Προς το περιεχόμενο

iphone 13 vs iphone 14???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

είμαι χρήστης κινητών android και το τελευταιο διάστημα έχω αποφασίσει ότι θέλω να δοκιμάσω και να αγοράσω ένα iphone. 

Λόγω της κυκλοφορίας του 14, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι η καλύτερη λύση θα ήταν η να πάρω αυτό. 
Κατα την διάρκεια της έρευνας συνειδητοποιήσα ότι έχει ελάχιστες διαφορές απο το 13 και προσωπικα για εμένα αδιάφορες (με εξαίρεση την μπαταρια). 

H διαφορά στην τιμή τους είναι περίπου 250 ευρώ.

Θα ήθελα την γνώμη σας, καθώς σκέφτομαι ότι "ας πάρω το πιο πρόσφατο μιας που θα πάρω πρώτη φορα iphone ώστε να έχω ολο το upgrade αλλά απο την άλλη σκέφτομαι ότι το ίσως να μην αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για το 14.

ΘΑ ήθελα την γνώμη σας!

Δεν ενδιαφέρομαι για pro/pro max μοντέλα καθώς οι δυνατότητες που έχουν αυτά τα κινητά μου είναι περιττές.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, bizgonnabeout1 είπε

Καλησπέρα σας, 

είμαι χρήστης κινητών android και το τελευταιο διάστημα έχω αποφασίσει ότι θέλω να δοκιμάσω και να αγοράσω ένα iphone. 

Λόγω της κυκλοφορίας του 14, η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι η καλύτερη λύση θα ήταν η να πάρω αυτό. 
Κατα την διάρκεια της έρευνας συνειδητοποιήσα ότι έχει ελάχιστες διαφορές απο το 13 και προσωπικα για εμένα αδιάφορες (με εξαίρεση την μπαταρια). 

H διαφορά στην τιμή τους είναι περίπου 250 ευρώ.

Θα ήθελα την γνώμη σας, καθώς σκέφτομαι ότι "ας πάρω το πιο πρόσφατο μιας που θα πάρω πρώτη φορα iphone ώστε να έχω ολο το upgrade αλλά απο την άλλη σκέφτομαι ότι το ίσως να μην αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για το 14.

ΘΑ ήθελα την γνώμη σας!

Δεν ενδιαφέρομαι για pro/pro max μοντέλα καθώς οι δυνατότητες που έχουν αυτά τα κινητά μου είναι περιττές.  

Εγώ σίγουρα θα πήγαινα σε 13 μιας και είναι σχεδόν το ίδιο με το 14 και η διαφορά αρκετά μεγάλη. Εφόσον έχουν τον ίδιο επεξεργαστή δεν νομίζω να δεις καμία διαφορά.

Πραγματικά αν δεις το gdm arena είναι ακριβώς ίδια!

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11103&idPhone2=11861

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
13 ώρες πριν, koutsis είπε

Εγώ σίγουρα θα πήγαινα σε 13 μιας και είναι σχεδόν το ίδιο με το 14 και η διαφορά αρκετά μεγάλη. Εφόσον έχουν τον ίδιο επεξεργαστή δεν νομίζω να δεις καμία διαφορά.

Πραγματικά αν δεις το gdm arena είναι ακριβώς ίδια!

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11103&idPhone2=11861

Σε ευχαριστώ πολυ 

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να το πάρεις από άμαζον που βγάινει και λίγο φθηνότερα και δεν μπλέκεις με εγγυήση από ελληνικά μαγαζία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bougatsas είπε

Θα σου πρότεινα να το πάρεις από άμαζον που βγάινει και λίγο φθηνότερα και δεν μπλέκεις με εγγυήση από ελληνικά μαγαζία.

Θα το κόψω τιμολόγιο και νομίζω απο αμαζον δεν δίνεται αυτη η δυνατότητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...