Προς το περιεχόμενο

Το HBO ακυρώνει το Westworld πριν από την τελευταία του σεζόν

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/11/2022 at 11:16, niCk_eleCtro said:

όλες οι καλές σειρές ετσι ειναι...μια καλή σειρά έχει ενδιαφέρουσα πλοκή και σενάριο στην πρώτη σεζόν.

On 06/11/2022 at 11:24, niCk_eleCtro said:

Οτι "ζουμι" έχει να σου δώσει το σενάριο θα στο δώσει απο την πρώτη, άντε βαριά δεύτερη, σεζόν. Απο εκει και έπειτα γίνετε ένας κύκλος.

Breaking Bad, Sopranos, Dexter, Banshee, Ozark, Peaky Blinders, Sons of Anarchy μερικές που μου ήρθαν πρόχειρα. 

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έβλεπα τη σειρά μέχρι κάποια σεζόν από τα συνδρομητικά. Αρκετά καλή αλλά κάποια στιγμή άρχισε να επαναλαμβάνει τον εαυτό της και να κουράζει όποτε…

Στις 6/11/2022 στις 9:56 ΠΜ, ff7lucas είπε

Σοβαρά το raised by wolves ; Εμετός για να πληρώνεις συνδρομή στο Netflix 

Raised by Wolves οτι χειροτερο εχω δει εδω και χρονια. Τα 2 πρωτα επεισοδια ειχαν ενδιαφερον μετα........χαος. Η σειρα ηταν τοσο κακη που ανετα συναγωνιζεται το Star Trek - Discovery και αυτο απο μονο του βαζει το πηχη πολυ χαμηλα για να μη πω τον θαβει και 2-3 μετρα κατω απο το χωμα

• Like 2
  • Confused 1

Είναι η ίδια ακριβώς περίπτωση με το True Detective.Δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να συνεχίσει για παραπάνω από μια σεζόν.

Στις 6/11/2022 στις 10:06 ΠΜ, Jake07 είπε

Σε έναν (εμένα) που δεν την έχει δει καθόλου, θα προτείνατε να δει την πρώτη και να το αφήσει εκεί, ή να μη τη δει καθόλου; Δλδ αν δω μόνο την πρώτη θα μου αφήσει την αίσθηση ότι πρέπει να δω τι έγινε μετά;

Ναι απλά δες μόνο την πρώτη σεζόν.

18 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Breaking Bad, Sopranos, Dexter, Banshee, Ozark, Peaky Blinders, Sons of Anarchy μερικές που μου ήρθαν πρόχειρα. 

Επίσης Mr Robot,Better Call Saul και Game of Thrones.

7 ώρες πριν, torgar είπε

Raised by Wolves οτι χειροτερο εχω δει εδω και χρονια. Τα 2 πρωτα επεισοδια ειχαν ενδιαφερον μετα........χαος. Η σειρα ηταν τοσο κακη που ανετα συναγωνιζεται το Star Trek - Discovery και αυτο απο μονο του βαζει το πηχη πολυ χαμηλα για να μη πω τον θαβει και 2-3 μετρα κατω απο το χωμα

Τι...; Δεν σου άρεσε το σκουλήκι που πέταγε;; 😁

• Like 1

Στις 7/11/2022 στις 8:29 ΜΜ, gogos7 είπε

Τι...; Δεν σου άρεσε το σκουλήκι που πέταγε;; 😁

Εννοειται! Ηταν μια τεραστια σεναριακη καινοτομια, ουτε ο Σεφερλης δε θα το σκεφτοταν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...