Προς το περιεχόμενο

Κλασσική "προσφορά"(κοροϊδία) Cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με παίρνουν τηλέφωνο από τη Cosmote πριν ένα μήνα για μία προσφορά καρτοσυμβόλαιο.

Εγώ της λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι καθώς είμαι ευχαιστημένος με το καρτοκινητό που έχω, στο οποίο δίνω 12.5€ το μήνα.

Αυτή μου λέει μια πράγματι δελεαστική προσφορά με τελική τιμή 16.5€. Με τους φόρους που κρατιώνται από τις κάρτες, έβγαινε περίπου μία η άλλη, αλλά το καρτοσυμβόλαιο είχε αρκετά παραπάνω gb οπότε είπα να το κάνω. Πριν συμφωνήσω την ξαναρωτάω ποια είναι η τελική τιμή που θα πληρώνω εγώ με όλα μέσα και μου λέει 16.5 με τους φόρους. Κομπλέ λέω εγώ και κάνω την αλλαγή.

Έλα όμως που έρχεται ο λογαριασμός και είναι κυριολεκτικά 16.5€ πριν τους φόρους και τελική τιμή είναι 21.9€.

Τους παίρνω τηλέφωνο και αφού με περνάνε από τρία διαφορετικά κέντρα σε δύο μέρες, καταφέρνω και μιλάω με την κυρία αυτή τελικά η οποία μου λέει ότι ποτέ δε μου είπε τελική τιμή 16.5€, αλλά ενοούσε πριν τους φόρους.

Εγώ μπορώ να κάνω κάτι τώρα ή με έπιασε κορόϊδιο η Cosmote;

Μπορώ να φύγω και να πάω σε άλλη εταιρία κινητής ή δε γίνεται και θα χάσω το νούμερο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Με παίρνουν τηλέφωνο από τη Cosmote πριν ένα μήνα για μία προσφορά καρτοσυμβόλαιο.

Εγώ της λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι καθώς είμαι ευχαιστημένος με το καρτοκινητό που έχω, στο οποίο δίνω 12.5€ το μήνα.

Αυτή μου λέει μια πράγματι δελεαστική προσφορά με τελική τιμή 16.5€. Με τους φόρους που κρατιώνται από τις κάρτες, έβγαινε περίπου μία η άλλη, αλλά το καρτοσυμβόλαιο είχε αρκετά παραπάνω gb οπότε είπα να το κάνω. Πριν συμφωνήσω την ξαναρωτάω ποια είναι η τελική τιμή που θα πληρώνω εγώ με όλα μέσα και μου λέει 16.5 με τους φόρους. Κομπλέ λέω εγώ και κάνω την αλλαγή.

Έλα όμως που έρχεται ο λογαριασμός και είναι κυριολεκτικά 16.5€ πριν τους φόρους και τελική τιμή είναι 21.9€.

Τους παίρνω τηλέφωνο και αφού με περνάνε από τρία διαφορετικά κέντρα σε δύο μέρες, καταφέρνω και μιλάω με την κυρία αυτή τελικά η οποία μου λέει ότι ποτέ δε μου είπε τελική τιμή 16.5€, αλλά ενοούσε πριν τους φόρους.

Εγώ μπορώ να κάνω κάτι τώρα ή με έπιασε κορόϊδιο η Cosmote;

Μπορώ να φύγω και να πάω σε άλλη εταιρία κινητής ή δε γίνεται και θα χάσω το νούμερο;

Η συνομιλία είχε ηχογραφηθεί; Αν ναι μπορείς να την ζητήσεις.

Αφού είναι νέο συμβόλαιο δεν σου το έστειλαν για να το υπογράψεις; Εκεί τι τιμή έγραφε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνονται όλα από το τηλέφωνο υποθέτω, γιατί μόνο την προφορική συμφωνία μου έχουν.

Έχω καλέσει και περιμένω να με πάρουν για να ζητήσω τη συνομιλία και να δω τα ακριβή λεγόμενα.

Απλά σε περίπτωση που δε μου το ακυρώσουν θέλω να δω ποιες είναι οι επιλογές μου μετά.

EDIT: Μόλις με κάλεσε κι ενώ στο πρώτο τηλεφώνημα είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα μου στείλουν σε e-mail τις συνομιλίες, τώρα μου είπε ότι πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα cosmote να κάνω από εκεί την αίτηση για να αποκτήσω πρόσβαση στις συνομιλίες μας.

Όπως και να έχει δε πρόκειται να τους το αφήσω έτσι. Αυτό ελπίζουν, ότι δε θα ασχοληθείς.

Επεξ/σία από tsamo2

Είχα την εντύπωση ότι σε νέο συμβόλαιο δεν αρκεί η προφορική συμφωνία και πρέπει να υπογραφεί κανονικά. Εκτός αν σου το έστειλαν με λινκ και το αποδέχθηκες ηλεκτρονικά πατώντας σε κάποιο λινκ. Έγινε μήπως με αυτό τον τρόπο η αποδοχή από μέρους σου;

Αν έχει γίνει έτσι τότε πιθανόν θα έχεις κατεβάσει και το συμβόλαιο και μπορείς να δεις τι γράφει; (Μπορεί να μην το αποθήκευσες τότε αλλά να τον βρεις π.χ. στον φάκελο downloads αν κοιτάξεις).

Οταν παραλαμβανεις την καρτα παραλαμβανεις και το συμβολαιο. Αυτο ξερω εγω. Μετα το υπογραφεις το στελνεις και ολα καλα. Τωρα αν εχει αλλαξει κατι δε ξερω.

Στις 4/11/2022 στις 10:48 ΠΜ, tsamo2 είπε

EDIT: Μόλις με κάλεσε κι ενώ στο πρώτο τηλεφώνημα είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα μου στείλουν σε e-mail τις συνομιλίες, τώρα μου είπε ότι πρέπει να πάω σε ένα κατάστημα cosmote να κάνω από εκεί την αίτηση για να αποκτήσω πρόσβαση στις συνομιλίες μας.

Όπως και να έχει δε πρόκειται να τους το αφήσω έτσι. Αυτό ελπίζουν, ότι δε θα ασχοληθείς.

Θα επιμεινεις να λαβεις τις ηχογραφησεις. Αυτο με την αιτηση σε καταστημα ειναι για να σε αποθαρρυνουν ουσιαστικα, και στη vodafone ετσι γινεται. Επιμενεις να σταλουν οι ηχογραφησεις, μολις τις λαβεις και τις ξανακουσεις καθαρα και βεβαιωθεις για τις τιμες, απλα κανεις καταγγελια της συμβασης λογω απατης απο την πλευρα της εταιρειας (ή της προωθητικης που σου πλασαρε το συμβολαιο).

• Like 1

Στις 4/11/2022 στις 6:22 ΜΜ, gorge18 είπε

Οταν παραλαμβανεις την καρτα παραλαμβανεις και το συμβολαιο. Αυτο ξερω εγω. Μετα το υπογραφεις το στελνεις και ολα καλα. Τωρα αν εχει αλλαξει κατι δε ξερω.

Μπα, προχθες δεχτηκα συμβολαιο για vdsl που ηδη ειχα και cosmote tv entry pack μεχρι 2 συσκευες ταυτοχρονα με μολις +7 ευρω. Εβαλε μεσα και λεπτα προς εξωτερικο. Not bad. Πανω εχει μονο το "COSMOTE ID που συσχετίστηκε κατά την παραγγελία: 69χχχχχχχχ"

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/11/2022 στις 8:15 ΜΜ, SabotazNic είπε

Μπα, προχθες δεχτηκα συμβολαιο για vdsl που ηδη ειχα και cosmote tv entry pack μεχρι 2 συσκευες ταυτοχρονα με μολις +7 ευρω.

Μπα, για κινητό μιλούσε ο @gorge18.

(Μπα..)

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

να ρωτησω της μανας μου το συμβολαιο ληγει 28 φεβρουαριου 2023  ποτε πρεπει να ξεκινησω να τους ενοχλω για να αλλαξω προγραμμα???

συνηθως οταν ημασταν στον μηνα ανανεωσης μας ζαλιζανε τα ουμπαλα και μας λεγανε πραγματα τυπου αν δεν ανανεωσετε θα σας κανουμε διακοπη κτλπ

φετος ουτε φωνη ουτε ακροαση τα κορακια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...