default Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Για να βρισκετε το κιν σας υπαρχει το: https://www.google.com/android/find?u=0 το οποιο εχει δουλεψει για μενα πολλες φορες αρκει να ειναι ανοιχτα ειτε τα δεδομενα ειτε το wi-fi της συσκευης σας. Για πορτοφολια κτλ προφανως χρειαζεται κατι αλλο.
k_dinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Δεν ισχυει αυτο , οποιοδηποτε κινητο παιρνει το smart things της samsung μπορει να τα χρησημοποιησει . Μπερδευεσαι μαλλον με τα plus τα οποιο αν θες να τα αξιοποιησεις στο επακρο χρειαζεσαι mmwave κινητο Για τα plus ισχύουν τα εξής: * For Galaxy SmartTag+, Samsung account log-in and registration on SmartThings Find is required. Galaxy SmartTag+ needs to be paired with ultra-wideband(UWB)-enabled Galaxy smartphones with Android 11 or higher to fully function ** AR finding works between devices that support UWB technology. UWB is supported in Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy Note20 Ultra and Galaxy Z Fold2 *** Accuracy may be reduced if there's an obstacle between you and the tag, such as when the tag is inside a drawer, behind a wall, or in a car. https://www.samsung.com/us/mobile/mobile-accessories/phones/galaxy-a-smart-tag-1-pack-black-ei-t7300bbegus/
noFEARgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Ε αυτό λέω. Και ακόμα και s21 να έχεις στην Ελλάδα δεν του εχουν ultrawide band ,δεν ξέρω αν αλλαξε κάτι με το s22 1
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Makis38 είπε Προηγήθηκε πριν ποστάρω, 35% μείον από οποιοδήποτε άλλο. Δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε τι/ποιος προηγηθηκε, ούτε πριν από ποιο ποστ σου, ουτε πού βρίσκεται αυτή η πληροφορία που "προηγηθηκε" (στο 1ο ποστ πάντως, όπου και όφειλαν να βρίσκονται και οι δύο πληροφορίες που ανέφερα προηγουμένως, εξακολουθεί να περιέχεται ένα ξερό λινκ και τίποτα άλλο). 🤦♂️
Makis38 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Ωραία, πάμε. Σηκώθηκα σήμερα το πρωί, Κυριακή και όπως συνήθως κάνω, μπήκα στο eshop - προσφορές Crazy Sundays. Σκρολάρω σκρολάρω, περνάω κάτι τηλεοράσεις, κάτι usb pen drives, τηγάνια, κατσαρόλες, μάσκες, σερβιέτες και διάφορα άλλα και βλέπω Galaxy smart tag….και λέω: ρε συ, τι είναι τούτο; Έβγαλε και η Samsung; Μπράβοοοο. Κοιτάζω τιμή, 37.90 τα 2. Μμμμ λέω, για να δούμε πόσο τα έχουν στα σκρουτζομάγαζα, bestprice? Ψάχνω - ψάχνω….τι να δω; Στα 59 ευρώ όλοι τους….οπότε σκέφτηκα πάλι, αφού είναι χαμηλότερη τιμή από όλους, δεν το βάζεις στο insomnia, προσφορές (πραγματικές προσφορές ηλεκτρικών και μη ειδών)…και το έβαλα. Βλέπεις; Έκανα όλα αυτά, αλλά μου αρέσει και το λακωνίζειν, οπότε το πόσταρα έτοιμο κάνοντας έρευνα. Πήρες μία ωραία πραγματική προσφορά χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις στα άλλα μαγαζιά. 🐣 1
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Βρε το λακωνιζειν μακάρι να το μπορούσα κι εγώ, ώρες ώρες καλό θα μου έκανε... Το πρόβλημα είναι ότι οι κανόνες (βλέπε πχ εδάφια 2 και 4) έχουν λόγο που υπάρχουν (με σημαντικότερο το να μπορώ να σχηματίσω μόνος μου άποψη/κρίση περί της προσφοράς/αγοράς) 😉 Πραγματικά πάντως 1 ώρα πριν, Makis38 είπε Πήρες μία ωραία πραγματική προσφορά χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις στα άλλα μαγαζιά. ούτε με ενδιέφερε ούτε με ενδιαφέρει το προϊόν του θέματος (πράγμα που επίσης δεν μπορούσα να ξέρω με τις πληροφορίες που έδωσες ή δεν έδωσες μέχρι το τελευταίο ποστ σου) και προφανώς το θέμα δεν είναι να αγοράσω κάτι μόνο και μόνο επειδή είναι (αν είναι) σε προσφορά (!), αλλά από την άλλη μου κάνει εντύπωση που ενώ σου γίνονται οι επισημάνσεις (δες πχ σχόλιο "λεπτομέρειες") στην 1η σελίδα σε απάντηση στο δικό μου και παρόλα αυτά για κάποιο λόγο θεωρείς ότι όλα ήταν σωστά και φυσιολογικά έτσι όπως τα ανέβασες... Κρίμα για τον κόπο σου τότε, που ενώ τα έκανες ολα αυτά δεν ξόδεψες μισό λεπτό παραπάνω να μας ενημερώσεις (δυστυχώς πολύ λάθος σημείο να φανείς... Λακωνας). Ας ανεβάσω λοιπόν εγώ τα συγκριτικά αλλά και τα ιστορικά τιμών για το πακέτο... και για το μεμονωμένο Tag... για να έχουμε και μια "εικόνα"-εικόνα (εικόνα πραγματική, όχι να προσπαθούμε να το φανταστούμε) περί της ποιότητας της προσφοράς.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Makis38 είπε Ωραία, πάμε. Σηκώθηκα σήμερα το πρωί, Κυριακή και όπως συνήθως κάνω, μπήκα στο eshop - προσφορές Crazy Sundays. Σκρολάρω σκρολάρω, περνάω κάτι τηλεοράσεις, κάτι usb pen drives, τηγάνια, κατσαρόλες, μάσκες, σερβιέτες και διάφορα άλλα και βλέπω Galaxy smart tag….και λέω: ρε συ, τι είναι τούτο; Έβγαλε και η Samsung; Μπράβοοοο. Κοιτάζω τιμή, 37.90 τα 2. Μμμμ λέω, για να δούμε πόσο τα έχουν στα σκρουτζομάγαζα, bestprice? Ψάχνω - ψάχνω….τι να δω; Στα 59 ευρώ όλοι τους….οπότε σκέφτηκα πάλι, αφού είναι χαμηλότερη τιμή από όλους, δεν το βάζεις στο insomnia, προσφορές (πραγματικές προσφορές ηλεκτρικών και μη ειδών)…και το έβαλα. Βλέπεις; Έκανα όλα αυτά, αλλά μου αρέσει και το λακωνίζειν, οπότε το πόσταρα έτοιμο κάνοντας έρευνα. Πήρες μία ωραία πραγματική προσφορά χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις στα άλλα μαγαζιά. 🐣 Διαβαστε τις οδηγιες για σωστο ανοιγμα θεματος, με σκοπο να ειναι αποδοτικο και να μην συζηταμε ολα αυτα εντος, αλλα περι της προσφορας αν και εφοσον υπαρχει. Για να μην κουραζεται κανεις, ουτε ο TS, ουτε οσοι προσπαθουν να βοηθησουν στο να γινουν κατανοητα τα απλα πραγματα. Θα πρεπει να δωσει 2-3 λεπτα ο ποστερ για το σωστο ανοιγμα θεματος, για σωστη αναρτηση της οποιας προσφορας. Ευχαριστουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις