anrim27 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Έχει δημοσιευθεί,από κάποιον άγνωστο, στο youtube ένα βιντεάκι που δείχνει ξεκάθαρα εμένα και θέλω να καταργηθεί. Τι πρέπει να κάνω;
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, anrim27 είπε Καλησπέρα. Έχει δημοσιευθεί,από κάποιον άγνωστο, στο youtube ένα βιντεάκι που δείχνει ξεκάθαρα εμένα και θέλω να καταργηθεί. Τι πρέπει να κάνω; αναφορά.3 τελίτσες και report.
kormos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, anrim27 είπε Καλησπέρα. Έχει δημοσιευθεί,από κάποιον άγνωστο, στο youtube ένα βιντεάκι που δείχνει ξεκάθαρα εμένα και θέλω να καταργηθεί. Τι πρέπει να κάνω; Επικοινώνησες μαζί του? ... Εναλλακτικά κάνεις αναφορά!
anrim27 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Προσπαθώ εδώ και κάποιες ημέρες να επικοινωνήσω μαζί του αλλά τίποτα. Αναφορά πως μπορώ να κάνω; Υπάρχει κανένα βίντεο- οδηγός;Γιατί ξεκινάω την διαδικασία αλλά μετά από λίγο σταματάω αφου δεν υπάρχει καμία επιλογή(συγκεκριμένα στο βήμα 2 από τα 6).
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, anrim27 είπε Προσπαθώ εδώ και κάποιες ημέρες να επικοινωνήσω μαζί του αλλά τίποτα. Αναφορά πως μπορώ να κάνω; Υπάρχει κανένα βίντεο- οδηγός;Γιατί ξεκινάω την διαδικασία αλλά μετά από λίγο σταματάω αφου δεν υπάρχει καμία επιλογή(συγκεκριμένα στο βήμα 2 από τα 6). https://support.google.com/youtube/answer/2802027?hl=en-GB&co=GENIE.Platform%3DAndroid
anrim27 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ. Το βιντεάκι δεν δείχνει κάτι περίεργο. Απλά είναι λίγο προσωπικό και δεν θέλω να φαίνομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα