polaki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, NEKROMA είπε Δεν είναι η αξία του παιχνιδιού που χάλασα με ενόχλησε που είχε ποικιλία 5εχθρους 3νανους και όλο τις ίδιες τοποθεσίες,ήταν απλά μια όμορφη ταινία το παιχνίδι και προς τα εκεί λένε ότι είναι και το δεύτερο ,με last of us και elden ring δεν συγκρίνεται αυτό το παιχνίδι ακόμη και το last of us 1 είχε περισσότερους εχθρούς τοποθεσίες και μάχες ,μια λέξη από μένα το παιχνίδι ήταν μια αρπαχτή με καλά γραφικά Φίλε μου και εμένα δεν με κέρδισε καθόλου, αλλά ενταξει γούστα είναι αυτά και προτιμήσεις. Φαντάσου εγώ ούτε καν το τελείωσα, κάπου στη μέση απλά το άφησα. Γιαυτο και τα reviews πλέον δεν έχουν (για μένα) καμία απολύτως αξία, ειδικά όταν είναι διθυραμβικά. Πιο πολύ εμπιστεύομαι ένα review 8/10 παρα ένα 9 ή 10/10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, manoskap είπε Κατηγορηματικα ΟΧΙ! το XBOX εχει σαφεστατα ακλύτερη αποδοση στα multiplatform. Βαριεμαι να παραθεσω, αν θες αναζητησε πηγες Περιμένω παραδείγματα Εγώ βλέπω παρόμοια απόδοση. Με κάποια να τρέχουν καλύτερα σε ps5 και άλλα σε series x. Μην το προσπαθείς σε εξαπάτησε και εσένα η ms. Θέλω 1 παιχνίδι να μου βρεις που τρέχει 4Κ 60 στο series x και στο ps5 4Κ 30. Δεν θα βρεις. Ούτε το αντίθετο. Δεν λέμε για διάφορα 2-3 fps 13 ώρες πριν, psof είπε Κάθε φορά που βγαίνει Sony AAA παιχνίδι. Αριστούργημα, instant classic, απίθανη εμπειρία, από τα ίδια μέσα και τους ίδιους reviewers! 9/10 φορές κανένας δεν ξαναασχολείται 1-2 εβδομάδες αργότερα εκτός απο του PS5 ιδιοκτήτες που τα αγόρασαν 80ευρώ και προσπαθούν να τα ολοκληρώσουν στο new game + καθώς δεν έχουν κάτι άλλο να παίξουν για τους επόμενους 6-12 μήνες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα γραφικά, το voice acting και τα launch reviews. https://twitter.com/GamesNosh/status/1500217416558821385 Δεν έχει να κάνει το ότι είναι sony AAA. έχει να κάνει ότι είναι παιχνιδαρες. Άρα με την λογική σου κανένα παιχνίδι δεν αξίζει 10 από όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, psof είπε Κάθε φορά που βγαίνει Sony AAA παιχνίδι. Αριστούργημα, instant classic, απίθανη εμπειρία, από τα ίδια μέσα και τους ίδιους reviewers! 9/10 φορές κανένας δεν ξαναασχολείται 1-2 εβδομάδες αργότερα εκτός απο του PS5 ιδιοκτήτες που τα αγόρασαν 80ευρώ και προσπαθούν να τα ολοκληρώσουν στο new game + καθώς δεν έχουν κάτι άλλο να παίξουν για τους επόμενους 6-12 μήνες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα γραφικά, το voice acting και τα launch reviews. https://twitter.com/GamesNosh/status/1500217416558821385 Το πρώτο επιχείρημα καταρρίπτεται από εδώ: https://www.metacritic.com/feature/2022-game-publisher-rankings-summary-table Όπως βλέπεις τα MS studios σάρωσαν στο metacritic για το έτος 2021. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Anastazio είπε Ωραια,εμενα μου αρεσε το μη open world των προηγουμενων παιχνιδιων και θεωρω generic open world με mechanics δανεικα το elden ring,παμε παρακατω. Δεκτό.Αν εσένα δεν σου άρεσε γράφε για εσένα λοιπόν.Το να γράφεις όπως έκανες στο πρώτο σχόλιο για το σύνολο της κοινότητας , οδηγεί σε συζήτηση.Οπότε μην το παίζεις και ενοχλημένος. 