Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG GALAXY SMART TAG 2-PACK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορούσαν να τα βγάλουν 1 μηνα πριν;;τα πηρα για ένα μεγάλο ταξίδι που ήθελα και δούλεψαν απίστευτα καλα!!!σε σύγκριση με airtag έτυχε να βρει πρώτα Samsung κινητό και μετά απο κανα 5 λεπτό να δουλέψει το airtag

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Δεν μπορούσαν να τα βγάλουν 1 μηνα πριν;;τα πηρα για ένα μεγάλο ταξίδι που ήθελα και δούλεψαν απίστευτα καλα!!!σε σύγκριση με airtag έτυχε να βρει πρώτα Samsung κινητό και μετά απο κανα 5 λεπτό να δουλέψει το airtag

Έχει distance alert;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hurin είπε

Έχει distance alert;

Όταν λες distance alert, εννοείς να σου βγάζει notification στο κινητό ότι απομακρύνθηκες από το TAG; Αν αυτό εννοείς ναι έχει

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης σημείωση ότι είναι τα απλά SmartTag όχι τα SmartTag+

Μόλις τώρα, giorginho είπε

Καμιά τιμουλα; κάνα συγκριτικό από skroutz/bestprice? 🤔

Έλα τώρα λεπτομέρειες 🤪

• Like 1
Δημοσ.

Με εχουν σωσει τα συγκεκριμενα , ειδικα για το πορτοφολι . 

To οτι δεν ειναι τα plus δεν εχει καμια σημασια γιατι η samsung δεν εχει νομιζω κινητο στην Ελλαδα με mmwave 5g 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, CaMp3on είπε

Αυτά δουλεύουν σε όλα τα android ή μόνο στα Samsung?

μονο σε συγκεκριμένα samsung S22 S21 νομίζω. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, androu είπε

μονο σε συγκεκριμένα samsung S22 S21 νομίζω. 

Δεν ισχυει αυτο , οποιοδηποτε κινητο παιρνει το smart things της samsung μπορει να τα χρησημοποιησει . 

Μπερδευεσαι μαλλον με τα plus τα οποιο αν θες να τα αξιοποιησεις στο επακρο χρειαζεσαι mmwave κινητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Δεν ισχυει αυτο , οποιοδηποτε κινητο παιρνει το smart things της samsung μπορει να τα χρησημοποιησει . 

Μπερδευεσαι μαλλον με τα plus τα οποιο αν θες να τα αξιοποιησεις στο επακρο χρειαζεσαι mmwave κινητο

εχω  xiaomi και δοκίμασα μια φορά ένα δεν δούλευε. :( 

Και τώρα το επιβεβαίωσα. Θέλει samsung με android 8+

https://ibb.co/j51XfHD link εικόνας 

Επεξ/σία από androu
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Με εχουν σωσει τα συγκεκριμενα , ειδικα για το πορτοφολι . 

To οτι δεν ειναι τα plus δεν εχει καμια σημασια γιατι η samsung δεν εχει νομιζω κινητο στην Ελλαδα με mmwave 5g 

Ειναι και η μονη διαφορα των plus σε σχεση με τα απλα?

Δημοσ.
3 hours ago, giorginho said:

Καμιά τιμουλα; κάνα συγκριτικό από skroutz/bestprice? 🤔

Προηγήθηκε πριν ποστάρω, 35% μείον από οποιοδήποτε άλλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

δεν χρειάζεται να είναι το s22, εμένα δουλεύει και με το s9+. Αλλά δεν δουλεύει με κανένα από τα αλλά δύο κινητά που δοκίμασα που δεν είναι samsung...

Επεξ/σία από dimis_pj
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...