Προς το περιεχόμενο

VPN Surfshark 100% cashback + 85% discount on 2 year plan [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλαράκι πάντα μπορεί να υπάρχει κάτι καλύτερο στο black friday για αυτούς που παρακολουθούν το συγκεκριμένο site και ενδιαφέρει κάποιους που δεν το έχουν άμεση ανάγκη . Όσοι θα το αξιοποίησουν τώρα, φυσικά και δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks guys, το τσίμπησα κι εγώ. Bye bye free Windscribe! Επέλεξα Αλβανία και διέγραψε το Φ.Π.Α., βέβαια οι τιμές είχαν βγει εξαρχής σε € και όχι σε $. Πληρωμή με Ν26 53.28€ πήγε. 

Τώρα περιμένουμε ως 72 ώρες και βλέπουμε. 

Επεξ/σία από bill_viper
Δημοσ.
Στις 8/11/2022 στις 9:48 ΜΜ, dim_plo είπε

Έχεις Revolut;

Αν θέλεις, δοκίμασε κάποια από τις παρακάτω πολιτείες των ΗΠΑ (είναι tax-free):

Alaska, Florida, Nevada, New Hampshire, South Dakota, Tennessee, Texas, Washington, Wyoming.

Αυτό στη Revolut πως το ορίζεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mixalhsp80 είπε

Αυτό στη Revolut πως το ορίζεις;

Δεν χρειάζεται να ορίσεις κάτι στη Revolut.

Κατά το checkout στο website της Surfshark, ορίζοντας ως διεύθυνση χρέωσης μια από αυτές τις πολιτείες, δεν θα επιβαρυνθείς ΦΠΑ.

Η πληρωμή θα γίνει σε $, χωρίς επιπλέον προμήθειες από τη Revolut.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Jason13 είπε

Πότε θα ξερουμε οτι εγινε το cashback sto shoop; Θα το γραψει στο site; image.png.8c763426a54f7afdf2e63da4b253be95.png

Θα φανεί εδώ Ναι μπορεί να πάρει μέχρι 72 ώρες συνήθως παίρνει μερικές ώρες και περίπου τρεις μήνες να στα γυρίσουν για να μπορείς να τα κάνεις Ανάληψη.

Εμένα για να φανούν εδώ όταν το έκανα πριν 2,5 μήνες με nord VPN πήρε γύρω στις οκτώ ώρες αν θυμάμαι καλά και δυόμιση μήνες μέχρι να μου γυρίσουν τα λεφτά και να τα κάνω ανάληψη πριν από μερικές μέρες! 

Εάν δεν τα δεις στις 72 ώρες στείλε τους μήνυμα να δεις τι έχει γίνει.

5 ώρες πριν, pcbill είπε

Φιλαράκι πάντα μπορεί να υπάρχει κάτι καλύτερο στο black friday για αυτούς που παρακολουθούν το συγκεκριμένο site και ενδιαφέρει κάποιους που δεν το έχουν άμεση ανάγκη . Όσοι θα το αξιοποίησουν τώρα, φυσικά και δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά..

Το κάτι καλύτερο από άποψη χρημάτων δεν το καταλαβαίνω το πολύ-πολύ να φτάσουν μέχρι 105% cashback και να κερδίσεις και τα έξοδα μετατροπής και να πάρεις αυτούσιο το ποσό που θα έχεις πληρώσει... (ΕΑΝ βγάλουν) Δηλαδή μιλάμε για κανένα δίευρω max!  Τωρα Άμα βγάλουν άλλον πάροχο καλύτερο όπως βγάλανε πριν 2,5 μήνες nord VPN το οποίο και έκανα, μπορείς πάλι να πάρεις την προσφορά και να έχεις δύο συνδρομές δωρεάν. Με καινούργιο λογαριασμό και e-mail και με άλλη κάρτα στην περίπτωση που αφορά μόνο νέους χρήστες. Οπότε ουσιαστικά δεν χάνεις κάτι. Μέχρι και εγώ σκέφτηκα στιγμιαί να το κάνω παρότι πριν 2,5 μήνες πήρα εντελώς δωρεάν τον vpn για 27 μήνες... 

Πρακτικά δωρεάν είναι το παίρνεις (τώρα που το συγκεκριμένο είναι δεδομένο και υπάρχει γιατί μετά δεν ξέρεις τι θα γίνει για να περιμένεις) και αν εμφανιστεί κάτι καλύτερο το παίρνεις και αυτό... 

Για αυτό λέω πρακτικά δεν υπάρχει κάτι να σκεφτείς η να χασεις και με δεδομένο και από κριτικές που διάβασα και από την προσωπική μου εμπειρία ότι το συγκεκριμένο site είναι αξιόπιστο δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, dim_plo είπε

Δεν χρειάζεται να ορίσεις κάτι στη Revolut.

Κατά το checkout στο website της Surfshark, ορίζοντας ως διεύθυνση χρέωσης μια από αυτές τις πολιτείες, δεν θα επιβαρυνθείς ΦΠΑ.

Η πληρωμή θα γίνει σε $, χωρίς επιπλέον προμήθειες από τη Revolut.

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Μόλις έκανα και εγώ την αγορά! 55,03€ με χρήση Paypal ($53.28 η αξία της συνδρομής) για τους 26 μήνες. Τώρα περιμένω να δω την ενημέρωση για το ποσό επιστροφής στος shoop.de.

Ήρθε η επιστροφή στο Shoop.de αλλά είναι λιγότερη!🙁

image.jpeg.1f6dff6d5d0838863158c6c8db81fa6d.jpeg

Μάλλον έπρεπε κατά την πληρωμή με το  Paypal να δηλώσω διεύθυνση άλλη και όχι να αφήσω την Ελληνική.

Υ.Γ. Έκανα χρήση VPN και δήλωσα Αμερική (και στο checkout πριν την πληρωμη στο site της surfshark έγραφε 0% VAT) ! 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xristoss1 είπε

παιδια δεν εχω ιδεα απο αυτου του ειδους αγορες-cashbacks αλλα τυχαια βρηκα και αυτο εδω

δειτε το

nordvpn 75% cashback???

https://www.shopbuddies.de/search/index.php?keywords=Nord+VPN&deal=1&category=1&store=1&faq=1&blog=1#store-detail

Αν ισχύει βγαίνει 25€ τα 2 έτη μετά την επιστροφή χρημάτων. Πολύ καλή τιμή...

Δημοσ.

Καλησπέρα με Revolut + Αλβανία χωρίς να πειράξω τη διεύθυνση στην κάρτα, πλήρωσα 53,28€ και σήμερα το πρωί πήρα αυτό το μήνυμα !!! Άρα μου στοίχισε 1,92€ για 26 μήνες !

69VjsH2.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...