noobogadgetakias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους..έχω στην κατοχή μου ένα κινητό realme και ξαφνικά σήμερα όταν προσπαθώ να μπω στις επαφές ή κλήσεις μου για να πάρω κάποιον με πετάει αυτόματα έξω..ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;;εχθές το βράδυ έκανα αναβάθμιση συστήματος..να έγινε τίποτα εκεί και να υπάρχει καμία ασυμβατότητα;;ακόμα και όταν μπαίνω στα μυνήματα και πατάω από εκεί να κάνω κλήση γενικά πάλι δεν με αφήνει...υπάρχει τρόπος να κάνω rollback την αναβάθμιση συστήματος που έγινε;; Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από noobogadgetakias
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε Καλησπέρα σε όλους..έχω στην κατοχή μου ένα κινητό realme και ξαφνικά σήμερα όταν προσπαθώ να μπω στις επαφές ή κλήσεις μου για να πάρω κάποιον με πετάει αυτόματα έξω..ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;;εχθές το βράδυ έκανα αναβάθμιση συστήματος..να έγινε τίποτα εκεί και να υπάρχει καμία ασυμβατότητα;;ακόμα και όταν μπαίνω στα μυνήματα και πατάω από εκεί να κάνω κλήση γενικά πάλι δεν με αφήνει...υπάρχει τρόπος να κάνω rollback την αναβάθμιση συστήματος που έγινε;; Πήγαινε :Ρυθμίσεις - εφαρμογές - διαχείριση εφαρμιγων - τηλέφωνο, πάτα την επιλογή χρήση χώρου τηλέφωνο και κάνε εκκαθάριση
noobogadgetakias Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Inuyasha είπε Πήγαινε :Ρυθμίσεις - εφαρμογές - διαχείριση εφαρμιγων - τηλέφωνο, πάτα την επιλογή χρήση χώρου τηλέφωνο και κάνε εκκαθάριση Το έχω κάνει αρκετά φορές αυτό πριν γράψω εδώ αλλά δεν έγινε τίποτα..έκανα και αρκετές επανεκκινήσεις αλλά δεν έχει διορθωθεί.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Για δοκίμασε το https://support.google.com/phoneapp/answer/10070710?hl=en-GB
noobogadgetakias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά.κατεβασα μια εφαρμογή που λέγεται (απλή κληση) και δουλεύει κανονικά.αρα σίγουρα είναι θέμα εφαρμογής.πιθανον να προέκυψε από την τελευταία αναβάθμιση..θα το παρακολουθώ συνέχεια μήπως και βγει καινούρια έκδοση ώστε να την εγκαταστήσω και να δω αν γίνει λειτουργικό και πάλι.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Τις ενημερώσεις των εφαρμογών λογικά τις έχεις περάσει κανονικά έτσι; Αν θυμάμαι καλά τα realme χρησιμοποιούν τον google dialer οπότε θέμα "ασυμβατότητας" στο ξαφνικό δεν παίζει. Κάτι απλά έχει σκαλώσει. Κλήσεις λαμβάνεις κανονικά η δεν χτυπάει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα