Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, ulalume είπε Απο το πρώτο λεπτο. Με το που αφησα το αυτοκίνητο πηρα κατευθειαν το αλλο και έφυγα. Ασφαλεια μεικτη με μια απαλλαγη αν θυμαμαι καλα 200€. Κοστος επισκευής δεν ξέρω γιατι έφταιγε ο αλλος , οποτε εγω μονο μια υπογραφή εβαλα και με πηραν τηλεφωνο μετα απο 4-5 μερες να παω απλα να παραλαβω το αυτοκίνητο μου ετοιμο και να αφησω το ενοικιαζόμενο. Τι αυτοκινητο ειχες και τι σου εδωσαν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulalume Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τι αυτοκινητο ειχες και τι σου εδωσαν ? Δεν νομιζω οτι παιζει ρολο στο τι θα σου δωσουν. Ειχα ενα primera του 2004 και μου εδωσαν ενα ibiza του 2019. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Τα συνεργαζόμενα φανοποιεία συνήθως κάνουν τα πάνω πάνω όταν δε πληρώνει ο πελάτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Τα συνεργαζόμενα φανοποιεία συνήθως κάνουν τα πάνω πάνω όταν δε πληρώνει ο πελάτης. Τι εννοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Απο οτι καταλαβα η στο car point πας η στην αντιπροσωπία ολα εχουν να κανουν με το αν ειναι Ανάδρομος ο Ερμής και που ειναι η σελήνη την ωρα που στο φτιάχνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Κι εγώ πήγα σε carpoint για ψιλολαμαρινοδουλεια μετά απο συμβάν με υπαιτιότητα 100% του άλλου. Έχω anytime με προαιρετικες αλλά χωρίς μεικτή. Το αποτέλεσμα μια χαρά. Το κράτησαν 5 εργάσιμες. Αυτοκίνητο αντικατάστασης από το 1ο λεπτό. Έχω ένα b-suv και μου έδωσαν ένα... Aygo! Πάντως δεν έμεινα καθόλου χωρίς αυτοκίνητο. Μάλιστα, παρέδωσα το δικό μου για επισκευή Δευτέρα πρωί και Παρασκευή μεσημέρι στις 13:00 με πήραν ότι είναι έτοιμο και να πάω να το πάρω επισκευασμένο μέχρι τις 17:00. Επειδή, όμως, ήμουν στη δουλειά και δεν μπορούσα, μου άφησαν το ενοικιαζόμενο για το Σαββατοκύριακο μέχρι την επόμενη Δευτέρα που τελικά πήγα και παρέλαβα, χωρίς κανένα κόστος για μένα. Δεν πλήρωσα τίποτα ούτε ασχολήθηκα με τίποτα διαδικαστικό / γραφειοκρατικό, ούτε για το ενοικιαζόμενο (που το παίρνεις/επιστρέφεις επί τόπου εκεί που παραδίδεις/παραλαμβάνεις το δικό σου) ούτε φυσικά για την επισκευή. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα