Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, είμαι έτοιμος να παραγγείλω το nord 2. Θέλω ένα κινητό με καλή κάμερα μέχρι 300 ευρώ. Ήμουν στο pixel 6a αλλά λόγω μην συμβατότητας 5G κτλπ το άφησα...

Με το nord 2 δουλεύουν όλα κανονικά στην Ελλάδα? 5G, Volte και τα σχετικά?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

αντιλαμβάνεσαι οτι για το οποιοδήποτε πρόβλημα η συσκευή θα πρέπει να πάει πολωνία για σέρβις έτσι; (εφόσον μιλάμε οτι η αγορά θα γίνει απο ΕΕ)

επίσης η αγορά του 2 όταν υπάρχει το 2Τ δεν την βλέπω σωστή.

Προσωπικά θα σου έλεγα να αποφύγεις 1+ αυτή την περίοδο μιας και με την 12άρα υπάρχουν τόνοι προβλημάτων και bugs στις συσκευές της εταιρίας και ιδιαίτερα στην απλή Nord σειρά που ακόμα δεν έχουν λυθεί. Στο OG Νord μου, έχω μείνει σε 11αρα και ενημέρωση ΑΠΡΙΛΙΟΥ επειδή το έχουν γ...σει με την 12αρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε

αντιλαμβάνεσαι οτι για το οποιοδήποτε πρόβλημα η συσκευή θα πρέπει να πάει πολωνία για σέρβις έτσι; (εφόσον μιλάμε οτι η αγορά θα γίνει απο ΕΕ)

επίσης η αγορά του 2 όταν υπάρχει το 2Τ δεν την βλέπω σωστή.

Προσωπικά θα σου έλεγα να αποφύγεις 1+ αυτή την περίοδο μιας και με την 12άρα υπάρχουν τόνοι προβλημάτων και bugs στις συσκευές της εταιρίας και ιδιαίτερα στην απλή Nord σειρά που ακόμα δεν έχουν λυθεί. Στο OG Νord μου, έχω μείνει σε 11αρα και ενημέρωση ΑΠΡΙΛΙΟΥ επειδή το έχουν γ...σει με την 12αρα.

Όσον αφορά το service ναι το γνωρίζω. Όσον αφορά το 2Τ δεν βλέπω καμιά διαφορά στις κάμερες. Έχουν ακριβώς τους ίδιους αισθητήρες όπως και χαρακτηριστικά πάνω κάτω. Ποιος ο λόγος να δώσω παραπάνω λεφτά για το 2Τ?

Επίσης μήπως γνωρίζεις για το 5G που ρώτησα εξ αρχής?

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

το 2Τ πέρα απο τον δυνατότερο επεξεργαστή και την ταχύτερη φόρτιση, είναι νεότερη συσκευή και θα πάρει λογικά αλλη μια ενημέρωση λογισμικού(βγηκε με 12αρα και θα φτάσει στην 14) μετά το nord 2 που έχει ηδη ενα χρόνο (βγηκε με 11αρα και θα φτάσει στην 13αρα και τελος)

Για το 5G δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, με μεγάλη επιφύλαξη σου λέω οτι θα παίξει. Volte εχω ηδη απο την ημέρα που πήρα και εγω τη συσκευή, 5G όμως ΟΧΙ. Στην επικοινωνια μου με τους εκάστοτε( και 1+ και cosmote) ο ενας πέταγε το μπαλάκι στον άλλο για την υποστήριξη της συσκευής στα ελληνικά δίκτυα. Εν τέλει με την 12αρα παίζει κανονικά στο δικό μου σε αναφορές άλλων που την έχουν περάσει στην χώρα μας.

Αυτά τα ολίγα, προσωπικα σαν χρήστης 1+ συσκευής δεν σε προτρέπω να αγοράσεις αντίστοιχη. Ακόμα και στην δική μου τα bugs υπάρχουν και κάθε λίγο εφτιαχναν κάτι και χάλαγαν άλλο. το HDR δεν παίζει πάντα και δεν ξέρω γιατί η φωτεινότητα της οθόνης κολλάει και δεν αλλάζει, πρέπει να κλειδώσω/ξεκλειδώσω την συσκευή και παίζει σωστά (δεν εχω κάποιο περίεργο τζαμάκι, με την εργοστασιακή ζελατίνα και θήκη sandstone είμαι απο την πρώτη μέρα) Ανεξήγητα battery drains απο το πουθενά, χρειάζεται restart η συσκευή για να σταματήσει. Μπορεί 3 μέρες να το σκίζεις και να είναι οκ και την 4η μέρα να το βγάλεις απο την πριζα και σε 20 λεπτά να έχει πάει στο 96% άνευ λόγου και χωρίς να έχει ζεσταθεί η συσκευή. Δεν σου λέει αν κάποια εφαμογή τραβάει κάτι μιας και όλες είναι κλειστές. Είναι και άλλα, πολλά μικρά πραγματάκια που τα βλέπω ακόμα και τώρα στο φόρουμ της 1+ να χτυπάνε τα nord (και τα νεότερα φυσικά) με λαγκαρίσματα στις κάμερες πχ και αντίστοιχα battery drains.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

το 2Τ πέρα απο τον δυνατότερο επεξεργαστή και την ταχύτερη φόρτιση, είναι νεότερη συσκευή και θα πάρει λογικά αλλη μια ενημέρωση λογισμικού(βγηκε με 12αρα και θα φτάσει στην 14) μετά το nord 2 που έχει ηδη ενα χρόνο (βγηκε με 11αρα και θα φτάσει στην 13αρα και τελος)

Για το 5G δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος, με μεγάλη επιφύλαξη σου λέω οτι θα παίξει. Volte εχω ηδη απο την ημέρα που πήρα και εγω τη συσκευή, 5G όμως ΟΧΙ. Στην επικοινωνια μου με τους εκάστοτε( και 1+ και cosmote) ο ενας πέταγε το μπαλάκι στον άλλο για την υποστήριξη της συσκευής στα ελληνικά δίκτυα. Εν τέλει με την 12αρα παίζει κανονικά στο δικό μου σε αναφορές άλλων που την έχουν περάσει στην χώρα μας.

Αυτά τα ολίγα, προσωπικα σαν χρήστης 1+ συσκευής δεν σε προτρέπω να αγοράσεις αντίστοιχη. Ακόμα και στην δική μου τα bugs υπάρχουν και κάθε λίγο εφτιαχναν κάτι και χάλαγαν άλλο. το HDR δεν παίζει πάντα και δεν ξέρω γιατί η φωτεινότητα της οθόνης κολλάει και δεν αλλάζει, πρέπει να κλειδώσω/ξεκλειδώσω την συσκευή και παίζει σωστά (δεν εχω κάποιο περίεργο τζαμάκι, με την εργοστασιακή ζελατίνα και θήκη sandstone είμαι απο την πρώτη μέρα) Ανεξήγητα battery drains απο το πουθενά, χρειάζεται restart η συσκευή για να σταματήσει. Μπορεί 3 μέρες να το σκίζεις και να είναι οκ και την 4η μέρα να το βγάλεις απο την πριζα και σε 20 λεπτά να έχει πάει στο 96% άνευ λόγου και χωρίς να έχει ζεσταθεί η συσκευή. Δεν σου λέει αν κάποια εφαμογή τραβάει κάτι μιας και όλες είναι κλειστές. Είναι και άλλα, πολλά μικρά πραγματάκια που τα βλέπω ακόμα και τώρα στο φόρουμ της 1+ να χτυπάνε τα nord (και τα νεότερα φυσικά) με λαγκαρίσματα στις κάμερες πχ και αντίστοιχα battery drains.

Μάλιστα κατάλαβα, οπότε όπως μου τα λες καλύτερα να κοιτάξω κάτι άλλο...

Με ενδιαφέρει κυρίως η καλή κάμερα.

Δημοσ.

Αν σου αρέσει σαν συσκευή και θες να πας προς την εταιρία αυτή, να πας, απλά σίγουρα θα πρέπει να μάθεις να ζεις με τα κέφια της συσκευής και να περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση (ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕ, μπορεί να μην είναι τον επόμενο μήνα, στο λεω γιατι για το δικό μου nord εβγαζαν ανα 3μηνο περίπου!!!!!) για το αν θα το διορθώσουν και αν θα ασχοληθουν. Σαν συσκευή είναι ποιοτική, η κάμερα του ΟΝΤΩΣ είναι καλή, ενα κλικ παραπάνω απο το αρχικό nord, αλλά σε νύχτα πάλι πονάνε ελαφρώς.

Μπαταρία θέλω να αλλάξω στο τηλέφωνο και πραγματικά το σκέφτομαι αν αξίζει να μείνω χωρίς συσκευη εως και 7 εργάσιμες (και αν έχουν στοκ), να στείλω τη συσκευή Πολωνία και να πρέπει να έχω κάνει και reset/backup τι χρειάζομαι γιατί τα σβήνουν τα δεδομενα. Εδω σκέφτομαι καλά καλά μη μου περάσουν και τη 12αρα και ψάχνω για νεα συσκευή μετά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συγκεκριμένο είχε πρόβλημα στην υπερθέρμανση και ότι η μπαταρία έσκαγε σαν ποπ κόρν.

Τώρα δεν ξέρω εάν αυτά τα έφτιαξαν.....

Στα 300€ για κάμερα κοιτάς Samsung A52S ή Realme 9 pro+.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Netr0nic είπε

Καλησπέρα σας, είμαι έτοιμος να παραγγείλω το nord 2. Θέλω ένα κινητό με καλή κάμερα μέχρι 300 ευρώ. Ήμουν στο pixel 6a αλλά λόγω μην συμβατότητας 5G κτλπ το άφησα...

Με το nord 2 δουλεύουν όλα κανονικά στην Ελλάδα? 5G, Volte και τα σχετικά?

Ευχαριστώ.

Καλημέρα 

Μια άποψη από εμένα μιας και είμαι κάτοχος του..... 

Αξιόλογο χωρίς προβλήματα ( τουλάχιστον το δικό μου ) . 

Πραγματικά το τηλέφωνο είναι άριστο , ειδικά στην κάμερα το τηλέφωνο είναι αλλού.....και κυρίως την νύχτα με την λειτουργία ultra dark mode . 

Απορώ με την άποψη ότι είναι ένα κλικ πάνω από το απλό Nord αλλά την νύχτα πονάει....ελαφρώς 😊😊

Η μπαταρία του δεν έχει θέματα με σκάσιμο κλπ

Ελπίζω να βοήθησα 

Καλό Σαββατοκύριακο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...