταπώληση σε 5-6 χρόνια ίδια τιμή θα έχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το Αρονα παντως ειναι λιγο απογοητευση απο ποιοτητα κατασκευης/κυλησης, δεν πιστευω οτι αξιζει κοντα στα 20κ, τοσο εκανε καινουργιο. Στο αρονα μονο για το TGI λογω καυσιμου Το fabia ειναι αρκετα καλυτερο (απο εσωτερικο που εχω δει δεν το εχω οδηγησει) Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από imr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, hexdec είπε Για δεύτερο αυτοκίνητο το θελω, χιλιομετρα 80-100 την εβδομάδα για πήγαινε ελα στο γραφείο, ψωνια και κανενα ταξιδακι, εχουμε.και το kamiq στην οικογένεια οπότε μοιράζονται. Για τους λόγους που το θες εγώ θα επέλεγα το ποιο οικονομικό και στην αγορά και στη χρήση. Ακόμα και το Skoda πολύ είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/11/2022 στις 12:29 ΜΜ, hexdec είπε Καλημέρα, έχω την δυνατότητα να επιλέξω για αγορά ένα απο τα δύο αυτά αυτοκίνητα, το Seat είναι το Arona 1.5 TSI (μοντέλο 5ος/2019 με περίπου 40.000 χλμ) ελληνικής αντιπροσωπείας. Ενώ το Skoda ειναι το νέο Fabia 1.0 TSI του κουτίου με κάποια έξτρα αλλά χωρίς κλιμά. Το πρώτο κοστίζει περίπου 19500 ενώ το Skoda 20500, Τα κυβικά δεν με προβληματίζουν, προσωπικά γέρνω προς το Arona, ακούω γνώμες... Και τα δύο είναι ακριβά. Καλό το 1.5 μοτέρ του Arona κι αν είναι σε έκδοση fr έχει και καλό εξοπλισμό. Αλλά θα δώσεις σχεδόν 20 χιλιάρικα για μεταχειρισμένο προσεχώς 4 ετών. Το fabia έχει το θετικό ότι είναι καινούριο. Με 4 χρόνια εγγύηση (δεν χρεώνεται η επέκταση). Αλλά η τιμή που γράφεις είναι υψηλή. Το 1.0 tsi ambition έχει 17.500+χρώμα+πινακίδες+τέλη. Άρα το πολύ 18.500. Δύο χιλιάρικα για έξτρα; Τι έχει και κοστίζει τόσο, ενω ειναι με απλό a/c. Ορθολογικά αγοράζεις το fabia. Συναισθηματικά αγοράζεις το arona. Καλή επιλογη! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από nk9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexdec Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αγόρασα το φαμπια, έχει έξτρα μεταλλικό χρώμα, διχρωμία στην οροφή, μπάκετ καθίσματα και έξτρα ζάντες αλουμινίου ειδικό σχέδιο και κάνα 2 ακόμα λεπτομέρειες (ένα πακέτο που ονομάζουν dynamic) ήχοσύστημα με 8 ίντσες οθόνη, 6 ηχεία , για την επέκταση μου ζητούν 200 ευρώ, θα το κοιτάξω Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από hexdec 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaboomzer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Και μενα για το kamiq την προηγούμενη εβδομάδα 200 ευρω ζητησανε για την επέκταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Καλορίζικο !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, hexdec είπε Αγόρασα το φαμπια, έχει έξτρα μεταλλικό χρώμα, διχρωμία στην οροφή, μπάκετ καθίσματα και έξτρα ζάντες αλουμινίου ειδικό σχέδιο και κάνα 2 ακόμα λεπτομέρειες (ένα πακέτο που ονομάζουν dynamic) ήχοσύστημα με 8 ίντσες οθόνη, 6 ηχεία , για την επέκταση μου ζητούν 200 ευρώ, θα το κοιτάξω Καλοτάξιδο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskola Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 κανε του και 1 remaping να κερδισεις 30 αλογακια να δεις αλλο αμαξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexdec Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, nikoskola είπε κανε του και 1 remaping να κερδισεις 30 αλογακια να δεις αλλο αμαξι Μπα, μια χαρά πάει για χιλιαρακι, στα 46 πια δεν θέλω τόσο γκάζι όσο ποιότητα κύλισης και ησυχία! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα