akisgd Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, dimidi είπε Εσεις βλεπετε το ποσο του cashback ηδη στον λογαριασμο σας στο shoop.de; Αν ναι σε ποιο link; Δεν βλεπω κατι, τους εστειλα κ μου απαντησαν το παρακατω Σου λένε ότι θα εμφανιστεί στο λογαριασμό σου το ποσό μετά από 3 μήνες... Έτσι έγινε και στο Nord vpn... Έτσι δουλεύει το σύστημά... Μην ανησυχείς...
dim_plo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dimidi είπε Εσεις βλεπετε το ποσο του cashback ηδη στον λογαριασμο σας στο shoop.de; Αν ναι σε ποιο link; Έχουν περάσει περισσότερες από 72 ώρες από την αγορά σου; Αν ναι, φοβάμαι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την καταγραφή της. Spoiler Spoiler Στην περίπτωση μου, το 1€ είναι το διαθέσιμο προς ανάληψη ποσό. Τα 54,36€ είναι το καταγεγραμμένο ποσό το οποίο θα μου αποδοθεί σε έως και 3 μήνες. Σε αυτή τη φάση, θα έπρεπε να βλέπεις ήδη το καταγεγραμμένο ("Erfasst") ποσό της επιστροφής. Κάτι που δεν ισχύει (βάσει της εικόνας που επισύναψες). Το link που ψάχνεις είναι αυτό εδώ: https://www.shoop.de/aktivitaeten/bestellungen Edit: Τώρα διαπίστωσα ότι έχεις ανοίξει ήδη booking request. Οπότε, λογικά, αναμένεις απάντηση. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση η αγορά σου δεν έχει καταγραφεί. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από dim_plo 1
dimidi Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 ναι εχουν περασει οι 72 ωρες και εχω ανοιξει τικετ. μου απαντησαν το μηνυμα που παρεθεσα παραπανω.
bill_viper Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Ναι, ουσιαστικά φάνηκαν σε λιγότερο από ένα 24ωρο. 1
Deadlock7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Αν και δεν έχει σχέση με την υπάρχουσα προσφορά, καθώς είχα προβεί στην αγορά του NordVPΝ πριν λίγο καιρό θα θελα να προσθέσω μόνο το εξής. Έκανα κανονικά την αγορά μέσω shoop, τα χρήματα φάνηκαν εντός 24ώρου και δήλωσα λογαριασμό κατάθεσης. Έμεινα επαναπαυμένος και ξεχάστηκα. Στην προσπάθειά μου να μπώ στο λογαριασμό πριν λίγες μέρες βλέπω ότι έχει διαγραφεί! Έστειλα email και καμια ανταπόκριση μέχρι σήμερα. Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι δεν έχετε ανάλογο θέμα, αλλά καλό είναι να ξέρουν όσοι κάνουν την αγορά μέσω shoop για να προσέχουν μην την πατήσουν.
Giama Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Στα πλαισια του Black Friday παιζει παλι η προσφορα με 100% cashback μεσω shoop τοσο για το Surfshark οσο και για το NordVPN. 1
Apoithaki Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Nord ή Surfshark; Από το excelάκι βλέπω ότι το Nord έχει παραπάνω επιλογές. Βέβαια για χρήση μία στο τόσο για καμιά αγορά από Τουρκία το ίδιο θα είναι.
kontow Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Έκανα κ εγώ πριν λιγο την 2χρονη συνδρομή κ φάνηκε μετά απο 1 ώρα η αγορά. Πλήρωσα 78,82€ οπότε Βγαίνει 3,21 ευρώ τα 2 χρόνια
June Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, kontow είπε Έκανα κ εγώ πριν λιγο την 2χρονη συνδρομή κ φάνηκε μετά απο 1 ώρα η αγορά. Πλήρωσα 78,82€ οπότε Βγαίνει 3,21 ευρώ τα 2 χρόνια 78,82€ πώς βγαίνει; Σε μένα βγάζει 99,63€ και το μόνο που επηρεάζεται νομίζω είναι το ΦΠΑ αν αλλάξεις χώρα στο checkout!
kontow Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Ήμουν με VPN, μου έβγαλε χώρα USA το οποίο το άφησα έτσι, είχε τελική χρέωση 80,73$ το οποίο πληρώνοντας με Revolut πήγε στα 78,82€ Κάτι με τη χώρα επιλογής σου έχει να κάνει σχέση. Στο τελικό στάδιο τι χώρα σου βγάζει? Μήπως προσθέτει ΦΠΑ. (Αν κ στο παραπάνω screenshot δεν έχω κάνει login, μάλλον παίζει το VPN ρόλο <?>) 1
June Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Ναι θέλει VPN Αμερικής για να βγάλει αυτή την τιμή. Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. 78,92€ κόστος και σε μένα, αναμένουμε να φανεί στις 72 ώρες και το transaction!
Apoithaki Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Φάνηκε το transaction όλα καλά! Thanks για το τόπικ και τις ενημερώσεις παιδιά!
parts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 εχω ήδη συνδρομή στο surfshark άλλους 3 μήνες πως μπορεί να προστεθεί εκεί?
darkmatinee Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Στις 21/11/2022 στις 5:23 ΜΜ, Apoithaki είπε Nord ή Surfshark; Από το excelάκι βλέπω ότι το Nord έχει παραπάνω επιλογές. Βέβαια για χρήση μία στο τόσο για καμιά αγορά από Τουρκία το ίδιο θα είναι. Nordvpn & Surfshark είναι η ίδια εταιρεία πλέον https://en.wikipedia.org/wiki/Surfshark 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα