Προς το περιεχόμενο

VPN Surfshark 100% cashback + 85% discount on 2 year plan [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος το κάνει να γνωρίζει ότι το cashback δίνετε μετά από περίπου ~3 μήνες. Υπάρχει περίπτωση να πάρει και περισσότερο. 

Κατά τα άλλα, πολύ καλό deal.

Δημοσ.

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος . Αμα μπω και αγορασω το vpn για 2 χρονια μετα απο 3 μηνες αυτο το shoop θα μου δωσει πισω το 105% ? Μιλαμε για επιστροφη χρηματων ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη θα με πληρωσουν σε μετρητα στην καρτα μου για να αγορασω το προιον τους; 🤔

Επεξ/σία από Chrisfm94
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, marios02 είπε

Με vpn σε νοτια αφρική γλύτωσα και το φπα.

Τα ίδια και εδώ. Κάτοικος Αλάσκας. 😆

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά για όσους σας ενδιαφέρει, γιατί κρίνοντας από τον αριθμό των σχολίων φαίνεται ο κόσμος ότι δεν δίνει πολλή σημασία στις συγκεκριμένες προσφορές με cashback και είναι κρίμα διότι βλέπω σε αντίστοιχες προσφορές VPN πχ με 10ευρώ το χρόνο η 20ευρω τα 2 χρονια σε VPN που δεν είναι και τα καλύτερα που κυκλοφορούν, να υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με πάρα πολλά σχόλια.

Μάλλον κάποιοι φοβούνται έχουν τις αμφιβολίες τους  ή σας φαίνεται περίεργη η διαδικασία...

Και μιλάμε ότι αυτου του είδους οι προσφορές όπως αυτή σου δίνει όλα τα λεφτά πίσω και μιλάμε πραγματικά για εντελώς δωρεάν προϊόν... Το μόνο που ουσιαστικά γίνεται Είναι σαν να δίνεις ένα άτοκο δάνειο τριών μηνών στον πάροχο. Κατά τα άλλα μιλάμε για εντελώς δωρεάν. 

Τώρα θα σας πω την εμπειρία μου διότι είχα και εγώ τις αμφιβολίες μου, πριν 2,5 μήνες είχε βγει ένα cashback στο ίδιο μαγαζί για Nord VPN premium μία παρόμοια προσφορά για 27 μήνες με 100% cashback. Και κρίνοντας από την δημοτικότητα που είχε το θέμα μάλλον δεν ασχοληθήκαμε πολύ. Λοιπόν σήμερα έτυχε και μου βάλανε ολα τα λεφτά πίσω κανονικότητα Και έκανα και την Ανάληψη. Οπότε ουσιαστικά πήρα δύο και πλέον χρόνια το καλύτερο VPN σχεδόν εντελώς δωρεάν. 

Tip: Μην δηλώσετε χώρα Ελλάδα αλλά μία τρίτη χώρα για να μην έχετε ΦΠΑ το οποίο φυσικά δεν επιστρέφεται. Εγώ για παράδειγμα δηλωσα Αλβανία. Και απο από τα 80€ που περίπου πλήρωσα πήρα σήμερα 78,5 ! Τα άλλα είναι και καλά έξοδα μετατροπής συναλλάγματος! 

Επίσης και το συγκεκριμένο VPN βάση κρητικών είναι πάρα πολύ καλό οπότε μην το φοβάστε είναι μεγάλη ευκαιρία. Και γενικώς αυτού του τύπου οι ενέργειες από αξιόπιστα μεγάλα e-shop είναι να τις κυνηγάμε γιατί μιλάμε για πρακτικά σχεδόν δωρεάν υπηρεσίες!

Στις 6/11/2022 στις 12:41 ΠΜ, pcbill είπε

Αγγλικά έχει το site για να ξέρουμε τι κλικάρουμε? :D

Όχι αλλά με chrome Δεν χρειάζεται και να ξέρεις... 

Προσοχή και αυτό πάει σε όλους, και φυσικά το λέει και το site προσοχή στην διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε. 

Με λίγα λόγια, Διαγράψετε όλα τα cookies από τον browser και κλείστε όλα τα AdBlocker μετά πάτε στο site και κάντε αποδοχή όλων των cookies όπου και να σας ζητήσουν, δημιουργήστε νέο account με νέο e-mail σε αυτό το e-shop άμα είχατε ήδη γιατί συνήθως αυτές οι προσφορές ισχύουν για νέους λογαριασμούς ώστε να καταγραφεί σωστά η αγορά

Στις 5/11/2022 στις 11:16 ΜΜ, Chrisfm94 είπε

Δηλαδη θα με πληρωσουν σε μετρητα στην καρτα μου για να αγορασω το προιον τους; 🤔

Και όμως χωρίς πολλά πολλα, ΝΑΙ...

Και το κάνουν για πολλούς λόγους,

1) promotion

2) ελπίζουν πως κάποιοι με την λήξη της προσφοράς είτε θα ξεχάσουν να το απενεργοποιήσουν οπότε θα ανανεωθεί αυτόματα είτε όντως θα τους αρέσει τόσο πολύ και θα τους βολέψει που θα το συνεχίσουν. 

3) παίρνουν ένα άτυπο και άτοκο δάνειο τριών μηνών στην περίπτωση που έχουν άμεσα ανάγκη για ρευστό. Και με δεδομένο ότι το κόστος τους δεν θα αυξηθεί, παρά μόνο ελάχιστα, διότι οι server υπάρχουν, οι άνθρωποι υπάρχουν... οπότε ουσιαστικά δεν τους κοστίζει πολλά. 

Οπότε για αυτούς τους λόγους στο δίνουν δωρεάν για ένα διάστημα. Προφανώς τα έχουν βάλει κάτω και έχουν υπολογίσει ότι μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα βγουν κερδισμένοι

Επεξ/σία από Skywalker21
  • Like 7
  • Thanks 4
Δημοσ.

Πολύ ευχάριστη είδηση το γεγονός πως τηρήθηκε η συμφωνία και επεστράφησαν τα χρήματα (ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση Skywalker21), αλλά αυτό το «το συγκεκριμένο VPN βάσει κριτικών είναι πολύ καλό» χωράει πολλή συζήτηση:
99 στα 100 site που ειδικεύονται σε VPN reviews προωθούν 5-6 συγκεκριμένους παρόχους που όλως τυχαίως βρίσκονται υπό κοινή ιδιοκτησία.
https://embed.kumu.io/9ced55e897e74fd807be51990b26b415#vpn-company-relationships/surfshark?focus=1

Ζήτημα είναι αν υπάρχουν 10 ανεξάρτητοι providers. βλ. Independent VPN.
Αν το θέλετε αποκλειστικά και μόνο για να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς, επενδύστε άφοβα.
Σε διαφορετική περίπτωση, αν π.χ. επιθυμείτε αυξημένο -γιατί απόλυτο δεν υπάρχει- privacy, κοιτάξτε αλλού.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...