Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω κάποια εργονομική καρέκλα γραφείου, για αρκετές ώρες χρήσης καθημερινά. Σίγουρα θέλω να έχει καλή στήριξη στη μέση και τον αυχένα, και ιδανικά να έχει mesh ύφασμα στη πλάτη της. Ρυθμιζόμενα μπράτσα και ανακλιση είναι επιθυμητά αλλά οχι απαραίτητα. Δεν είμαι πολύ βαρύς (γύρω στα 80 κιλά) αλλά θέλω να είναι σχετικά στιβαρή κατασκευή επειδή η χρήση της θα είναι για αρκετές ώρες καθημερινά.

Ιδανικά θα ήθελα να δώσω έως 150€, αλλά μπορώ να ανέβω στα 200 συν πλην για κάτι που με καλύπτει πλήρως. Πριν κανα χρόνο το ξανασκεφτόμουν για καρέκλα και μου άρεσε η Markus από τα ΙΚΕΑ που την έβρισκα με 180€ συν 10% έκτπωση από Cosmote Deals, αλλά πλέον βλέπω οτι έχει ανέβει στα 219€ και το Cosmote Deals δίνει απλό κουπόνο 10€. Επίσης, πριν λίγο καιρό είχε σε προσφορά στο Ravenna αυτές τις 2 καρέκλες στα ~100€ η κάθε μία περίπου, αλλα δυστυχώς μέχρι να τις δω είχαν εξαντληθεί.

Για την ώρα μου έχουν τραβήξει τη προσοχή αυτές οι καρέκλες, αλλά δε βρίσκω αξιολογήσεις για να ξέρω αν αξίζουν τα χρήματά τους, κι επίσης το σκέφτομαι αν ξίζει να ανέβω πάνω από τα 200€ για την Markus των IKEA...

Αν έχει κάποιος να προτέινει κάποια καρέκλα είτε από αυτές που ανέφερα είτε κάποια άλλη, θα μου ήταν πολύ χρήσιμο... Ευχαριστώ!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα αν σε ενδιαφερει πουλαω την Sharkoon Skiller SGS4 σε εξαιρετικη κατασταση και αρκετα καλα λεφτα . Αβ σε ενδιαφερει dm me !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...