Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά,

Αντιμετωπίζω ένα ακατανόητο πρόβλημα με ένα ολοκαίνουργιο καλώδιο Baseus Cafule Braided USB 2.0 Cable USB-C male - USB-A male Μαύρο 1m (CATKLF-BG1) που έχει πολύ καλές κριτικές γενικώς και όντως φαίνεται ποιοτικό ... αγοράστηκε για να συνδεθεί ενα XIAOMI MI10T Pro με Android Auto . To έβαλα και δε δούλεψε καθόλου data (το android auto μου ειπε να δοκιμάσω με άλλο καλώδιο κλπ) ... λέω οκ, ασε να το δώ τι κάνει με το pc ... τα ίδια, παροτι το συνδεω με το pc, κάνει μόνο φόρτιση χωρίς καν να βγάζει το pop up notification με τις σχετικές επιλογές στην οθόνη του κινητού (charging, file transfer, photo κλπ κλασικά) . Δοκιμάζω το παλιό καλώδιο USB-C , συνδέεται σωστά, βγάζει τις επιλογές στην οθονη του κινητου κλπ .... και εκεί που λέω οτι απλά έπεσα σε χαλασμένο καλώδιο (σιγά το πράγμα, πάμε παρακατω) , κάνω μια δοκιμή του καλωδίου στο poco X3 της φίλης μου και μπαμ, δουλεύουν όλα κανονικά (φόρτιση, data κλπ) .

Τι μπορεί να φταίει ? το καλώδιο δουλεύει σωστά στο poco x3  (φορτιση / data / pop notification μολις το συνδεσεις με το κινητό) ενω στο Μi10t pro κάνει μόνο φόρτιση και δε βγάζει καν το κλασικο notification επιλογής χρήσης. Και τα δύο κινητά είναι updated στην τελευταία έκδοση, και τα δύο κινητά συνδέονται κανονικά μέσω usb data με άλλα καλώδια (δε φταίει δηλαδή το USB-C του Mi10t pro)

Δημοσ.

Εχω ακριβώς το ίδιο καλώδιο, δοκιμασμένο σε poco x3, redmi note 10 pro, realme Gt 5G  και xiaomi 11t pro, σε όλα δουλεύει όπως πρέπει για σύνδεση σε pc. 

Δεν έχω android auto. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tasvar είπε

Εχω ακριβώς το ίδιο καλώδιο, δοκιμασμένο σε poco x3, redmi note 10 pro, realme Gt 5G  και xiaomi 11t pro, σε όλα δουλεύει όπως πρέπει για σύνδεση σε pc. 

Δεν έχω android auto. 

Και εγώ δε μπορώ να κατηγορήσω το καλώδιο αφού δουλεύει κανονικά στο Poco X3 (αλλά όχι στο Μi10t pro) ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...