Προς το περιεχόμενο

iphone, μου χει σπάσει τα νεύρα με το brightness

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από koutsis,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα iphone XS max και το χρησιμοποιώ σαν 2ο κινητό, και για να βλεπω που και που τι κανει το ios και το carplay. (έχω το τελευταίο update).

μου έχει σπάσει τα νεύρα να χαμηλώνει συνέχεια το brightness.

έχω βάλει στο OFF και το Automatic και το True Tone και το Night Shift, και πάλι κάθε φορά που θα το αφήσω για αρκετη ωρα κλειστό, όταν το ανοίξω μου έχει πάλι χαμηλώσει το brightness και πρέπει κάθε φορά να πάω χειροκίνητα να το ανεβάσω εγώ εκεί που θέλω. Δεν έχω ξανασυναντησει πιο ενοχλητικό χαρακτηριστικό σε κινητό! 

με ένα πρόχειρο google δεν βρήκα άκρη. όπως είπα τα προφανή τα έχω στο OFF (Automatic και το True Tone και το Night Shift). ξέρει κανείς τίποτα? 

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, sattack είπε

έχω ένα iphone XS max και το χρησιμοποιώ σαν 2ο κινητό, και για να βλεπω που και που τι κανει το ios και το carplay. (έχω το τελευταίο update).

μου έχει σπάσει τα νεύρα να χαμηλώνει συνέχεια το brightness.

έχω βάλει στο OFF και το Automatic και το True Tone και το Night Shift, και πάλι κάθε φορά που θα το αφήσω για αρκετη ωρα κλειστό, όταν το ανοίξω μου έχει πάλι χαμηλώσει το brightness και πρέπει κάθε φορά να πάω χειροκίνητα να το ανεβάσω εγώ εκεί που θέλω. Δεν έχω ξανασυναντησει πιο ενοχλητικό χαρακτηριστικό σε κινητό! 

με ένα πρόχειρο google δεν βρήκα άκρη. όπως είπα τα προφανή τα έχω στο OFF (Automatic και το True Tone και το Night Shift). ξέρει κανείς τίποτα? 

Πας στις ρυθμίσεις στο :

Accessibility / Display & Text Size. 

πας τέρμα κάτω στο Auto-Brightnes και το κλείνεις....

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sattack είπε

ευχαριστω! απιστευτο που παει και βαζει μια τετοια ρυθμιση η Apple! 

Ναι ειναι εντελώς άσχετο το σημείο. Κανονικά έπρεπε  να το έχει στο display and brightness!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koutsis είπε

Ναι ειναι εντελώς άσχετο το σημείο. Κανονικά έπρεπε  να το έχει στο display and brightness!

έχει εκεί ένα automatic! και μετα πάει και βάζει και ένα 2ο σε ένα τελείως άσχετο μενού! Που ομως δεν ειναι αντιγραφη του 1ου, δηλ να αλλάζεις το ενα και να αλλαζει και το αλλο, οποτε να λεγαμε οκ, ειναι ευκολια να το βρισκεις σε διαφορετικα μενου. Λειτουργουν ανεξαρτητα το 1 απο το αλλο! Πραγματικα απίστευτο!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sattack είπε

έχει εκεί ένα automatic! και μετα πάει και βάζει και ένα 2ο σε ένα τελείως άσχετο μενού! Που ομως δεν ειναι αντιγραφη του 1ου, δηλ να αλλάζεις το ενα και να αλλαζει και το αλλο, οποτε να λεγαμε οκ, ειναι ευκολια να το βρισκεις σε διαφορετικα μενου. Λειτουργουν ανεξαρτητα το 1 απο το αλλο! Πραγματικα απίστευτο!

Άσχετο το ένα με το άλλο. Το automatic που έχει στο display settings είναι για το dark mode όχι για το auto brightness.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...