gask Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 https://www.leroymerlin.gr/gr/eukairies-se-tahuthermantires-osio/ 1
turbat0s Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, dimigar είπε ..και το ρεύμα στο Θεό... Μα γι' αυτό τους αγοράζεις, για να ζεσταίνεις μόνο όσο νερό χρειάζεσαι και όχι 160-200ltr σε έναν ηλιακό. 2
gask Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, dimigar είπε ..και το ρεύμα στο Θεό... Για όποιον δεν έχει δυνατότητα για ηλιακό, είναι λύση διότι πληρώνεις μόνο όση ώρα είναι ανοιχτό το νερό
dimigar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Ναι έτσι είναι..Ο πεθερός μου έχει, αλλά παρατήρησα ότι κρυώνει το νερό στα μισά του ντούζ.. Είναι και Stiebel-Eltron..
gask Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Είναι πολλοί παράγοντες για την επιλογή του σωστού ταχυθερμοσίφωνα, η μάρκα, η κατανάλωση της συσκευής, η απόσταση τοποθέτησης, η θερμοκρασία του νερού το χειμώνα, ακόμα και το ακουστικό που ρίχνει το νερό παίζει ρόλο. 1
Rattlehead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δεν είναι καν προσφορές. Στο σκρουτζ, σε αυτά με label και όχι noname, οι τιμές είναι χαμηλότερες
WaxOnWaxOff Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Ελπιζω οι ενδιαφερομενοι να καταλαβαινουν , οτι μια τοσο ενεργοβορα συσκευη , χρειαζεται και την καταληλλη καλωδιωση 1
DrFreeman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 9 hours ago, WaxOnWaxOff said: Ελπιζω οι ενδιαφερομενοι να καταλαβαινουν , οτι μια τοσο ενεργοβορα συσκευη , χρειαζεται και την καταληλλη καλωδιωση Προφανώς η εγκατάσταση γίνεται από ηλεκτρολόγο. Όχι «ηλεκτρολόγο». Έτσι; 😅
dimigar Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, WaxOnWaxOff είπε Ελπιζω οι ενδιαφερομενοι να καταλαβαινουν , οτι μια τοσο ενεργοβορα συσκευη , χρειαζεται και την καταληλλη καλωδιωση Τριφασικό ρεύμα.. 1
safridia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Οχι δεν χρειαζεται τριφασικο ρευμα, μονοφασικη παροχη μπορει να δωσει 15-20Α, δεν θα κανεις ντουζ με τον φουρνο αναμενο, την σκουπα και ολα τα κλιματιστικα αναμενα, λογικα. Ειναι μια οικονομικη προταση αντι για το κλασικο θερμοσιφωνα, καταρχας δεν κινδυνευεις να πλυμμηρισει το παταρι, το αναβεις και καταναλωνεις οση ενεργεια χρειζεται να ζεστανει το νερο που θες, και οχι να ζεστανεις 100 λιτρα για να χρησιμοποιησεις τα 50 και τα υπολοιπα 50 να τα αφησεις να κρυωσουν. Οχι δεν ειναι αντικαταστατης του ηλιακου, ο ηλιακους ειναι κατι που πρεπει να εχουμε ολοι γιατι για 9-10 μηνες κανει τρελη δουλεια Θελει οντως καταλληλα καλωδια με εγκατασταση σωστη απο ηλεκτρολογο και υδραυλικο, οπως θελει και ο θερμοσιφωνας. 2
dchatz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω από ένα τέτοιο και στο μπάνιο και στην κουζινα. Οι απλές συνήθεις παροχές της παλιάς ΔΕΗ είναι 40Α με ασφάλεια 32Α ή 35Α. Οπότε θεωρητικά οι εγκατάσταση του σπιτιού φτάνει για κάπου 8000βατ. Αν ένα τέτοιο τρώει τα 4-5000 κανονίστε τι άλλο θα ανοίξετε στο σπίτι ταυτόχρονα. Για το μπάνιο εγώ έχω στα 4000 βατ. Για να ζεστάνει καλά το νερό πέφτει σημαντικά η παροχή, γίνεται όμως. Το χειμώνα τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Αν πρόκειται για γυναίκα με πλούσια μαλλιά και θέλει λούσιμο-ξέβγαλμα δε το βλέπω να φτουράει. Εγώ έχω κοντά μαλλιά και μου φτάνει. Στην κουζίνα έχω 3500 βατ. Μη περιμένετε καυτό νερό. Ισα ισα να μην είναι παγωμένο, ειδικά το χειμώνα το κάνει από παγωμένο, ελαφρώς κρύο, έτσι πλένεις πιάτα χωρίς να παγώνεις. Παρεπιπτόντως του μπάνιου το συνέδεσα στην εγκατάσταση του θερμοσίφωνα και της κουζίνας στης ηλεκτρικής κουζίνας. Θα τραβήξουν μέχρι λίγο κάτω από 20 αμπέρ οπότε μη το βάλτε σε απλή πρίζα. Ή θα πέφτει η ασφάλεια ή θα καούν ασφάλειες-καλώδια ή θα βρωμίσει το σπίτι από λιωμένες μονώσεις καλωδίων. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2022 από dchatz
Rattlehead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, dchatz είπε Οι απλές συνήθεις παροχές της παλιάς ΔΕΗ είναι 40Α με ασφάλεια 32Α ή 35Α. Οπότε θεωρητικά οι εγκατάσταση του σπιτιού φτάνει για κάπου 8000βατ. Αν ένα τέτοιο τρώει τα 4-5000 κανονίστε τι άλλο θα ανοίξετε στο σπίτι ταυτόχρονα Με την λογική που το λες, αν ανάψεις δύο μάτια στην κουζίνα και το θερμοσίφωνα, δεν μπορείς να ανάψεις τίποτα άλλο στο σπίτι...Δεν είναι όπως τα λες, αλλά χρήσιμες οι υπόλοιπες πληροφορίες που δινεις για τις συσκευές.
safridia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Εγω πως γινεται και ΚΑΙΓΟΜΑΙ και τον χειμωνα οταν κανω ντουζ; Φυσικα δεν εχει την πλουσια ροη οταν ανοιγεις ΤΕΡΜΑ την βρυση, αλλα κανεις μια χαρα μπανιο.
nek4d Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, safridia είπε Εγω πως γινεται και ΚΑΙΓΟΜΑΙ και τον χειμωνα οταν κανω ντουζ; Φυσικα δεν εχει την πλουσια ροη οταν ανοιγεις ΤΕΡΜΑ την βρυση, αλλα κανεις μια χαρα μπανιο. Δεν ξερω απο αυτα τα προιοντα αλλα ενδιαφορουσες οι πληροφοριες εδω. Σημειωσε μας τι μαρκα εχεις και αν εχεις βαλει ακουστικο με χαμηλοτερη παροχη νερου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα