Skywalker21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Κοίταξε Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που δεν ζούμε μόνοι μας στη ζούγκλα και έχουμε αποφασίσει να κρατήσουμε ένα κινητό ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή στο χέρι η λέξη ιδιωτικότητα δεν υπάρχει! Την έχουμε χάσει και συναίνεσει έστω και σιωπηρά προ πολλού. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε έστω να την προστατέψουμε μερικώς με ότι μέσα μπορεί ο καθένας... Εγώ το έχω αποδεχτεί και προχωράω με αυτό! Εγώ το μόνο που ηθελα να πω χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα με το ελάχιστο ψάξιμο που έκανα είναι ότι το συγκεκριμένο vpn φαίνεται να είναι καλό... Και επειδή πιστεύω ότι οι περισσότεροι το χρησιμοποιούμε για torrenting η για να αποφύγουμε γεωγραφικούς περιορισμούς θεωρώ πως για αυτό θα είναι μάλλον καλό. Δεν μπήκα να το ψάξω παραπέρα με δεδομένο ότι όποιος το κάνει στο τέλος αν όλα πάνε καλά θα και πάρει όλα σχεδον τα λεφτά του πίσω μιλάμε για μία δωρεάν υπηρεσία, οπότε και να μην είναι η καλύτερη χέστηκε η φοράδα στο αλώνι ... 2
akisgd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Στις 5/11/2022 στις 11:02 ΜΜ, SabotazNic είπε Δεν είχε ανοίξει άλλο ένα θέμα εδώ με τον ιδιο τρόπο? Τα πήρε κανείς τα λεφτά? Πρέπει να έχουν περάσει κάνα 2 μήνες Από την προσφορά του Nord vpn της 27/8 εμφανίστηκαν σήμερα τα 78,5 και έδωσα εντολή για κατάθεση στο λογαριασμό μου IBAN. Όλα καλά δηλαδή τζάμπα 2 χρόνια Nord Vpn. 1
gotthard Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Για αποφυγή σφάλματος στην μετάφραση, περιμένω ως 72ώρες να φανεί η αγορά στο shoop ή κάπου δείχνει άμεσα την αγορά ?
eko13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Με τι να πληρωσω για να μην μου βγαλει ΦΠΑ? Βαζω paypal και μου το γυρνα αυτοματα απο Αλβανια!
dim_plo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, eko13 είπε Με τι να πληρωσω για να μην μου βγαλει ΦΠΑ? Έχεις Revolut; Αν θέλεις, δοκίμασε κάποια από τις παρακάτω πολιτείες των ΗΠΑ (είναι tax-free): Alaska, Florida, Nevada, New Hampshire, South Dakota, Tennessee, Texas, Washington, Wyoming. 24 λεπτά πριν, gotthard είπε Για αποφυγή σφάλματος στην μετάφραση, περιμένω ως 72ώρες να φανεί η αγορά στο shoop ή κάπου δείχνει άμεσα την αγορά ? Συνήθως καταγράφεται εντός μίας ώρας. Αν δεν έχει καταγραφεί εντός 72 ωρών, μπορείς να υποβάλεις αίτημα. 2 1
eko13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Νταξει εβαλα αμερικανικο vpn και προχωρησε χωρις το ΦΠΑ στο παηπαλ! Ολα ΟΚ το δοκιμασα και με αμερικανικη συνδεση μου δουλεψε κομπλε το αμαζον πραημ σαν Αμερικη. 1) Μου παιζει την ταινια Ambulance με αγγλικους υποτιτλους, στο ελληνικο δεν υπαρχει καθολου, στο κινητο με αμερικανικο vpn το εβγαζε αλλα δεν το επαιζε 2) Η σειρα absentia εχει ελληνικους υποτιτλους! Σε ελληνικο πραημ δεν εχει, νομιζω λογω δικαιωματων! 3) Σου δινει προσβαση σε εξτρα περιεχομενο πχ amc+! Οποτε φαινεται αρκετα αξιολογο στον τομεα των χωρων που το θελω! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από eko13
nikolaos13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Όλα οκ με τα λεφτά του nord VPN. Χτύπησα και αυτό... Τσάμπα είναι...
Διχασμένη Προσωπικότητα Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, eko13 είπε Με τι να πληρωσω για να μην μου βγαλει ΦΠΑ? Βαζω paypal και μου το γυρνα αυτοματα απο Αλβανια! Εγώ έβαλα τον αριθμό της κάρτας στη revolut και ύστερα επέλεξα την Αλβανία και δε πλήρωσα τίποτα παραπάνω!
Bourdoulas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, eko13 είπε Νταξει εβαλα αμερικανικο vpn και προχωρησε χωρις το ΦΠΑ στο παηπαλ! Ολα ΟΚ το δοκιμασα και με αμερικανικη συνδεση μου δουλεψε κομπλε το αμαζον πραημ σαν Αμερικη. 1) Μου παιζει την ταινια Ambulance με αγγλικους υποτιτλους, στο ελληνικο δεν υπαρχει καθολου, στο κινητο με αμερικανικο vpn το εβγαζε αλλα δεν το επαιζε 2) Η σειρα absentia εχει ελληνικους υποτιτλους! Σε ελληνικο πραημ δεν εχει, νομιζω λογω δικαιωματων! 3) Σου δινει προσβαση σε εξτρα περιεχομενο πχ amc+! Οποτε φαινεται αρκετα αξιολογο στον τομεα των χωρων που το θελω! Χρησιμοποίησες vpn για την αγορά vpn. Ινσέψιο! 😛 1
Διχασμένη Προσωπικότητα Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Χρησιμοποίησες vpn για την αγορά vpn. Ινσέψιο! 😛 Και 'γω το ίδιο σκέφτηκα 😂
Orestis16 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Σε streaming platforms πχ netflix θα παιζει 4Κ ή θα υπαρχει περιορισμος λογω χαμηλότερης ταχύτητας λογω vpn? To σκεφτομαι για να βαλω HBO
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Tier List 3.0 - Google Sheets Ένα "συγκριτικό" features για μερικούς VPN providers. 5
pcbill Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Από όσους παρακαλουθούν το συγκεκριμένο site λέτε να αναμένουμε το black Friday ή δεν αξίζει?
aGka8l Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, pcbill είπε Από όσους παρακαλουθούν το συγκεκριμένο site λέτε να αναμένουμε το black Friday ή δεν αξίζει? 100% CASHBACK εχει , δλδ τι καλυτερο να περιμένουμε?
pcbill Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, aGka8l είπε 100% CASHBACK εχει , δλδ τι καλυτερο να περιμένουμε? για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ίσως? δεν ξέρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα