Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα με γραμματοσειρές στον internet explorer 6

spasoklambania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τα Windows XP Professional και τον internet explorer 6 ( αυτόν δηλαδή που είχαν ενσωματωμένο ) . Τώρα τελευταία παρατηρώ σε αρκετές ιστοσελίδες ( όπως π.χ. στην δικιά μου ) ότι δεν φαίνεται η γραμματοσειρά που έχει ορίσει ο δημιουργός της ιστοσελίδας αλλά η courier ( δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή ) . Εγώ φυσικά δεν έχω πειράξει τίποτα. Και στα Windows 2000 professional ( που τα έχω σαν δεύτερο λειτουργικό ) είδα ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα, μόνο που σε αυτά φαίνεται η γραμματοσειρά Times New Roman. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τις αρχικές ρυθμίσεις γραμματοσειρών του internet explorer ή γενικότερα του κάθε λειτουργικού; Αν δεν γίνεται αυτό, μπορεί να επανέρθουν οι αρχικές ρυθμίσεις γραμματοσειρών αν κάνω επανεγκατάσταση λειτουργικού χωρίς format;

Δημοσ.

Παρατήρησα ότι έχουν αλλάξει γενικά στο pc μου οι γραμματοσειρές!!!! Δηλαδή σε κάποια μηνύματα κ.λ.π. έχει άλλες γραμματοσειρές από αυτές που είχα τόσο καιρό... Φυσικά όλα αυτά χωρίς να έχω πειράξει τίποτα. Δοκίμασα να βάλω άλλο theme στα xp ( από αυτά που είχαν από μόνα τους ) , να τα βάλω στο κλασσικό στυλ των windows ( πάλι επιλογή του λειτουργικού ) αλλά τίποτα με τις γραμματοσειρές. Ξαναρωτάω: θα βοηθήσει επανεγκατάσταση του λειτουργικού; Φυσικά δεν πρόκειται να κάνω format μόνο για τις γραμματοσειρές επειδή θα χρειαστούν πολλές ώρες ώστε να ξανακάνω τον υπολογιστή μου όπως είναι τώρα... Αν διορθωθεί το πρόβλημα με τον internet explorer δεν με νοιάζει για τις γραμματοσειρές σε μηνύματα των windows κ.λ.π.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...