Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Έχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το Playstation 5 και την αγορά η πώληση του μέσω αγγελιών αντί καταστημάτων. 

- Πώς και οι πωλητές αγγελιών (μέσω Insomnia, Market Place) το δίνουν 500-550€ , πολύ χαμηλότερα δηλαδή από όσο μπορεί να το βρει κανείς στα επίσημα καταστήματα; Νομίζω και κείνοι δεν θα έδωσαν αρκετά παραπάνω χρήματα;;; Άρα πως τους συμφέρει αυτό;;

- Αξίζει κανείς να πάρει το playstation 5 μέσα από αγγελίες εδώ η στο marketplace παρόλο που είναι μια πολύ ακριβή απόφαση;

- Αν ναι , πως θα ξέρω ότι όντως η κονσόλα είναι καλή όπως τη συστήνει ο πωλητής και δεν έχει κάποια κουτσουκελα φερ’ ειπείν ;;

- Παίζει ρόλο το firmware? Βλέπω πολλοί ρωτούν για το τι έκδοση έχει μια κονσόλα; Νομίζω τα ίδια δεν είναι όλα στην Ευρώπη για παράδειγμα;

- Τι θα προτείνατε εσείς; Αξίζει να δώσω 200€ ευρώ κάτω και να την πάρω μέσα από αγγελίες αντί να χρυσοπληρωνω επίσημα καταστήματα και site όπως το Skroutz?

Ευχαριστώ θερμά για τις όποιες απαντήσεις παραθέσετε και το χρόνο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Στις αγγελίες η τιμή της κονσόλας ειναι ακριβότερη απ' οτι στα καταστήματα. Στα καταστήματα σου δίνουν πακέτο και αλλα πραγματα μαζί και γι΄αυτο βγαίνει παραπάνω. Οπότε στις αγγελίες την πουλάνε ακριβότερη.

2. Εσυ εχεις τα λεφτα, εσυ αποφασίζεις απο που θ' αγοράσεις.

3. Απλα δεν ξέρεις.

4. Κάποιοι νομίζουν οτι θα βγεί jailbreak και θα μπορούν να παίζουν αντίγραφα. Σε καμια 5αρια χρόνια μπορει.

5. Στα καταστήματα την κονσόλα θα την πάρεις 550€, τα υπολοιπα ειναι δευτερο κοντρολερ και κάποιο game

Επεξ/σία από vorlon68
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...