duckino Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Στις 21/11/2022 στις 3:31 ΜΜ, Giama είπε Στα πλαισια του Black Friday παιζει παλι η προσφορα με 100% cashback μεσω shoop τοσο για το Surfshark οσο και για το NordVPN. Επειδή δεν με βοηθάνε τα ελάχιστα γερμανικά μου, μπορείς να δώσεις link γιατί ακολουθώντας το link της πρώτης σελίδας μου βγάζει ότι έληξε, αν δεν κάνω λάθος.
Giama Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, duckino είπε Επειδή δεν με βοηθάνε τα ελάχιστα γερμανικά μου, μπορείς να δώσεις link γιατί ακολουθώντας το link της πρώτης σελίδας μου βγάζει ότι έληξε, αν δεν κάνω λάθος. https://www.shoop.de/cashback/surfshark https://www.shoop.de/cashback/nordvpn (Το πρώτο γράφει άλλη 1 μέρα, το δεύτερο άλλες 4 μέρες)
gotthard Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) απο ότι κατάλαβα, μπήκε πολύ πιο γρήγορα η επιστροφή . Αγορά 08/11 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από gotthard 1
Jeronymo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις μου ήρθε το παρακάτω mail Insgesamt an dich gezahlt 0,00 €h Noch ausstehendes Cashback 78,11 € Verfügbares Cashback 0,00 € Αυτό σημαίνει ότι απορρίφθηκε η συναλλαγή ή απλά για αυτό το μήνα έχω μηδενική επιστροφή;;; Γνωρίζει κανείς;
kontow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Jeronymo είπε Μόλις μου ήρθε το παρακάτω mail Insgesamt an dich gezahlt 0,00 €h Noch ausstehendes Cashback 78,11 € Verfügbares Cashback 0,00 € Αυτό σημαίνει ότι απορρίφθηκε η συναλλαγή ή απλά για αυτό το μήνα έχω μηδενική επιστροφή;;; Γνωρίζει κανείς; Τίποτα, είναι απλώς ένα statement, του ότι τον μήνα που πέρασε είχες αυτές τις συναλλαγές που ανιχνεύτηκαν (στη προκειμένη περίπτωση μόνο το vpn αυτό.) Αν είχες κ άλλα θα σου τα έγραφε κ αυτά σε σύνολο. Η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά (για 3μηνη αναμονή κτλ).
dim_plo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Jeronymo είπε Μόλις μου ήρθε το παρακάτω mail Insgesamt an dich gezahlt 0,00 €h Noch ausstehendes Cashback 78,11 € Verfügbares Cashback 0,00 € Αυτό σημαίνει ότι απορρίφθηκε η συναλλαγή ή απλά για αυτό το μήνα έχω μηδενική επιστροφή;;; Γνωρίζει κανείς; Συνολικό πληρωθέν πόσο (το ποσό που έχεις λάβει ως πληρωμή απο αυτούς, έως σήμερα): 0,00 € Εκκρεμές (αλλά καταγεγραμμένο) cashback: 78,11 € Διαθέσιμο προς πληρωμή cashback (το επόμενο στάδιο μετά την επιβεβαίωση της επιλεξιμότητας για την αγορά σου): 0,00 € Όλα καλά, λοιπόν. Αναμένεις. 😉 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από dim_plo 1
MetronAriston Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Στις 2/12/2022 στις 12:23 ΜΜ, dim_plo είπε Συνολικό πληρωθέν πόσο (το ποσό που έχεις λάβει ως πληρωμή απο αυτούς, έως σήμερα): 0,00 € Εκκρεμές (αλλά καταγεγραμμένο) cashback: 78,11 € Διαθέσιμο προς πληρωμή cashback (το επόμενο στάδιο μετά την επιβεβαίωση της επιλεξιμότητας για την αγορά σου): 0,00 € Όλα καλά, λοιπόν. Αναμένεις. 😉 καλησπερα , γνωριζει κανεις ποτε θα γινει η επιστροφη απο το surfshark? πρεπει να περιμενω 3 μηνες απο τοτε που εγινει η αγορα για να γινει πισω το cashback ολου του ποσου? η αγορα εγινε 11 νοεμβριου thanks
dim_plo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, MetronAriston είπε γνωριζει κανεις ποτε θα γινει η επιστροφη απο το surfshark? Έως και 3 μήνες από τις 11/11 (την ημερομηνία αγοράς σου).
bill_viper Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, MetronAriston είπε καλησπερα , γνωριζει κανεις ποτε θα γινει η επιστροφη απο το surfshark? πρεπει να περιμενω 3 μηνες απο τοτε που εγινει η αγορα για να γινει πισω το cashback ολου του ποσου? η αγορα εγινε 11 νοεμβριου thanks Κι εμένα στα ίδια είναι. Λογικά πρέπει να περιμένουμε 1 μήνα ακόμη.
aGka8l Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 εχει καταφέρει κάποιος να το βάλει σε mikrotik με IPSEC?
malaperda Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Πήρε κανένας Cashback από το shoop.de τώρα που συμπληρώθηκαν 3 μήνες ή κάνουν τον κινέζο οι γερμανοί; Εγώ τίποτα μέχρι τώρα. 1
dim_plo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ το έλαβα. Αγορά στις 6/11, επιστροφή στις 8/2.
malaperda Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, dim_plo είπε Εγώ το έλαβα. Αγορά στις 6/11, επιστροφή στις 8/2. Εγώ έκανα αγορά 13/11 οπότε λογικά σε καμια βδομάδα. Σε ΙΒΑΝ σου τα βάλανε πχ της Revolut ή σε Ελληνική κάρτα;
dim_plo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, malaperda είπε Εγώ έκανα αγορά 13/11 οπότε λογικά σε καμια βδομάδα. Λογικά ναι. Εφόσον καταγράφηκε η συναλλαγή σου, δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. 2 ώρες πριν, malaperda είπε Σε ΙΒΑΝ σου τα βάλανε πχ της Revolut ή σε Ελληνική κάρτα; Δεν έχω κάνει ακόμα αίτημα ανάληψης. Θα χρησιμοποιήσω Revolut (μηδενική προμήθεια κ.λπ).
insomniack Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πριν κάνουμε ανάληψη από τη shoop ζητά να καταχωρήσουμε δ/νση, εκεί σε ποια χώρα δηλώνουμε πως κατοικούμε; Πόσο καιρό κάνουν να φανούν τα χρήματα στη revolut; Edit: φάνηκαν μετά από 2 μέρες. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από insomniack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα