Προς το περιεχόμενο

VPN Surfshark 100% cashback + 85% discount on 2 year plan [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 8/11/2022 στις 4:17 ΜΜ, Skywalker21 είπε

Tip: Μην δηλώσετε χώρα Ελλάδα αλλά μία τρίτη χώρα για να μην έχετε ΦΠΑ το οποίο φυσικά δεν επιστρέφεται. Εγώ για παράδειγμα δηλωσα Αλβανία. Και απο από τα 80€ που περίπου πλήρωσα πήρα σήμερα 78,5 ! Τα άλλα είναι και καλά έξοδα μετατροπής συναλλάγματος! 

Εννοείτε να μην δηλωθεί ως χώρα η Ελλάδα στην διεύθυνση του shoop; Επειδή ζητά διεύθυνση για να προχωρήσει σε pay off. Σαν μέθοδο αναλυψης εβαλα IBAN λογαριασμου revolut. Τι πρέπει να δηλωθεί στις διευθύνσεις για να μην υπάρξει θέμα;

Εγω προσωπικά έκανα την αγορά με αμερικάνικο vpn, πλήρωσα 52,06 ευρώ και μου εμφάνισε σαν bank balance στο shoop 49,90 ευρώ. Άρα εγώ θα πληρώσω 26 μήνες της υπηρεσίας, εάν ολοκληρωθεί το pay off φυσικά, συνολικα 2,16 ευρώ. 

Σαν vpn δεν είναι και το καλύτερο ή ταχύτερο αλλά και πάλι, 2,16..... μην είμαστε και πλεονέκτες!!!

Ευχαριστώ πολύ τον TS και όλα τα παιδιά που βοήθησαν με τις πληροφορίες που έδωσαν.

• Thanks 1
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά  και δεν με γελάει η μνήμη μου, επειδή το έκανα πριν δυόμιση μήνες που είχαν βγάλει το ίδιο για nord VPN, Δεν θυμάμαι καν να χρησιμοποιήσα VPN Απλά στη σελίδα που πήγα να το αγοράσω στο site της nord στα στοιχεία δήλωσα χώρα Αλβανία και είδα ότι δεν είχε ΦΠΑ και προχώρησε μία χαρά, πληρώσα με revolut και πήρα και τα λεφτά μου πριν λίγες μέρες. Δεν θυμάμαι να πείραξε απολύτως κάτι στο shoop.de εκεί δήλωσα τα πραγματικά μου στοιχεία και διεύθυνση από Ελλάδα δηλαδή γιατί αλλιώς δεν νομίζω ότι μπορείς να ωφεληθείς με δεδομένο ότι αυτές οι προσφορές αφορούν μόνο κατοίκους ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Άσε 2+ πλήρωσες και συ Εεε? Καταστραφήκαμε το ίδιο περίπου χρεώθηκα και εγώ για συνολικά 27 μήνες nord... 

31 λεπτά πριν, ynte1980 είπε

Εννοείτε να μην δηλωθεί ως χώρα η Ελλάδα στην διεύθυνση του shoop; Επειδή ζητά διεύθυνση για να προχωρήσει σε pay off. Σαν μέθοδο αναλυψης εβαλα IBAN λογαριασμου revolut. Τι πρέπει να δηλωθεί στις διευθύνσεις για να μην υπάρξει θέμα;

Εγω προσωπικά έκανα την αγορά με αμερικάνικο vpn, πλήρωσα 52,06 ευρώ και μου εμφάνισε σαν bank balance στο shoop 49,90 ευρώ. Άρα εγώ θα πληρώσω 26 μήνες της υπηρεσίας, εάν ολοκληρωθεί το pay off φυσικά, συνολικα 2,16 ευρώ. 

Σαν vpn δεν είναι και το καλύτερο ή ταχύτερο αλλά και πάλι, 2,16..... μην είμαστε και πλεονέκτες!!!

Ευχαριστώ πολύ τον TS και όλα τα παιδιά που βοήθησαν με τις πληροφορίες που έδωσαν.

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

και εμένα γιατί μου επιστρέφει μόνο 40€; 
στην απόδειξη του Surfshark υπάρχει η ελληνική διεύθυνση που έχω (την πήρε από το PayPal όταν έκανα την πληρωμή).

Περίεργο. Που μπορεί να έχω κάνει λάθος;

Δημοσ.

Καλησπέρα όπως είπα χωρίς vpn με revolut + χώρα χωρίς φόρο είχα χαμηλή χρέωση. Πιθανόν όταν χρησιμοποιείς το paypal υπερισχύει η διεύθυνση που έχεις δηλώσει εκεί, ίσως είναι μέρος της αυστηρής πολιτικής του .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, johnnywalker είπε

Καλησπέρα. 

και εμένα γιατί μου επιστρέφει μόνο 40€; 
στην απόδειξη του Surfshark υπάρχει η ελληνική διεύθυνση που έχω (την πήρε από το PayPal όταν έκανα την πληρωμή).

Περίεργο. Που μπορεί να έχω κάνει λάθος;

Μάλλον διάβασε από το paypal ότι εισαι Ελλάδα και δεν σου επιστρέφει τον ΦΠΑ... 

Αλλά και πάλι για 2+χρόνια VPN καλά είναι!

3 ώρες πριν, giorgos_76 είπε

Πλήρωσα με revolut κάρτα ...Η επιστροφή πως γίνεται;; Στην κάρτα ή πρέπει να δώσεις κάποιο Iban λογαριασμό ;;

Πρώτον όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω θα περιμένεις περίπου τρεις μήνες να μπουν τα λεφτά στο shoop.de account. Μόλις μπουν από κει μπορείς να τα κάνεις Ανάληψη αλλά αν θυμάμαι καλά υποχρεωτικά την πρώτη φορά πρέπει να κάνεις Ανάληψη SEPA. Δηλαδή με iban από χώρα της ευρωπαϊκής Ένωσης... Μπορείς να βάλεις και κανονικό τραπεζικό ελληνικό λογαριασμό δεν υπάρχει θέμα. Αλλά με τη revolut τουλάχιστον εγώ που το έκανα δεν είχε καθόλου έξοδα και παίρνει περίπου 2 μέρες. 

Αν μπεις στην εφαρμογή της revolut έχεις κανονικά και τραπεζικό λογαριασμό και έχει τα στοιχεία σου εκεί αυτά θα βάλεις όταν έρθει η ώρα! 

Επεξ/σία από Skywalker21
  • Like 1
Δημοσ.

Άρρωστη προσφορά και να φανταστείτε πως κοιτούσα να αγοράσω το surfshark γιατί μου φαινόταν φτηνό στα 50 κάτι που έβγαινε, ευτυχώς που δεν το πήρα και είδα την δημοσίευση!

Επέλεξα Αλβανία οπότε πλήρωσα 53,28 (χωρίς φπα) και η παραγγελία εμφανίστηκε μέσα στο shoop μέσα σε λίγα λεπτά. Το cashback που λέει πως θα μου δώσει είναι 51,36 οπότε απλά περιμένω...

Όσον αφορά το surfshark περίμενα το περιβάλλον των εφαρμογών (windows/android) λίγο καλύτερο, αλλά με 2€ VPN για 2 χρόνια ας μην μιλάμε καν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το shopbuddies θεωρείται εξίσου αξιόπιστο με το shoop;Λέω να χτυπήσω το nord με 75% cashback από κει αφού δεν πρόλαβα το surfshark.

Προτείνεται;

Επεξ/σία από duckino
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/11/2022 στις 4:02 ΜΜ, ynte1980 είπε

Πρώτη φορά δηλώνεις αληθινό ονοματεπώνυμο και τραπεζικό λογαριασμό IBAN και στα επόμενα μπορούν να κάνουν την κατάθεση με τους άλλους τρόπους πχ paypal 

Έκανα λάθος παράθεση αλλά καταλάβατε... 

Επεξ/σία από akisgd
Δημοσ.

Εσεις βλεπετε το ποσο του cashback ηδη στον λογαριασμο σας στο shoop.de; Αν ναι σε ποιο link;

Δεν βλεπω κατι, τους εστειλα κ μου απαντησαν το παρακατω

Αναφορά σε κείμενο

Your subsequent booking request goes to Surfshark's partner network for further processing. The processing of the request will take approx. 4 months, only after approval of the remuneration by the partner will the subsequent posting take place in your account.

image.png.7d1420b3bcfa03279719d42cff123d5f.png

image.png.f076a0b9f49b0a0f650926c07907d28a.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...