2 ώρες πριν, polaki είπε Φίλε μου και εμένα δεν με κέρδισε καθόλου, αλλά ενταξει γούστα είναι αυτά και προτιμήσεις. Φαντάσου εγώ ούτε καν το τελείωσα, κάπου στη μέση απλά το άφησα. Γιαυτο και τα reviews πλέον δεν έχουν (για μένα) καμία απολύτως αξία, ειδικά όταν είναι διθυραμβικά. Πιο πολύ εμπιστεύομαι ένα review 8/10 παρα ένα 9 ή 10/10. Μια απο τα ίδια. Τα review τείνουν να γίνουν σαν τις ταινίες, βλέπεις ο ένας γράφει έπος 10/10 και το επόμενο είναι 1/10 σε φάση ότι χειρότερο. Το σωστό είναι ένα τίμιο demo σε κάθε παιχνίδι και όταν λέω τίμιο εννοώ ένα ας πούμε 5-10% τον ωρών του main game.Να μου βάζει ο άλλος demo 30 λεπτά με 20 απο αυτά cutscenes που δεν βγαίνουν είναι ανέκδοτο. Θυμάμαι το εξωπραγματικό 10ωρο demo του Dragon Quest(κρατούσες και το save φυσικά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, Chocobo είπε Τα review τείνουν να γίνουν σαν τις ταινίες, βλέπεις ο ένας γράφει έπος 10/10 και το επόμενο είναι 1/10 σε φάση ότι χειρότερο. Το σωστό είναι ένα τίμιο demo σε κάθε παιχνίδι και όταν λέω τίμιο εννοώ ένα ας πούμε 5-10% τον ωρών του main game.Να μου βάζει ο άλλος demo 30 λεπτά με 20 απο αυτά cutscenes που δεν βγαίνουν είναι ανέκδοτο. Θυμάμαι το εξωπραγματικό 10ωρο demo του Dragon Quest(κρατούσες και το save φυσικά) Δεν τους συμφέρει πλέον να βγάζουν demo, γι'αυτό και δεν το κάνουν. Ακόμα και το 5% του game που λες, είναι πολύ, γιατί πολύς κόσμος θα παίξει μόνο αυτό και μετά πήρε ότι χαρά ήταν να πάρει και τέλος. Ίσως, χωρίς να είμαι σίγουρος, ένα 5ωρο timed demo να ήταν το ιδανικό. Δηλαδή μπες παίξε 5 ώρες με το χρόνο να περνάει είτε ανακαλύπτεις τον κόσμο φάση free roam είτε πας για κανονικό leveling, και αν σ'αρέσει πλερώ και unlock όλο το game. Προσωπικά εμένα πιο πολύ θα με κέρδιζε αυτό, και θα κατέληγα πιστεύω να αγοράσω περισσότερα games. Αλλά δυστυχώς πλέον τα demos δεν υπάρχουν, μόνο με early beta αν κάποιος βρει key να παίξει λίγο να το δει, που αυτά είναι πολύ σπάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, polaki είπε Δεν τους συμφέρει πλέον να βγάζουν demo, γι'αυτό και δεν το κάνουν. Ακόμα και το 5% του game που λες, είναι πολύ, γιατί πολύς κόσμος θα παίξει μόνο αυτό και μετά πήρε ότι χαρά ήταν να πάρει και τέλος. Ίσως, χωρίς να είμαι σίγουρος, ένα 5ωρο timed demo να ήταν το ιδανικό. Δηλαδή μπες παίξε 5 ώρες με το χρόνο να περνάει είτε ανακαλύπτεις τον κόσμο φάση free roam είτε πας για κανονικό leveling, και αν σ'αρέσει πλερώ και unlock όλο το game. Προσωπικά εμένα πιο πολύ θα με κέρδιζε αυτό, και θα κατέληγα πιστεύω να αγοράσω περισσότερα games. Αλλά δυστυχώς πλέον τα demos δεν υπάρχουν, μόνο με early beta αν κάποιος βρει key να παίξει λίγο να το δει, που αυτά είναι πολύ σπάνια. Φαντάζομαι πως πλέον οι περισσότεροι αρκούνται στα walkthrough videos.Οπότε πέραν κόστους που δεν έχω ιδέα είναι και αυτό ένας λόγος. Το θέμα είναι πως το να παίξεις κάτι είναι διαφορετικό απο το να το δείς σε walthrough/review κλπ. Στα λίγα demo που έχω πετύχει λειτουργεί όπως το περιγράφεις , Χ ώρες ότι κάνεις.Απλά και ωραία και δεν χρειάζεται να βασιστεί κανείς σε review ατόμων με άλλο γούστο ή που πήραν τα παιχνίδια με χορηγία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jls55 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Θα παιχτεί σίγουρα κάποια στιγμή!! Θέλω να δω και το story πως θα εξελιχθεί. Άκουσα για ανατροπές και διάφορα!! Καλό λιώσιμο παιδιά!!!!!😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μεχρι και το ps3 ημουν φαντικος της σειρας τα ειχα παιξει ολα, απο εκει και μετα που εφυγε απο την ελλινικη μυθολογια δεν ασχοληθηκα . Οσο για τις βαθμολογιες δεν μου λενε κατι ειναι ενας μπουσουλας απλα, εχω παιξει παιχνιδια που τα εθαψαν οι reviewers και τα χαρηκα τερμα και αλλα με υψηλες βαθμολογιες που τα επαιξα λιγ και τα παρατησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, polaki είπε ... 3 ώρες πριν, Chocobo είπε ... Οκ, πχ στο steam, αγοραζεις και αν δεν σου αρεσει, εχεις 2 ωρες για επιστροφη. 5 ωρες demo ειναι too much. Και η Sony νομιζω ειχε πει οτι θα επετρεπε refunds, δεν ξερω τι εγινε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Στις 5/11/2022 στις 10:13 ΜΜ, psof είπε Κάθε φορά που βγαίνει Sony AAA παιχνίδι. Αριστούργημα, instant classic, απίθανη εμπειρία, από τα ίδια μέσα και τους ίδιους reviewers! 9/10 φορές κανένας δεν ξαναασχολείται 1-2 εβδομάδες αργότερα εκτός απο του PS5 ιδιοκτήτες που τα αγόρασαν 80ευρώ και προσπαθούν να τα ολοκληρώσουν στο new game + καθώς δεν έχουν κάτι άλλο να παίξουν για τους επόμενους 6-12 μήνες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα γραφικά, το voice acting και τα launch reviews. https://twitter.com/GamesNosh/status/1500217416558821385 η Alana Pearce, πρωην αρθρογραφος του IGN, ειχε ανεβασει ενα βιντεο στο Youtube καναλι της, οπου περιεγραφε ακριβως πως οι AAA εκδοτες, ειχαν καλλιεργησει μεσω των μεγαλων gaming sites οπως του IGN, αυτην την μαρκετιστικη αντιληψη στο κοινο του prestige τιτλου, ο oποιος ειναι αρρηκτα συνδεμενος με την υψηλη βαθμολογια των sites αυτων. Οτι δηλαδη παιρνει απο 9 και πανω στο IGN, ειναι παιχνιδαρα. και οτι ειναι κατω απο ενα 9, αντιμετωπιζεται στην καλυτερη ως μετριοτητα. Εκει βρισκομαστε σημερα. Καποτε το 8 σε ενα review, σημαινε ενα πολυ καλο παιχνιδι, ενω το 7 ενας ικανοποιητικος τιτλος. Το σπανιο 9 το παιρνανε οσα παιχνιδιαι φερνανε κατι καινουργιο και innovative. Σημερα το innovation εχει αντικατασταθει με high production values και χολυγουντιανο storytelling. Γιαυτο και τα action-adventures τα εχουν μαρκεταρει σημερα ως narrative driven παιχνιδια, λες και τα text adventures του 70 δεν ηταν narrative driven. Ολο αυτο που γινετα σημερα με τις υψηλες βαθμολογιες, τις βαρυγδουπες δηλωσεις τυπου "best game ever", το πως εχει στηθει ενας τεραστιος μαρκετιστικος μηχανισμος προωθησης, με κοψιμο των trailers σαν ναναι απο ταινια του Hollywood, celebrity actors να κανουν το VO, την διαχωριση και διαιωνιση του fandom σε αντιπαλα στρατοπεδα, την επιθεση στους ιδιους τους παικτες και επαγγελματιες κριτικους που σχολιαζουν τα κακως κειμενα τους (θυμιζω τι συνεβει με C77 και TLOUS2 και το πως τα gaming sites βαλουν κατα τους gaming reviewers του youtube), ολα αυτα ειναι μια δυσαρεστη κατασταση που ωφελει μονο τους μεγαλους publishers, ενω εμποδιζει το gaming medium να παει μπροστα. Το GOW2 θαναι σιγουρα ενα καλο παιχνιδι, και εχει κατοχυρωσει ηδη το 9+ και το GOTY award. Θα αξιζει ομως πραγματικα ολη αυτη την φανφαρα; χλωμο. Αλλα ο κοσμος σε αυτο θα παει να σκασει το 80, στο γνωστο ΑΑΑ prestige brand. και μετα θα κλαιγεται στον indie developer, γιατι πουλαει τοσο "ακριβα" στα 10ε το μικρο αλλα fun παιχνιδακι του. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα