Προς το περιεχόμενο

Το ανεμιστηράκι του λάπτοπ τρέχει σε μεγάλη ταχύτητα

apognwsh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα έπεσε νερό πάνω στο πληκτρολόγιο από το λάπτοπ μου. Το πηγά σε τεχνικό ο οποίος μου το καθάρισε και το αποτέλεσμα ήταν ότι έπαυσε ένα κουμπι να λειτουργεί και πως εκ τοτε ενώ δεν είχα προηγουμένως σχετικό πρόβλημα, το ανεμιστηράκι του λάπτοπ ζορίζεται ενώ είμαι π.χ. στην επιφάνεια εργασίας και δεν κάνω τίποτα. Ελέγξαμε την θερμοκρασία του επεξεργαστή αλλά όπως με διαβεβαίωσε  οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές και το λάπτοπ τρέχει κανονικά. Ο τεχνικός επίσης μου ανέφερε ότι προσπάθησε να επιλύσει το ζήτημα με το ανεμιστηράκι ρυθμίζοντάς το μέσω bios αλλά όταν πήγε να το κάνει δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει πρόσβαση. Ευελπιστεί ότι το πρόβλημα θα λυθεί με μία αναβάθμιση του bios άλλως ανέφερε κάτι για επαναπρογραμματισμό. Για να καταλάβετε, ο ήχος που κάνει το ανεμιστηράκι του λάπτοπ είναι αυτός που κάνει άμα τρέξω πρόγραμμα για stream ή το συνδέσω με τηλεόραση.  Το λάπτοπ το έχω σχεδόν 3 χρόνια, είναι μάρκας Asus και το χρησιμοποιώ κυρίως για τα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα. Ποιά είναι η δική σας γνώμη; Έχετε να μου προτείνετε κάτι που θα με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που αφιερώσατε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...