BlackJack24750 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Το παιχνίδι μπορεί να σπάει τα ρεκόρ αλλά δεν έχει να κάνει, είναι σε ένα unfinished state, έχει κακό UI, κακά μεγάλα maps και φυσικά ελάχιστα modes. Το campaign του ήταν ενδιαφέρον αλλά δεν έχει να κάνει είναι 5 ώρες. Το spec ops είναι μόνο 3 missions που το κάθε ένα βγαίνει σε 10 λεπτά. Δεν πάει, δίνεις 80€ για ένα unfinished game και αντε να περιμένεις μέχρι τα επόμενα updates για παραπάνω περιεχόμενο. Παρόλα αυτά, βλέπουμε τι sales κάνει.... Απλά κουβαλάει όνομα 2 1
TutaKachun Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Aυτά για καποιους που εχουν ψυχωση με τα exclusives και προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτα πουλανε κονσολες. 800 μυρια σε 7 μερες. Μισή χρονιά του CoD ειναι ολα τα 1st party της Sony μαζί
Anaptiras2211 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, BlackJack24750 είπε Το παιχνίδι μπορεί να σπάει τα ρεκόρ αλλά δεν έχει να κάνει, είναι σε ένα unfinished state, έχει κακό UI, κακά μεγάλα maps και φυσικά ελάχιστα modes. Το campaign του ήταν ενδιαφέρον αλλά δεν έχει να κάνει είναι 5 ώρες. Το spec ops είναι μόνο 3 missions που το κάθε ένα βγαίνει σε 10 λεπτά. Δεν πάει, δίνεις 80€ για ένα unfinished game και αντε να περιμένεις μέχρι τα επόμενα updates για παραπάνω περιεχόμενο. Παρόλα αυτά, βλέπουμε τι sales κάνει.... Απλά κουβαλάει όνομα Συμφωνω σε ολα. Εφαγα το hype και το αγορασα κι εχω ξενερωσει προς το παρον αλλα αναμενω μηπως φτιαξει λιγο με κανα update. Το campaign το ευχαριστηθηκα παρα πολυ ομως.
kinitos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Anaptiras2211 είπε Συμφωνω σε ολα. Εφαγα το hype και το αγορασα κι εχω ξενερωσει προς το παρον αλλα αναμενω μηπως φτιαξει λιγο με κανα update. Το campaign το ευχαριστηθηκα παρα πολυ ομως. υπομονη θα στρωσει (αν δεν στρωσει θα το συνιθησουμε και θα περιμενουμε το επομενο να ηρεμησουμε να χαρουμε 😅) 2
Predatorkill Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Σημερα μου εκανε update στο series x 40GB, κατεβασε ολο το multiplayer απο την αρχη, σαν το assassin’s creed καποτε.
lbit Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 ποτε δεν μπηκα στο COD, μαλλον γιατι το Battlefield ηταν καλυτερο.. μεχρι που βυθιστηκε στον πατο της θαλλασας με την αποτυχημενη εκδοση του, και σταματησα να παιζω.
kinitos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Σημερα μου εκανε update στο series x 40GB, κατεβασε ολο το multiplayer απο την αρχη, σαν το assassin’s creed καποτε. δεν μας νοιαζει το ποσο μεγαλο ειναι το συνηθησαμε αυτο αλλα αν αλλαξε κατι
Titos301 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Και να χει κοσμο τωρα....του χρονου τετοια εποχη θα ειναι dead game
SabotazNic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, masteripper είπε Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτά τα παιχνίδια...απορώ με την αγάπη που εισπράτουν......όλοι τόσο όνειρο να γίνετε ΟΥΚαδες...αλλά όταν πήγατε στρατό...κλάμα... Και όταν ήρθε ο Χ,Υ ταγματάρχης να ζητήσει άτομα για ΟΥΚ....μούγκα... Για αυτο τα παιζω, δεν πηγα και ουτε εχω σκοπο να παω στρατο, οποτε ηθελα να δω τι εστι ελληνικος στρατος. 1 ώρα πριν, TutaKachun είπε Aυτά για καποιους που εχουν ψυχωση με τα exclusives και προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτα πουλανε κονσολες. 800 μυρια σε 7 μερες. Μισή χρονιά του CoD ειναι ολα τα 1st party της Sony μαζί Παλι το παει στο οφφτοπικ η αντιπαλη ομαδα, και θα τσιμπησω. Κατι πρεπει να κανει σωστα μαλλον η Sony, δεν μπορει... 51 λεπτά πριν, kinitos είπε υπομονη θα στρωσει (αν δεν στρωσει θα το συνιθησουμε και θα περιμενουμε το επομενο να ηρεμησουμε να χαρουμε 😅) Και για το BF2042, ετσι λεγαμε. Υπομονη θα στρωσει Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από SabotazNic
kinitos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Titos301 είπε Και να χει κοσμο τωρα....του χρονου τετοια εποχη θα ειναι dead game ακομα εχει του 2019 αρα δεν παιζει πλεον αυτο 17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Και για το 2042, ετσι λεγαμε. Υπομονη θα στρωσει μιλας το 2042 το ετος να παιζουμε cod και να εχουμε τα ιδια προβληματα??? ελπιζω να εχουν λυθει νωριτερα δεν θα το αντεξω .... 😅
@pnea1973 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Εμένα μου αρέσει. Μου αρέσει που δεν έχει το slide cancel.. Η κίνηση είναι πιο βαριά.. Όλα τα όπλα ει Αι καλά.. Και άμα μάθεις τις πίστες είναι καλές.... Σε γενικές γραμμές μου άρεσει..Εχει ελλείψεις ακόμα βέβαια.. Τρώει και κάτι σκαλωματα αλλά πιστεύω θα φτιάξει.. 1
SabotazNic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kinitos είπε μιλας το 2042 το ετος να παιζουμε cod και να εχουμε τα ιδια προβληματα??? ελπιζω να εχουν λυθει νωριτερα δεν θα το αντεξω .... 😅 Αναφερομαι στο battlefield 2042
kinitos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Αναφερομαι στο battlefield 2042 νομιζω οτι ισχυει το ιδιο νομιζω οτι ουτε αυτο θα στρωσει μεχρι τοτε
Tsoukos87 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kotronas είπε Είναι κάτι πιο βαθύ που μας λερώνει. Νικο Καββαδια , εσυ; (7 Νανοι στο S/S Cyrenia) Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από Tsoukos87
Vasilius Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μακράν το MW 2019 ήταν το καλύτερο cod όλων από every aspect. Το μόνο κατά ήταν ότι το community δεν υπάρχει για να παιχτεί σε pro επίπεδο, είχαν το CDL ruleset και έδωσε πόνο αλλά όχι σε επίπεδα promod καθαρά δλδ οργανωτική παράλληψη από πλευράς τους αλλά από πλευράς. Όποιος λέει το αντίθετο δεν έχει παίξει CDL απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα