adespinidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Θέλω να κάνω μία ερώτηση αν υπάρχει τεχνικός ανάμεσά μας να μου απαντήσει έχω πάρει πρόσφατα ένα laptop τελευταίας γενιάς και έχω θέμα με την μπαταρία του δηλαδή κάθε μέρα χάνει 5 με 7% όταν είναι πλήρως απενεργοποιημένος Κατά συνέπεια σε 15 και μέρες αθροιστικά από το 100% να είναι στο μηδέν εντελώς νεκρή η μπαταρία και να μην ανοίγει ο υπολογιστής Μετά από επικοινωνία που είχα με την Asus εφόσον πρωτύτερα μου έχουν αλλάξει εκ πρώτης μπαταρία σε δεύτερη φάση Μου άλλαξαν μητρική και τα λοιπά και το πρόβλημα συνεχιστεί και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό Και είναι προδιαγραφές του προϊόντος δηλαδή πλήρως απενεργοποιημένο ο υπολογιστής με 100% μπαταρία σε 15 μέρες και να έχει μηδενίσει η μπαταρία του Είναι φυσιολογικό αυτό παιδιά και τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 15 μερες με μπαταρια και δουλευει ακομα το λαπτοπ, μπράβο και εχεις και παράπονα; το δικο μου ουτε μερα δεν βγαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε 15 μερες με μπαταρια και δουλευει ακομα το λαπτοπ, μπράβο και εχεις και παράπονα; το δικο μου ουτε μερα δεν βγαζει γράφει οτι το έχει 15 μέρες κλειστό και το βρίσκει με άδεια μπαταρία μαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Κατι παρομοιο αντιμετωπιζω κι εγω σε ενα ref elitebook που εχω, η μπαταρια εχει μεν αρκετη ωρα λειτουργιας, αλλα "χανει" και οσο ειναι κλειστο το μηχανημα, αν το αφησω κλειστο για καποιες μερες παιζει να αδειασει εντελως και να μην αναβει χωρις ρευμα. Ομως το μηχανακι (και η μπαταρια) εχουν καποια χρονια ηλικιας. Σε καινουριο, δεν ξερω αν δικαιολογειται κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Είναι αφαιρούμενη η μπαταρία;Βγάζε την τότε. Πάντως στην ουσία τα λαπτοπ δεν σβήνουν,μπαίνουν σε deep sleep mode, δεν ξέρω αν απενεργοποιηθεί το fast startup αν αλλάζει κάτι. https://www.windowscentral.com/how-disable-windows-10-fast-startup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adespinidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, Xristaras12 είπε γράφει οτι το έχει 15 μέρες κλειστό και το βρίσκει με άδεια μπαταρία μαν. Όπως είπα Είναι καινούργιος και τον έχω πλήρως απενεργοποιημένο με φουλ φορτισμένη την μπαταρία και σε 15 μέρες δεν υπάρχει μπαταρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adespinidis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Στις 5/11/2022 στις 11:08 ΠΜ, Xristaras12 είπε γράφει οτι το έχει 15 μέρες κλειστό και το βρίσκει με άδεια μπαταρία μαν. Έτσι Στις 5/11/2022 στις 4:24 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Είναι αφαιρούμενη η μπαταρία;Βγάζε την τότε. Πάντως στην ουσία τα λαπτοπ δεν σβήνουν,μπαίνουν σε deep sleep mode, δεν ξέρω αν απενεργοποιηθεί το fast startup αν αλλάζει κάτι. https://www.windowscentral.com/how-disable-windows-10-fast-startup Όχι δεν είναι αφαιρούμενη και επειδή δεν του κάνω συχνή χρήση αν μηδενίζει κάνα 15 μέρες την μπαταρία έτσι κάνει κύκλους ανεπιθύμητους όπως και αν τον αφήσω στο 0% και για δύο μήνες π.χ. θα καταστραφεί η μπαταρία Υπάρχουν πολλά επακόλουθα Δεν βλέπω να είναι φυσιολογικό αυτό και αυτό ρώτησα εδώ αν είναι φυσιολογικό να μηδενίζει μπαταρία τα χάνει το 100% του στο μηδέν κλειστό απενεργοποιημένο τον υπολογιστή πλήρως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Γνωριζω οτι οταν αποθηκευεις κατι με μπαταρια αυτη δεν πρεπει να ειναι 100% μηπως εχει καποια λειτουργια που την αδειαζει για αυτον τον λογο αλλα και παλι να την αδειαζε ως 60 50 40 οχι εντελως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rattlehead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Στις 5/11/2022 στις 3:48 ΜΜ, lector είπε Κατι παρομοιο αντιμετωπιζω κι εγω σε ενα ref elitebook που εχω, η μπαταρια εχει μεν αρκετη ωρα λειτουργιας, αλλα "χανει" και οσο ειναι κλειστο το μηχανημα, αν το αφησω κλειστο για καποιες μερες παιζει να αδειασει εντελως και να μην αναβει χωρις ρευμα. Ομως το μηχανακι (και η μπαταρια) εχουν καποια χρονια ηλικιας. Σε καινουριο, δεν ξερω αν δικαιολογειται κατι τετοιο. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό το chip του wifi ,καταναλώνει μπαταρια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα