fotaras76 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Χαίρεται, έχω το HP 255 g8 με τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Επειδή έχω 8 gb ram (2Χ4) και τα ενσωματωμένα vega 3 του athlon καταλαμβάνουν τα 2 μου μένουν μόνο 6 για λειτουργικό και windows. Έκανα update στο τελευταίο bios αλλά δεν υπάρχει επιλογή για να πειράξω το μέγεθος της vram ή να βάλω ένα όριο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω μέσα από τα windows ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Αν δε σου δίνει το bios επιλογή για αλλαγή τότε, όχι, δεν μπορείς να την αλλάξεις με άλλον τρόπο. Τουλάχιστον όχι με κάποιον που να γνωρίζω ή να μπορώ να βρω με αναζήτηση στο google. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν δε σου δίνει το bios επιλογή για αλλαγή τότε, όχι, δεν μπορείς να την αλλάξεις με άλλον τρόπο. Τουλάχιστον όχι με κάποιον που να γνωρίζω ή να μπορώ να βρω με αναζήτηση στο google. Έψαξα κι εγώ φίλε και δε βρήκα κάτι. Κάποιος έγραφε για πείραγμα σε registry αλλά το θεωρώ λίγο επικίνδυνο. Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος μπορεί να μας δώσει τα φώτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δε θεωρώ ότι μπορεί να γίνει κάτι από την registry καθώς τα windows δεσμεύουν την μνήμη που θέλουν κατά την εκκίνηση του συστήματος, οπότε, ακόμα και να μπορέσεις να απελευθερώσεις μνήμη από την vga πιθανόν να μην την δουν ποτέ τα windows. Δεν μπορώ όμως να είμαι απόλυτος για τίποτα, οπότε αν βρεθεί κάποιο "hack" θα ήθελα να το ξέρω. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα