Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα Peugeot 106 1.1 monopoint έχει θέμα με το ρελαντί δεν κρατούσε καθόλου έσβηνε συνέχεια και έπρεπε να περιμένεις να ζεσταθεί για να δουλέψει σωστά άλλαξα μοτεράκι ρελαντί έφτιαξε για 2 βδομάδες δουλεύε σωστά, τώρα πάλι τα πρωινά μια δουλεύει και κρατάει στροφές μετά από μερικά μέτρα σταματάς και πέφτουν οι στροφές και μερικές φορές σβήνει μετά από μερικά μέτρα σταματάς δουλεύει κανονικά κρατάει ρελαντί δεν σβήνει ούτε πέφτουν οι στροφές, επίσης έχει ανέβει η κατανάλωση του και όταν δουλεύει σωστά το ρελαντί οι στροφές είναι στις 1,500 αρκετά πάνω απτό φυσιολογικό τι μπορεί να φταίει; Σε μάστορες που πηγαίνω δεν ξέρουν εγώ όσο το έχω ψάξει έχω δει για καθαρισμό πεταλούδας ο αισθητήρας ψυχρής για το παραφλου κλπ αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να φταίει..

Δημοσ.

Κατα 99 % φταίει το monopoint , δεν εχει γιατρειά.... ομοιοπαθης κι εγώ με saxo 1.1

Κακά τα ψέματα, τα αυτοκινητα αυτά εν έτει 2022 ανήκουν στο ανακυκλωτήριο....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, nik0laus είπε

Κατα 99 % φταίει το monopoint , δεν εχει γιατρειά.... ομοιοπαθης κι εγώ με saxo 1.1

Κακά τα ψέματα, τα αυτοκινητα αυτά εν έτει 2022 ανήκουν στο ανακυκλωτήριο....

Αμα ειναι απο αυτο συνηθως δεν κανει κι αλλα οπως κενα/λοξιγκα..?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Αμα ειναι απο αυτο συνηθως δεν κανει κι αλλα οπως κενα/λοξιγκα..?

Οχι απαραιτητα... στο δικο μου καμια φορα το μηνα  κανει στην πορεια ενα μικρο κενο/λοξυγγα στο αφημα του γκαζιου με μεγαλη σχεση (4/5) αλλα το ρελαντι μου ειναι γενικα ψηλά (δεν εχει στροφομετρο το δικο μου χρεπι αλλά το κοβω να ειναι γυρω στις 1200 rpm). Μετα απο καλό πλακωμα ή πορεια σε ανοικτο δρομο πέφτει στα φυσιλογικα (περι τις 800/900) αλλά την άλλη μερα κάνει  τα ίδια .... κοντοζυγωνει η ωρα της απόσυρσης, ουτως ή άλλως για μουλαρι το εχω :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια άλλη ερώτηση σε 106 xn 1.1 του 98' με μοτεράκι ρελαντί με τα 6 πιν μπορώ να βάλω μονοποιντ από πιο παλιό του 95? Με μοτεράκι ρελαντί 4 πιν; Οι υπόλοιπες φύσες και σωληνάκια είναι ίδια πιν σε ίδια σημεία και τα δύο της bosch απλά θα αλλάξω μοτεράκι με 6πιν η δεν θα δουλεύει;

Επεξ/σία από kostasyo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μοτερακι ρελαντί είναι και δεν δουλεύει τίποτα εκτός από το γνήσιο της bosch. Άλλα θα δουλέψουν 2 μήνες άλλα 2 χρόνια άλλα καθόλου. Αλλά κανένα σωστά εκτός από το γνήσιο. Που απλά δεν υπάρχει.

Επεξ/σία από jimis_vts
Δημοσ.
Στις 9/11/2022 στις 6:48 ΠΜ, jimis_vts είπε

Μοτερακι ρελαντί είναι και δεν δουλεύει τίποτα εκτός από το γνήσιο της bosch. Άλλα θα δουλέψουν 2 μήνες άλλα 2 χρόνια άλλα καθόλου. Αλλά κανένα σωστά εκτός από το γνήσιο. Που απλά δεν υπάρχει.

κάτι  άλλα gebe έχω δει λένε ότι δουλεύουν σωστά σαν τα μπος  ισχύει?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostasyo είπε

κάτι  άλλα gebe έχω δει λένε ότι δουλεύουν σωστά σαν τα μπος  ισχύει?

Ρίσκο είναι όλα. Άμα βρεις με κάνα 30αρι κάποιο γενικά βάλτο και όσο δουλέψει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...