Exoskeletor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ethereum είπε παράξενη φωτο ο ένας φαίνεται σαν νάνος και ο άλλλος γίγαντας Μήπως δοκιμάζουν πρώτα τις ιδέες τους πάνω τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, darkf said: Το παντελόνι ο δεξιά μικρό το πήρε όμως. 1 hour ago, ethereum said: παράξενη φωτο ο ένας φαίνεται σαν νάνος και ο άλλλος γίγαντας θα άλλαξαν παντελόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyanBlue Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Γιατί μου ήρθε στο μυαλό η ταινία "Το λουλούδι της ευτυχίας" (Little Joe)?!... 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Resident evil θα γίνουμε στο μέλλον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, darkf είπε Το παντελόνι ο δεξιά μικρό το πήρε όμως. Είναι ακριβές οι κάλτσες και θέλει να τις δείχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nera1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, sstratos είπε Tρομερό αυτο που κάνανε , επιτέλους μια επιστημονική είδηση σε ενα τεχνολογικό site Απλώς του έχει "σουφρώσει" στη μέση 😁 Ευχαριστώ,αυτό το σχόλιο χρειαζόταν. Το φυτό που "τροποποίησανε"υπάρχει ήδη και κάνει αυτήν ακριβώς τη δουλειά. Με 30 ευρώ στο διπλανό σου φυτώριο. Αυτό με το Χάι τεκ αμπαλαζ,έχει 200. Μπράβο ανθρωπότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sunlight2030 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, skiabox είπε Little Shop of Horrors ? Αυτό πήγε στο μυαλό μου όταν διάβασα το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mader Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Για στρίψιμο κάνει;; Χαχαχαχ πάντως η δικιά μου άποψη είναι ότι δεν θα υπάρξει θεαματική απόδοση. Θα πρέπει κάποιος να γεμίσει όλο το σπίτι με φυτά μιας και η δέσμευση του αέρα απο ένα μεγάλο ενήλικο φυτό (σε κατάλληλες συνθήκες αέρα-ηλίου-υγρασίας) είναι πααααρα μα παρά πολύ αργή. Με απλά λόγια θα χρειαστούν 1-2 μεγάλα φυτά ανά τετραγωνικό μέτρο σύμφωνα με μελέτη της nasa το 1989. ζούγκλα μέσα στο σπίτι δλδ. Όποτε δεν το βλέπω να παίζει και πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Θα πιάνει δάκο και μουχριτσα ή είναι άτρωτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Νομίζω ότι μάλλον ξέρουν τι κάνουν όπως γράφει ο φίλος στο σχόλιο νωρίτερα. Ωστόσο είναι γεγονός ότι γενετικά τροποποιημένα δεν είναι μόνο αυτά άλλες τροφές μας όπως το σιτάρι και τόσα άλλα με αποτέλεσμα να ζούμε σε ένα κόσμο πολύ διαφορετικό από αυτό του παρελθόντος και δεν ξέρω αν είναι πάντα για καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Στις 4/11/2022 στις 12:00 ΜΜ, Nera1 είπε Όχι ρε,δεν είναι μάρκετινγκ.. Και εμεις εχουμε 3 τετοια στο μεγαλυτερο δωματιο του σπιτιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Στις 4/11/2022 στις 6:01 ΜΜ, mader είπε Για στρίψιμο κάνει;; Χαχαχαχ πάντως η δικιά μου άποψη είναι ότι δεν θα υπάρξει θεαματική απόδοση. Θα πρέπει κάποιος να γεμίσει όλο το σπίτι με φυτά μιας και η δέσμευση του αέρα απο ένα μεγάλο ενήλικο φυτό (σε κατάλληλες συνθήκες αέρα-ηλίου-υγρασίας) είναι πααααρα μα παρά πολύ αργή. Με απλά λόγια θα χρειαστούν 1-2 μεγάλα φυτά ανά τετραγωνικό μέτρο σύμφωνα με μελέτη της nasa το 1989. ζούγκλα μέσα στο σπίτι δλδ. Όποτε δεν το βλέπω να παίζει και πολύ. Πιο εύκολο να ανοίγεις που και που κανένα παράθυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα