Προς το περιεχόμενο

Cassete Car Adapter

Papajohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Helloo!

Λοιπον, θα θελα να αγοράσω έναν ανταπτορα (σχήμα κασσέτας) απο αυτους που τους συνδέεις στο mini jack του MP3 player/discman και ακούς απο το κασετόφωνο του αυτοκινητου.

Βρήκα εναν στο Big City της γειτονιάς ο οποίος είναι Radioshark και έχει 20€. Είναι καλή η τιμη; Γενικά αυτοί οι αντπτορες δουλευουν σωστά; Έχετε αγοράσει;;

thnx in advance!

Δημοσ.

Είχα αγοράσει έναν με ?10... άρα πιστεύω ότι μπορείς να βρείς καλύτερη τιμή από ?20... που και πάλι δεν είναι πολλά χρήματα για radioshack. Όχι radioshaRk.

Ποιοτικά ο ήχος είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά στη θέση σου θα σύνεδεα το line-in του κασετόφωνου απευθείας με του Mp3.

Δημοσ.

Ε;; Έχει line in το κασσετόφωνο του αυτοκινήτου;;; :shock:

Δηλαδή αν κατέβω Αθηνα να ψάψω λες να βρώ ε; Τι διαφορά θα έχει το φθηνότερο απο το radioshack; Θα ναι πιο ποιοτικό στο ήχο/κατασκευή;;

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα που ήταν μαζί με το cd-player και παίζει μια χαρά.... Αν και το αμάξι έχει τα εργοστασιακά ηχεία και όχι τίποτα extreme για να καταλάβεις διαφορά.....

Δημοσ.

Papajohn, αυτά παίζουν με την κεφαλή του κασσετοφώνου σου, οπότε η καλύτερη ποιότητα που θα πάρεις θα είναι σαν μια πολύ καλή κασσέτα θεωρητικά.

Μπορείς να βρείς σχεδόν σε οποιοδήποτε συνοικιακό styl Ράδιο Κατουμάς, γύρω στο 5χιλ. έχουν συνήθως. Δεν έχω ακούσει διαφορές με μάρκα κ με noname, σε αυτά τα λεφτά.

Αναμφισβήτητα με line in συνδέσεις θα έχεις καλύτερη ποιότητα. Επίσης όταν το συνδέεις μην ρυθμίζεις την ένταση της πηγής στο τέρμα, παίζουν καψίματα.

/sc

Δημοσ.

genika einai kali kai eukoli lisi

Sxedon ola ta sinoikiaka katastimata ilektronikon exoun. Oi times apo 10-25 euro.

Exo vrei tin igia mou me ena tetoio pou sindeo etsi to mp3 player tou kinitou mou me to autokinito...

crAss

Δημοσ.

Παιδία αυτά ακριβώς σκευτομαι και γω και είπα να συνδέσω το SX1 μου με το αυτοκινητο. Το μονο που με προβληματιζε είναι η ποιότητα του ήχου καθώς θα χάνει λόγω κασσετας. Βεβαια αν είναι η μοναδική λύση τοτε πασο, θα το ανεχτούμε. Αλλα υπάρχει δυνατότηα το στερεο να έχει line in οπότε να έχουμε ΠΟΛΥ καλύτερη ποιότητα??

Γιατι όλες οι κασσέτες έχεουν πολύ χειρότερη ποιότητα απο ενα καλό ραδιοφωνικό σταθμό σε stereo σημα, οπότε το ηχοσύστημα βλέπω ότι μπορεί να αποδώσει πολύ ικανοποιητικο ήχο.

Σημειώνω η πήγή είναι ενα Pioneer με δυνατότα CDιερας ενώ έχω 4 ηχεία, 2 σχετικά καλά πίσω και μπροστά της μάνας του/χαλια.

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει ένα Digitech (μούφα μάλλον) κάπου 10-15 ευρώ και ποτέ δε δούλεψε, σε δύο διαφορετικά κασσετόφωνα αυτοκινήτου που το δοκίμασα. Βασικά ξεκινούσε να γυρίζει η κασσέτα, έπαιζε για λίγο κανονικά και απ'ό,τι κατάλαβα επειδή ήταν πολύ χαλαρός ο μηχανισμός το κασσετόφωνο την πέταγε μόνο του, νόμιζε ότι ίσως δεν υπάρχει κασσέτα ή ίσως ήταν το σήμα πολύ χαμηλό, γι'αυτό να το έκανε, δεν ξέρω τι στο καλό.. Η ποιότητα του ήχου ήταν πολύ μέτρια. Μάλλον πρέπει να κοιτάξω για κανένα πιο ακριβό..

Δημοσ.

Η ποιοτητα του ηχου εξαρταται απ την ποιοτητα του κασετοφωνου.Ουδεμια σχεση με την ποιοτητα μιας πραγματικης κασσετας,ακους πολυ καλα.Αν εχεις πραγματικα καλο κασετοφωνο θα ακους παρα πολυ καλα ,και αν εχεις και καλο mp3 player (οχι ΝΑΡΑ πχ οπως εγω :P) θα ακους πεντακαθαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...