Προς το περιεχόμενο

VPN Surfshark 100% cashback + 85% discount on 2 year plan [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Διχασμένη Προσωπικότητα είπε

Έχει πάρει κανείς πίσω τα λεφτά του? Από τις 11/2 περιμένω να μου γίνει accessible 

Τα έχω πάρει από το shoop αλλά για το Nord VPN. Την Κυριακή έδωσα εντολή και σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι τα πήρα. Όταν έδωσα εντολή μεταφοράς έγραφε ότι για να ολοκληρωθεί η μεταφορά απαιτούνται έως και 4 μέρες.

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 6:54 ΜΜ, Διχασμένη Προσωπικότητα είπε

Έχει πάρει κανείς πίσω τα λεφτά του? Από τις 11/2 περιμένω να μου γίνει accessible 

Και σ' εμένα δεν έχει γίνει accessible ακόμη, ίδια ημερομηνία μ' εσένα.

Screenshot 2023-02-16 at 11.13.02.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Ούτε σε μένα ακόμα αγορά 13/11.Εν τω μεταξύ έχω ανοίξει ticket στο θεός να το ονομάσει support τους εδώ και 3 μέρες και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να απαντήσουν.Τυχεροί αυτοί που πήραν cashback εγώ δεν πρόκειται να κάνω άλλη αγορά από αυτούς ποτέ ξανά.Είναι δυνατόν μετά από 3 μέρες να μην απαντάει το customer support;Εστω να πούνε κάτι πχ θα τα βάλουμε κλπ.

Δημοσ.
Στις 14/2/2023 στις 6:54 ΜΜ, Διχασμένη Προσωπικότητα είπε

Έγινε η επιστροφή των χρημάτων σε εμένα πριν λίγο. 

12/02: Email από shoop.de "Hooray, your cashback is here". Ενημέρωνε οτι έχω στο bank balance το ποσό. Την ίδια μέρα έκανα το απαραίτητο update στα στοιχεία του λογαριασμού που επιθυμούσα να γίνει η επιστροφή. (Χώρα άφησα Γερμανία γιατί το πεδίο ήταν disable για αλλαγή, ενώ έβαλα διεύθυνση Ελλάδας και χρησιμοποίησα τη Revolut) 
15/02: Email από shoop.de "Your Shoop.de cashback has been paid out!". Με το ποσό επιστροφής που είχα ζητήσει και τα στοιχεία του λογαριασμού. 
16/02: Μου ήρθε ειδοποίηση από Revolut οτι μπήκαν τα χρήματα. 

Καλοφάγωτα σε όλους παιδιά. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, bill_viper είπε

Τουλάχιστον έχει γίνει captured, ακόμα εκκρεμεί σε recorded.. δε το κόβω να παίρνω λεφτά πίσω 😭😭

Δημοσ.
Στις 12/2/2023 στις 3:19 ΜΜ, insomniack είπε

Πριν κάνουμε ανάληψη από τη shoop ζητά να καταχωρήσουμε δ/νση, εκεί σε ποια χώρα δηλώνουμε πως κατοικούμε;

Πόσο καιρό κάνουν να φανούν τα χρήματα στη revolut;

Edit: φάνηκαν μετά από 2 μέρες. 

Τελικά τι διεύθυνση έβαλες;

Δημοσ.

Εμένα στο σαητ δεν εμφανίζει τίποτα και είδα ότι μου είχαν στείλει email κάνα δυο μέρες μετά να στείλω αποδεικτικό αγοράς! Το σαητ τραγικό από chrome μια μπαίνει δύο βγάζει σφάλμα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λίγο έγινε διαθεσιμο το cashback σε εμένα, με αγορά 11/11/2022. Οπότε παρά κάτι 4 μήνες. 

Οπότε δείτε το όσοι περιμένετε γι'αυτό.

Επεξ/σία από ynte1980
Δημοσ.

Και μένα το ίδιο.. αλλά ρε παίδες, έχω μπερδευτεί με τη διαδικασία. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? 

Εχ βάλει τα στοιχεία της revolut αλλά όταν πατάω further μου λέει ότι υπάρχει ένα σφάλμα. Τι συμβαίνει? 

IMG_20230307_193128.jpg

Δημοσ.
Στις 7/3/2023 στις 7:31 ΜΜ, Διχασμένη Προσωπικότητα είπε

Και μένα το ίδιο.. αλλά ρε παίδες, έχω μπερδευτεί με τη διαδικασία. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? 

Εχ βάλει τα στοιχεία της revolut αλλά όταν πατάω further μου λέει ότι υπάρχει ένα σφάλμα. Τι συμβαίνει? 

IMG_20230307_193128.jpg

Τελικά όλα καλά, απλώς έπρεπε να επιβεβαιώσω ενα μέιλ.. μετά από 2-3 μέρες μπήκαν και τα λεφτά στη ρεβολουτ 👌

Δημοσ.

Και σε μενα τελικα μπηκε στον λογαριασμο του shoop, ειχα φτιαξει δυο λογαριασμους μαλλον γιατι θα μου ειχε βγαλει σφαλμα και η συναλλαγη ειχε γινει απο το μπακ απ. Απλα δεν ξερω πως να τα τραβηξω. Δεν βοηθουν τα γερμανικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...